Header Ads Widget

Hogyan manipulálják a híreket a médiák? A civilek dolgairól,- főleg, ha nem állnak pártok, vagy NGO-k mögöttük, - meg van tiltva a tájékoztatás!




A médiák tudni sem akarnak a civil mozgalmak szövetsége által beadott, és az NVI által február 8.- án elfogadott népszavazási kezdeményezésről, ami nem az aksigyárak ellen, hanem a termőföldek és gazdák védelméről szól. Február 10.-én végigjártuk az álhírgyártó központokat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy rávegyük őket, adjanak hírt rólunk is.

Első utunk a „királyi” Tv-hez, az M1-be vezetett. A magyar tudatmódosító víziós székház portáján 6 őr fogadott minket, közülük is a legnagyobb testmérettel rendelkező, legalább 130 kilós, toronymagas marcona szolgálattevő penderült elénk az üvegfal túloldaláról, a portáspultot gondosan elzárva tőlünk. Kicsit arrébb, a sarokból fegyveres őrök szegezték ránk tekintetüket: ki tudja, mire lehet képes három gyenge nő? Udvarias kérdésünkre, miszerint beszélni szeretnénk beszélni a szerkesztőkkel, akik emailben megkapták az anyagot,- ezt a választ kaptuk: Csak akkor szólhatnak nekik, ha meg van beszélve, és leszólnak, hogy felmehetünk, vagy lejönnek hozzánk. Ha érdekli őket, akkor fognak jelentkezni, és majd behívnak. 

Nem adtuk fel: akkor csak annyit szeretnénk megtudni tőlük, megkapták-e az emailt, megtalálták- e a többszáz üzenet között? Meg lehet-e a portáról telefonon kérdezni őket? A válasz újabb kioktatás volt: hogy gondoltuk mi ezt, a biztonsági őröknek nem ez a dolga, az ilyenért kirúgnák őket,- hívjuk mi fel a szerkesztőket. A portásfülkéhez közeledni sem engedett a hústorony, esélyt sem adva, hogy telefonszámot, vagy közvetlen emailcímet szerezzünk a szerkesztőségekhez. Felháborodott reakciónkra, hogy „ezek szerint a „királyi TV”-ben nem fogadják az alattvalókat?”,- ezt felelete: nincs ránk szükségük! De ekkor már mellén keresztbe tett karokkal közvetlenül elénk tornyosult és tolt is minket kifelé a palotából. Az utolsó szó jogán közöltük vele: sajnáljuk, mert nem tudja, hogy kit szolgál, de ő az, akire hamarosan nem lesz szükség, mert a helyét átveszik a robotok!

A TV2-nél közölték velünk, hogy hiába továbbították az emailt a szerkesztőséghez, az csak egy automata üzenet, adnak egy másik emailt, ahova el kell küldeni, miről van szó. Hogy hová küldi az automata az emailt, azt ketten sem tudták megmondani. Ha nem megyünk be személyesen, ezt nem tudtuk volna meg! A pult másik végében ülő fiatal lányka végül megsajnált minket, megadta a telefonszámukat, amit ott helyben hívhattunk, a pultnál felvette, és kapcsolt valakit, aki viszont nem vette fel. Ezután sajnálkozva közölték, hogy többet nem tehetnek értünk, majd a fal mellett álldogáló nyegle biztonsági őr közölte velünk, hogy a foci a nemzeti sport, miért nem azzal foglalkozunk. Felvilágosítottuk, hogy rosszul tudja, a mi nemzeti sportunk a lovaglás, mire hangosan felröhögött és kiment rágyújtani.

A HÍR TV portásának már jogvédő civilekként mutatkoztunk be, amire azonnal telefonálásba kezdett, de közvetlen elérhetőségeket ő sem adott. Az udvar végében található Karc FM elérhetőségét azonban nem adta meg, arra hivatkozva, hogy nem teheti meg. Félórát álltunk a hidegben a fülke mellett, mire megjelent egy szerkesztő helyettes, bólogatva végighallgatott minket, elvette a kérdéseket és elérhetőségeket tartalmazó papírt a kezünkből, majd kedvesen vigyorogva faképnél hagyott minket, még egy névjegykártyát sem adott. Pedig említést tettünk a Bertalan nevű kamionossal való közelebbi ismeretségünkre, és a közelgő Alkotmányjogi Konferenciára is. A szerkesztő úr hívását azóta is várjuk!

Az RTL klubnál sem akartak tudni semmiről, telefonálás szóba se jöhetett, de adtak elérhetőséget egy szerkesztőhöz, akivel később sikerült is felvenni a kapcsolatot. Az eredmény egy olyan riport lett, ahol közölték, csak akkor adják le, ha említés sem esik a nemzeti civil mozgalmakról, ezek összefogásáról pedig még véletlenül sem! A feb. 13.- án leadott riport végén egy mondatot vágtak be, egy olyan riport végére, ami a kormány aksigyárai elleni tiltakozásokról szólt. Ezek után a kérdéseket beadó társunkat és minket is utólag az „ellenzéki” pártokkal, vagy egy „NGO”- val moshatnak össze: éppen azzal, amire szükségük van ahhoz, hogy elferdítsék az igazságot és lehetetlenné tegyék majd az aláírásgyűjtést. 

Szerencsére a kérdéseket azok megfogalmazása után egy kétperces videóban felolvastuk.


A hitgyülis ATV- nél a portásfiú minden további nélkül megpróbált valakit elérni,- itt is bejött a „jogvédős” dolog,- de senkit nem ért el, azonban segítségünkre jött egy szerkesztő hölgy. Ideje ugyan nem volt ránk, mert felvételre sietett, de megígérte, megpróbál tenni valamit az érdekünkben, hagyjunk ott neki a portán mindent, adott nevet, emailcímet is, oda küldjünk mindent, és továbbítja a megfelelő helyre. Ő volt az egyetlen, aki meglátta a lehetőséget a beadványunkban, de nem az ő műsorához tartozik a téma. Ígéretét teljesítette, másnap visszajelzett, hogy továbbította az anyagot,- de ez a tévé sem keresett minket. Ellenben feb.13.-án megjelentettek egy cikket, amiben úgy tudósítanak az LMP országos népszavazási kérdéséről, mintha azt már elfogadta volna az MVB és elkezdődhetett az aláírásgyűjtés! https://www.atv.hu/belfold/20230213/friss-hirek-debrecenbol-megkezdodott-az-alairasgyujtes-az-akkumulatorgyar-ellen

Ezzel egyidőben a liberális párt a „királyi” TV M1 déli híradójában is megjelent, ahogyan a Nyugatinál már gyűjtik is az aláírásokat. Ez pedig közönséges csalás és hazugság! Az NVB honlapján ellenőrizhető, hol tart a beadott kérdések elbírálása, és a feb 14.- i állapot szerint még senki nem kapta meg az engedélyt! https://www.valasztas.hu/2023-nepszavazasi-kezdemenyezesek

Az összejátszás a kormány és a liberálisok között a színfalak mögött egyértelmű: a cél az emberek átverése, az időnyerés! A hazug párt kérdése a kormányt segítve egy országos népszavazással tenné lehetővé, hogy Debrecenben, vagy máshol, de csakis az aksigyárak ellen helyi népszavazást kelljen kiírni. Azaz bármi más szennyező, mérgező üzem épülhet! De csak ha lemegy a népszavazás, és ha érvényes lenne, csak utána lehetne a helyit kiírni, amihez megint aláírásgyűjtés kell, de a kezdeményezés az engedélyek kiadása miatt addigra már okafogyottá válik! 

Biztos, ami biztos alapon a kormány is rásegít:jogsértően kihirdetett „veszélyhelyzet” okán a kormány bármiről rendelkezhet, és meg is teszi: A kormányrendelet-tervezet címe: Egyes beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló kormányrendeletek módosításáról A jogszabály célja az egyes nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ipari parki, illetve víziközmű-beruházásokra vonatkozóan egy általánosan alkalmazandó területrendezési tárgyú rendelkezés megalkotása. – Márpedig ha kiemelt beruházás, arról minden döntés és engedély kizárólag a kormány hatáskörébe tartozik! Tehát felhatalmazta saját magát arra, hogy azt tehessen, amit csak akar! Nesze magyar,- ez a demokrácia!

Az INDEX szerkesztőségében a félig nyitott üvegajtó mögül próbált egy hölgy eltávolítani minket a már ismert szöveggel: hívjuk a szerkesztőt, vagy írjunk neki, de ő sajnos nem tud elérhetőséget adni hozzá. Mivel itt korábban az oltáskényszer és Ivermectin miatt már jártunk, hivatkozni tudtunk a főszerkesztőre, aki nem vette fel a telefont, és nem volt a székházban. A hangos beszédre az egyik szobából kijött egy újságíró, aki kedvesen vigyorogva végighallgatott minket, elvette az iratokat, majd sajnálkozva búcsút intett nekünk. A Konferenciára való meghívásunkat ő is elengedte a füle mellett: rákérdezni sem akart, mi lehet ez?

A Napi.hu szerkesztőségébe simán bejutottunk, oda is hívtak egy újságírót, egy kedves fiatalembert, aki látott valamit bennünk, mert beinvitált a tárgyalószobába, ahol végre elmondhattuk, kik vagyunk, és miről is van szó. De őt sem érdekelték a termőföldek, sem a gazdák sorsa, azonban rácsapott az alispánválasztásra, mert ebben látott a kormány ellen támadási lehetőséget. Azonnal ki is kereste a neki előző nap küldött emailt, visszaírt rá, részletes anyagot kért az alispánokról, majd udvariasan kitessékelt minket. Azóta is várjuk a cikket a termőföldekre telepített aksigyárakról, vagy az alispánokról a Napi.hu oldalán….

Eddig is sejtettük, de most megbizonyosodhattunk róla: a médiáknak nem az objektív tájékoztatás, hanem a hazudozás, megtévesztés, elhallgatás és ferdítés a feladata! A civilek dolgairól,- főleg, ha nem állnak pártok, vagy NGO-k mögöttük, - meg van tiltva a tájékoztatás! A fejekbe kell tölteni, hogy „csak a pártok” tesznek értünk!

Az Alkotmányjogi Konferencia említése épp ezért szemmel láthatóan kényelmetlenül érintette az agymosodásokat: mind úgy tett, mintha meg se hallotta volna! Tán csak nem égette a fülüket?

De ne is csodálkozzunk rajta, hiszen abban a pillanatban összedőlne a hamis demokráciába és pártrendszerbe vetett hit, amikor a közemberek számára is világossá válna: nem a pártok, és álcivil szervezetek azok, amik megvédik az érdekeiket! A kormány és az „ellenzék” bukását okozhatja, ha megtudnák, vannak valóban nemzeti, és civil civil mozgalmak, sőt mi több, összefogtak, hogy a nemzet, a lakosság valós érdekeinek a védelmére keljenek a globalista „KÉP”-viseleti rendszerrel szemben!

És hogy miről is szól mindez? Magyarország a multik hálójában van.

Az aksigyárak létesítését a klímavédelem indokolja, a mérgező üzemel ezért egyetlen „zöld” szervezet szerint nem szennyezik a környezetet, sőt, kifejezetten a javunkra szolgálnak…. Ez pedig ellentmond az köztudottan „zöldpártként” ismert LMP álláspontjának: hacsak nem az volt a céljuk a népszavazási kérdésükkel, hogy kerülő úton ugyan, tiltakozásnak álcázva, de mégis lehetővé tegyék a beruházást? A politikai hazudozók máris a saját csapdájukba estek: a „zöld klímavédelem” érdekében a természetkárosítás, az emberek, állatok mérgezése megengedett!


/ G.Á - A Korona Igazsága/


 TUDTAD? 


A napitema.com hírportál, a civilek által létrehozott olyan online média felület, ahol magánszemélyek és civil szervezetek tudnak díjmentesen hirdetni, rendezvényeket, demonstrációkat, napi aktuális eseményeket és minden olyan információkat tehetnek közzé az oldalon, amelyek a nemzetünk érdekeit szolgálják. Olyan tudósok, szakemberek, orvosok, információit várjuk és osztjuk meg a látogatókkal, amit a médiák elhallgatnak. Részletek