Header Ads Widget

Óriási átverés, amikor a multimilliárdosok azt üzenik, hogy a környezetszennyezésért a lakósság a felelős!



A lakósság a bolygón közel nem szennyez annyit, mint a gyárak, a repülők és a hajók. A lakóssági szennyezés mindössze 2%, és 98%, szennyezés a gyáraknak, a repülőknek és hajoknak köszönhető.

Mivel a média is azok kezében van, mint a gyárak, repülők és hajók, így azt hitetnek el az emberekkel, amit csak akarnak. A lakósság meg olyan mértékben vált tudatlanná az elmúlt évtizedekben, hogy mindent elhisz, amit a média mond. Az emberek azzal teszik tönkre saját magukat, hogy elhisznek mindent, amit a médiák mondanak, mert úgy gondolják minden értük van és az jó nekik.

Elhitetik azt, hogy ne foglalkozzanak azzal, hogy mit tartalmaznak az élelmiszerek, az italok. Elhitetik azt, hogy az immunrendszert simán legyőzi minden betegség, elhitetik, hogy a betegségekre a legjobb megoldás a méreg, a gyógyszer. Elhitetik, hogy az új oltások, amit nem is tesztelnek, az jó a nekik. Ez azt jelenti, hogy aki elhisz mindent a médiáknak, az rövidebb vagy betegesebb életet fog élni.



Sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a környezetszennyezés, a vírus őrület, vagy a politikai, gazdasági válság!! Vajon mi vár ránk ha nem ébredünk?! Részletek