Header Ads Widget

A veszélyek korát éljük! Az USA-t kiszolgáló néhány globalista, hazaáruló politikus, a 3-ik világháborúba sodorják Európát?!



Mára már világossá vált minden jóérzésű ember számára, hogy sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem az európai emberek érdekeit képviselik és szolgálják semmilyen szinten, és nem akarnak békét, csak káoszt és pusztítást. Ezek a globalista politikusok, a globális pénzhatalmi elitet szolgálják, akiknek nincs szükségük 8 milliárd emberre, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket. 

Egyébként meg nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét, hanem éppen az Európai parlamentben ücsörgő politikusaink. Azok az országok akik ellenálnak, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják ellehetetleníteni. Erről szól az USA és az EU bűnszervezet programja.


https://vk.com/video644727407_456240233


Clare Daly ír EP képviselőnő rátapintott a lényegre.


https://vk.com/video644727407_456240231


Mick Wallace: Zelenszkijnek a tárgyalóasztalnál kellene ülnie, de ehelyett a világot járja, és az örök háborúját árulja, miközben Ukrajna tönkremegy, és a besorozott ukránokat tízezrével ölik meg. Az elmúlt 25 évben az imperialisták agressziós háborúkat vívtak. Emberek millióit ölték meg, és további milliókat űztek el. A NATO-tagokat soha nem vonták felelősségre ezekért a bűncselekményekért. Ha valóban törődünk az igazságossággal, akkor véget vetünk az ellentéteknek és a képmutatásnak, és nekilátunk a valódi béketeremtésnek.


https://vk.com/video644727407_456240229



"Ezek a páncélosok életet mentenek" - írja a német Bild.


Nos, akkor miért váratnak magukra a legmodernebb vadászgépek, hadihajók, rakétarendszerek, stb.? Oda kell tolni mindent Ukrajnának és mindenki életben marad!  Ezen logika szerint...

A szörnyű ebben az, hogy ezt le merik írni a sajtóban és emberek ezt el is hiszik. Így kell elhúzódó nagy háborút csinálni és a sok birka még bólogat is hozzá.