Header Ads Widget

Klaus Schwab: "A hatalmas ellenszél ellenére folytatnunk kell".



Ha maga Klaus Schwab azt mondja, hogy tömeges ellenállás van a programjukkal szemben, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy sokkal többen vannak azok, akik ellenzik a programjukat, mint amennyit a média a nyilvánosság elé tár - mondanánk normál esetben. Azonban Schwab nem véletlenül mondja ezt.

Nyilván a játék is arra megy ki, hogy egyre többen legyenek, akik ellenzik a mostani politikai elit terveit. Ők ugyanis a legrossza-bb utat mutatják az Agenda 30-ban leírtakkal. A cél, hogy amikor a rendszer majd megoldást kínál ezekre az őrültségekre (pl. bogárevés, stb.) egy új vezető személyében, aki egy kevésbé rossz utat fog kínálni, akkor azt mindenki elfogadja majd fenntartások nélkül. Így vezetik be az NWO-t.


https://vk.com/video644727407_456240199



Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének kettős mércéje.

Leyen folyamatosan azt követeli, hogy a német katonák menjenek háborúba az ő érdekeiért, de a nagy kérdés az, hogy vajon a saját gyermekeit is háborúba küldené-e?

NEM, mert egyik gyermeke sem szolgál a Bundeswehrnél.

Pontosan ezt a jelenséget látjuk újra és újra. Az elit maga nem akarja bepiszkolni a kezét, de másokat felszólít erre.

A háború mindig emberi vád, mert az emberiség legmélyebb oldalát mutatja meg, és minden ember, aki azt hiszi, hogy bármely országért harcol, téved, mert végső soron csak bábuk vagyunk a geopolitikai sakktáblán, akiket arra kényszerítenek, hogy az uralkodók érdekeiért harcoljanak.


https://vk.com/video644727407_456240197