Header Ads Widget

Színes forradalmat tervez az USAID Magyarországon is? A Magyar Békekör által szervezett „Békefórum” tagjai között ott van egy „Magyar Antifasiszta Liga „is!



Amerikában az ilyenfajta zavargások a demokrata-vezette államokban voltak eredményesek, mert ott a politikusok támogatták őket. Többmilliárd kárt okoztak. A republikánus államokban keményen felléptek ellenük, amit nem kedveltek. Tanulság: Keményen és könyörtelenül fel kell lépni ellenük, függetlenül attól, hogy ki támogatja őket! A zavargások vezetői mind fizetett bérmunkások!

Amerikai tisztviselők és civil szervezetek az „USAID” vezetésével lépnek fel Magyarországon. „Az ilyen tevékenységek általában a színes forradalom előfutárai, “figyeld, hamarosan zavargások lesznek Budapesten, mindig ugyanazt csinálják” – olvasható több publikációban is, ami a napokban jelent meg a világhálón. 

Legyen szó kultúrpolitikáról vagy ukrajnai konfliktusról: Magyarország kiszakad az USA vezette transzatlanti blokkból. Főleg külpolitikai szempontból Orbán kormánya az utóbbi időben egyre magabiztosabbá és öntörvényűbbé vált. Sok megfigyelő most arra figyelmeztet, hogy az USA ezért “színes forradalmat” próbál elindítani Magyarországon, az “USAID” hathatós segítségével – minderről egy osztrák lap írt részletesen.

„Itt vagyok Magyarországon. Az egyik ország, ahol az USAID program újraindult” – jelentette be Samantha Power néhány nappal ezelőtt a Twitteren, aki az USAID igazgatója, és az Egyesült Államok ENSZ-nagyköveteként is tevékenykedett. A hatalom – saját bevallása szerint – „minden nap olyan emberekkel dolgozna, akik erősítik a demokratikus intézményeket, építik a független médiát, támogatják és védik az emberi jogokat. Mindarra, amire az orbáni Magyarországnak sürgősen szüksége lenne a transzatlanti blokk után”

A Pesti Srácok részletes leleplezést közölt a felforgató szervezetek hátteréről:

Az USAID egy központi intézmény, amely külföldön politikai befolyás gyakorlásán dolgozik, és úgynevezett „színes forradalmakat” készít elő. Elég jól dokumentált, hogy az USA miként próbált meg kubai ellenállást létrehozni a Castro- kormánnyal szemben az USAID segítségével. Az is bizonyított, hogy az USAID szorosan együttműködik a Soros Nyílt Társadalom Alapítvánnyal. Az osztrák politikai témákkal foglalkozó lap arról ír, hogy “Magyarország egyre magabiztosabb a külpolitikában. Legutóbb Orbán külügyminisztere azt mondta az amerikai nagykövetnek: „Magyarország szuverén ország.” Azokat a nagyköveteket, akik Budapesten voltak, hogy politikát alakítsanak ki, többé nem fogadják be. Szijjártó Péter bejelentése február elején érkezett. Körülbelül egy héttel később Samantha Power nyilvánosságra hozta azt a videóját, hogy éppen Magyarországon tartózkodik. De ez nem csak szimbolikus:  Power szombaton egyértelműen megállapította,  hogy az amerikai tisztviselők és civil szervezetek (újra) aktívak Magyarországon.” Ez “gyakran a színes forradalomra tett kísérletek előfutára” – írják az amerikai kritikusok. 

A Twitteren több bejegyzést is találtunk ennek alátámasztására, pl. a “Franco” felhasználói névvel regisztrált profil az alábbiakról tweetelt: Vagyis már nem is titkolják, hogy a Majdan téren kirobbantott forradalomhoz hasonlóan Budapesten is polgárháborús helyzetet akarnak kirobbantani, ezért érkezett Magyarországra az USAID embere.- írja a hírportál, ami a 2014-es ukrajnai eseményeket összefüggésbe hozza az USA-ból szervezett „színes forradalmakkal”, aminek a szervezésében része volt Cseh Katalinnak, a Momentum elnökségi tagjának is.” - írja a Pesti Srácok.

A hírportál szerint: A szombaton, Budapesten történt brutális antifa-támadás pedig mindezek tudatában egyértelműen azt mutatja, nem tétlenkednek Soros és a CIA provokátorai, hogy Magyarországon is színes forradalmat robbantsanak ki az Orbán- kormány megdöntése érdekében. Videón a támadás

A Betyársereg 70 tagja összetűzésbe keveredett az antifákkal, akik már hónapokkal ezelőtt a Mérce nevű baloldali lap segítségével készülődtek a támadásra. A rendőrség az antifákat védte…. A Bild az elkövetők nevét is megadta: A német lap információi szerint a támadók közül öten németek: Clara W. (22), Anna M. (26), Emilie D. (20), Moritz S. (20), Tobias E. (29), egy pedig olasz: Ilaria S. (38). A németek eredetileg Szászországból, Thüringiából, Észak-Rajna-Vesztfáliából, Schleswig-Holsteinből és Alsó-Szászországból származnak. Közülük tartóztatták le Tobias E.-t, Anna M.-et, Ilaria S.-t és egy 42 éves "magyar" nőt. A globalista-kommunista liberális baloldal a „kitörés napjáról” megemlékezőket következetesen lenácizza, holott a magyar katonák szovjet gyűrűből való kitörési kísérletének ehhez semmi köze nincs, de a Horthy-kormány sem nevezhető „nácinak”! Ezt megérteni csak történelmi ismeret, és a kommunisták ismerete szükséges! Mert amit a „szovjetek” hadserege, a 3. ukrán hadtest katonái, és a háború utáni megszállás alatt kikiáltott „népköztársaság” népbíróságai, - akik többségében zsidók és kommunisták voltak,- műveltek a magyarokkal az országban, az volt a bűn, a kivégzések, koncepciós perek sora! Nem pedig a sikertelen kiugrási kísérlet, amit a háttérmegegyezéseket kötő hatalmak hiúsítottak meg.

Az USAID szervezet az, amelyik mindenhol beleavatkozik a belpolitikába, zavargásokat provokál, puccsok mögött áll, kormányok leváltását segíti. Ennek a vezetője járt nálunk,é találkozott kormánytagokkal. Amerikai tisztviselők és „civil” szervezetek / NGO-k/ lépnek fel az USAID nevében Magyarországon. Ez egy olyan szervezet, ami külföldön politikai befolyás megszerzésére törekszik és „színes forradalmakat” készít elő. Samantha Power a látogatás alatt jelentette be, hogy az USAID programja „újraindul” Magyarországon. Nem titkolják, hogy nálunk is szükség van a „demokrácia” helyreállítását a CIA alkalmazottjaként toborzó ügynökeik segítségével, mert az Orbán-kormányt meg kell dönteni. A Márki Zay féle neoliberális „ellenzéki” koalíciót is ők támogathatták, de szerencsénkre nem jártak sikerrel. A baloldali hergelés az utóbbi időben egyre jobban érezhető: rátelepednek mindenre és mindenkire, hogy a kormány ellen tudják lázítani a tömegeket. 

Előbb a „katásokat”, utána a pedagógusokat, most az aksigyárak ellen tiltakozókat próbálják a hatásuk alá vonni. Ahol a „minden hatalom a népé”, és az „alaptörvény érvénytelen” hívómondatok felbukkannak, ott a háttérben feltehetően ez a szervezet irányítja a hangadókat.

Szombaton Samanta Power (USAID-US Agency for International Dev.vezetője) is rész tvett az amerikai magyar nagykövet otthonába hívott találkozón ahol Varga Judit, Németh Zsolt és Bobrovniczky Kristóf is meghivottak voltak.

A találkozón az „amerikai-magyar szövetség” megújításáról beszéltek. Az amerikaiaknak nem tetszik a kormány oroszbarát politikája, a nagykövet a magyarok nevében tett nyilatkozatát, miszerint nem az oroszokban és a kínaiakban látjuk a jövőt,- Szíjjártó Péter utasította el egy nyilatkozatában. A találkozó után az USAID vezetője a magyar „független” sajtó képviselőivel történt találkozásáról írt a Twitteren. Igen ám, de ebben az országban mint tudjuk, nincs független sajtó, de vannak szélsőséges liberális és kommunista irányultságú portálok, mint a Mérce, ami az antifákkal van kapcsolatban.

Az USAID az utóbbi hónapokban több európai országba is ellátogatott. Állításuk szerint a jogállamiság védelmén, a demokratikus intézmények, a civil társadalom, valamint a független média megerősítésén dolgozó, független magyar partnerszervezeteket támogat. A „civil” minden bizonnyal a Parlamenten kívülről politizáló liberális mozgalmakat és ügynököket jelenti, a „demokratikus” mindent, ami nem nemzeti érdekeket képvisel. Arról nem lehet tudni, hogy kikkel találkozott a legnagyobb amerikai NGO vezetője, sem azt, miről tárgyalt a kormánytagokkal, de nagy a valószínűsége, hogy a kormány kapott egy figyelmeztetést: vagy jófiúk lesznek, vagy márciusban kitör az országban a „színes forradalom”. 

A jelenlegi kormány politikájába egy háttérmegegyezés is belefér a leváltásukról, hogy átengedje a helyét a Márki által vezérelt USA hátterű neoliberális irányzatnak, némi fájdalomdíjért cserébe. A látvány ebben az esetben ez lesz: felfokozott elégedetlenség, majd a tömeghangulat nyomására a kormány lemond, és átveszi a helyüket az az új euroatlantista végrehajtó bábkormány, ami azonnal eltörli a gyermekvédelmi törvényt, lebontja a határkerítést, megszakít minden kapcsolatot az oroszokkal és Kínával, amerikai vállalatokat enged betelepedni az országba, fegyvereket és magyar katonákat küld Ukrajnába, valamint gondolkodás nélkül kötelezővé teszi az mRNS vakcinázást, és bevezeti a zöldadókat. Mert a WEF globalistáinak a tervét, a Great Reset-et nálunk is pontról pontra végre kell hajtani.

https://index.hu/belfold/2023/02/13/david-pressman-varga-judit-szalay-bobrovniczky-kristof-egyesult-allamok-nagykovet-kormany/

A Magyar Békekör által szervezett „Békefórum” tagjai között ott van egy „Magyar Antifasiszta Liga „is! A Békekör vezetője közismert baloldali személyiség. A nemzeti öntudat, hagyományunk, múltunk emlékeinek őrzése, tiszteletünk elődeink iránt vörös posztó a marxista globalisták szemében, akik éppen most akarják felszámolni a nemzetállamiságot, mert az útjában áll világuralmi törekvéseiknek! Ezért lettek a nemzeti érzelmű emberek „nácik”, „fasiszták”, „szélsőjobboldaliak” azaz üldözendők! Mert a marxizmus ideológiája szerint üldözendő minden, ami megkülönböztet másoktól, a származásbeli eltérésekre pedig különösen érzékenyek, kivéve ha a maguk fajtájáról van szó! A dolog lényege éppen az, hogy tilos hangoztatni: a saját országunkban a mi érdekeink legyenek az első helyen a bevándorlókéval és a globalista multimilliomosok multinacionális cégeinek érdekeivel szemben! Ha származásunk alapján, - amire büszkék merünk lenni,- különböztetjük meg magunkat más népektől, az ma már „rasszizmus” és büntethető! 

A Békefórum 2022 szeptemberben alakult meg, tagjai között a Magyar Antifasiszta Ligával, baloldali személyekkel, mozgalmakkal, és a Munkáspárt is csatlakozott hozzá. Képmutató módon azok szólítanak fel békére, akik korábban lelkiismeretfurdalás nélkül legyilkolták az ellenségeiket, azok a kommunisták emelnek szót a háború ellen, akik elődei végigdúlták az országunkat? Utódaik, az „antifák” ugyanazt teszik a nemzeti érzelmű emberekkel, bárhol a világon, mint tették annak idején a kommunisták a „kollaboránsokkal”! - Részletek

De kik is ezek a magyar antifasiszták?

A Liga minden évben megemlékezik Kádár Jánosra. Jó kapcsolatban vannak a Munkáspárttal. A párt és a „Békekör” mostanában együtt szervezik a tüntetéseiket azért az önrendelkezési jogért, amit a kommunisták, és mai utódaik tiportak a sárba. Kifelé mindez nagyon szívhezszóló és nemes dolog,- de ismerve a kommunista ideológiák lényegét, ez csak egy megtévesztő színjáték arra, hogy visszalopakodhassanak a közéletbe, majd a Parlamentbe is. A kommunista pártok programja mindig a szociális érzékenységet hangsúlyozta ki, mert az emberek, főleg a szegényebb rétegek legfőbb problémája mindig a megélhetés volt. Az antifasiszta csoportosulásba tartozik a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége, a DK, és több baloldali politikus, a Zöld Baloldal, a Magyar Szolidaritás Mozgalom. Nézeteik szerint ki kell űzni az országból a szélsőségeseket, a „neonáci csőcseléket” a rasszizmust és antiszemitizmust. Céljuk tipikusan globalista: a kirekesztés és a fajgyűlölet ellen lépnek fel, azaz befogadnák a migránsokat és nem ellenzik a gendertant sem. A Ligába minden mozgalom egy főt delegálhat, a tagság nagy része zsidó vallású kommunistákból áll. Honlapjukon többek között ez olvasható: „Minden erőnkkel és lehetőségünkkel küzdünk az egyre erősödő neonáci és hungarista eszmék és ezek mindenféle megnyilvánulása ellen.”

Hungaristák és neonácik alatt a nemzetieket értik. Az antifák tagadják a magyar emberek érdekeinek előtérbe helyezését mások érdekeivel szemben, a múltba ragadva nem létező sérelmeket húznak elő létezésük igazolására. – A csoportosulás önmagát nem, de az ellenzőiket szélsőségesnek tartja.

Kikkel, és milyen kapcsolata lehet a magyar antifáknak?

A Vadhajtások nevű elérhetetlen weboldal szerint Jámbor András, a szélsőbalos Mérce volt főszerkesztője „Szikra” nevű antifa mozgalma áll a támadások mögött. Jámbor nyíltan vállalja, hogy nemzetközi antifa mozgalmakkal állnak kapcsolatban, és a gyurcsányisták osztódásából származó Párbeszéd tagjaként élvezi képviselői fizetését és felelősségre nem vonható tevékenységét az Országgyűlésben. A kibékíthetetlen ellenségeskedés mögött a magyar antifák esetében a Horthy kormány intézkedései állnak, amit az egyik oldal így értelmez, a másik amúgy, de valakik mindenképpen történelemhamisítók. Az eredmény elkeserítő: emberek képesek egymást halára is ütlegelni, csak mert az egyik szerint a „pohár félig üres”, míg a másik szerint „félig van teli”. A központban szokás szerint most is a zsidók vannak. Nem lenne már ideje feltenni a kérdést: mi lett volna, hogy nézni ki a Világunk ma, ha a zsidó vallás és követői soha nem is léteztek volna? Sem az általuk kitalált kommunista / marxista és leninista/ ideológiák? Kitörtek volna-e a forradalmak, és a világháborúk? Gyilkolnák –e egymást Palesztina népei?

Kiirtották volna-e az indiánokat? És lett volna „keresztes vallásháború, és „boszorkányüldözés”? Lennének-e globális gigacégek és monopóliumok? Hogyan, és milyen pénznemekben kereskednének egymással a népek? Mi határozná meg az egyes áruk, és termékek árát? Lenne-e tőzsde, és befektetői gigacégek hálóznák be akkor is a Földet? Lettek volna akkor is gyarmatok, és rabszolgatartás? Kapitalista pénzuralmi rendszer, és kizsákmányolás? Globalizmus, és „Világkormány”? Egészségügyi diktatúra QR kódos oltási igazolványokkal, kényszeroltásokkal a gyógyszergyártó cégek érdekében? Vagy fogjunk mindent a „nyuszira”, és a szabadkőművesekre, mert róluk még szabad rosszat is mondani?

Az antifasiszták jellegzetes baloldali, bolsevik szemléletűek, az ő szemükben a nemzeti öntudat a vörös posztó, mert ez útjában áll a marxista ideológiájú neoliberális globalistáknak. Az USAID alá tartozó szervezetekkel való kapcsolatuk ezért nem kizárt. A külföldi antifákkal pedig minden bizonnyal kapcsolata van a magyar Ligának is. Ukrajna után Magyarországon is zavargások kirobbantásán dolgozik az USA? 


Földi László az USAID-ről beszél.