Header Ads Widget

Felháborító a háborúpárti, globalista felforgatók tevékenysége Magyarországon! A felforgatások helyett, vajon mikor indulnak el végre Ukrajnába harcolni?



Az Európához Tartozunk Egyesület és a Momentum Mozgalom közösen szervezett megemlékezést pénteken az orosz–ukrán háború kirobbanásának egyéves évfordulójára.

Az Andrássy útnak a Hősök tere felé vezető két sávjából az egyiket blokkolták a tüntetők, akik egy hosszú ukrán zászlót fogva vonultak. Karácsony Gergely főpolgármester és Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke egy „We stand with Ukraine” molinóval vezette a tömeget.

Ezek a nagyszerű honfitársaink, hányszor és hol rendeztek tüntetést az Ukrajnában élő magyarságot ért atrocitások, megalázások ellen?? SOHA!!

Hányszor és hol rendeztek tüntetést az USA agressziója ellen, akik körbe gyilkolták az egész földbolygót és ők a felelősek az orosz-ukrán konfliktusért?? SOHA!!

Hányszor és hol rendeztek tüntetést, a TRIANON gyalázatos diktátuma ellen, ami a mai napig szedi áldozatait?? SOHA!!

A lényeg, hogy a háború párti, globalista felforgatók, mindenütt ott van ahol nem kellene, és mindenkit támogatnak amivel kárt okozhatnak az országnak és a nemzetnek, itthon és külföldön egyaránt. Ha rajtuk múlna már régen benne lenne Magyarország is a háborúban!!

Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nyugati nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik éppen bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

Arról elfelejtettek beszélni az álszent, hazudozó globalista felforgatók, hogy éppen azoknak nyalják a hátsójukat, akiket egyáltalán nem érdekli az, hogy hány ukrán nő, gyerek, civil, és katona hal meg Ukrajnában!!!


https://vk.com/video644727407_456239871


A TÜNTETÉSRŐL!! 


https://vk.com/video644727407_456240311


Összefoglalva, támogatunk egy korrupt, náci rezsimet, akik az ukrán embereket küldik a halálba és akik miatt kialakult az energiaválság. Támogatjuk azokat az ukrán menekülteket, akik tüntikéznek Budapest utcáin, akiket a háború párti globalisták visznek utcára. Mivel nem támogatjuk a fegyverszállítást, ezért  most játszunk el a gondolattal, hogy eddig több mint 1 millió ukrán érkezett Magyarországra, és egy háború esetén, ezek vajon kit fognának támogatni itt Magyarországon egy felfordulás esetén? Itt lenne Ukrajna kettő?


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Miért és kik hozták létre a háborút Ukrajnában?!

Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420


A hazug médiák, a mai napig úgy állítják be az orosz-ukrán konfliktust, minthogyha azzal kezdődött volna ez az egész háború, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát!! 

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor az oroszok felléptek az ukrán náci rezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló politikus, akik nem a saját népüket, hanem a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki és céljuk belerángatni az EU tagországokat egy olyan háborúba, amihez semmi közünk.

És van még valami, nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migránsokat, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét gazdasági szinten sem. Részletek




Borítókép: Index


Civilek az összefogásért