Header Ads Widget

India digitális tranzakciói több, mint az Egyesült Államok, Kína és Európa együttvéve



Egy magas rangú kereskedelmi tisztviselő ma azt mondta, hogy az indiai valós idejű digitális tranzakciók többet jelentenek, mint az Egyesült Államokban, Kínában és Európában együttvéve.

"India mindenre rendelkezik papír-, jelenlét- és készpénzmentes megoldással. India nyilvános digitális infrastruktúrája egyedülálló. Nyílt rendszereken, nyílt architektúrán és nyílt hálózaton alapul, amely lehetővé teszi mindenki számára a csatlakozást, és megszünteti a belépési akadályokat" Anurag Jain, a DPIIT titkára mondta.

Az Ipari és Belső Kereskedelmi Minisztérium (DPIIT) titkára kedden a CII Partnership Summit 2023-as partnerségi csúcstalálkozóján a „Befogadás a technológia hátterében: legjobb gyakorlatok” című interaktív ülésén mondta el megjegyzéseit.

India a fintech innováció egyik leggyorsabban növekvő ökoszisztémájává vált, és a PM Modi vezette kormány jelentős szerepet játszott India digitális fizetési infrastruktúrájának globalizációjában.

"Az igazi fejlődés akkor valósul meg, ha minden polgár dönthet arról, hogy mit szeretne kezdeni az életével anélkül, hogy az élet alapvető szükségletei miatt aggódna" - mondta Anurag Jain. Részletek