Header Ads Widget

Egy transznemű szexmunkás bordélyt csinált a párizsi városházából – videó



A prostituált azt állítja, hogy pornófelvételt készített a városháza mosdójában, ahova egy LMBT-egyesület hívta meg a minap A büszkeség éjszakája nevű rendezvényre.

Egy transznemű prostituált miatt fájhat a párizsi főpolgármester feje. Anne Hidalgo azt követően, hogy az utóbbi időben a francia fővárost ellepő szeméthegyek miatt rengeteg támadás és kritika érte, ezúttal pornóbotrányba is keveredhet.

Egy Icy Diamond néven tevékenykedő transznemű szexmunkás ugyanis azzal az elképesztő hírrel rukkolt elő, hogy pornóvideót forgatott a párizsi városháza mosdójában, elmondása alapján az épületet egyetlen óriás sztriptízklubbá és bordélyházzá alakította.

A történet 2023. március 11-re nyúlik vissza, ekkor rendezte meg a városházán A büszkeség éjszakája nevű rendezvényt a MAG Jeunes LMBT+ egyesület. A szóban forgó prostituált az ő meghívásukra érkezett a főpolgármester hivatalába, az egyesület már hetekkel korábban hírt adott a rendezvényről.

A meghívott transznemű szexmunkás nem rejtette véka alá azon szándékát, hogy bordélyt csináljon a városházából, sőt, hatalmas felirattal a kezében tudatta mindenkivel az interneten, hogy az ország legnagyobb kuplerájává fogja azt tenni.



A városházán készült fotók, melyeken különféle pózokban tetszeleg a prostituált, arról tanúskodnak, hogy Icy Diamond valóban járt az épületben, ám ez még nem minden. A nő azzal henceg ugyanis, hogy az épületben pornófilmet forgatott, elmondása alapján az aktusra a mosdóban került sor és a kliense nem más volt, mint a városháza egyik dolgozója, azaz Anne Hidalgo főpolgármester munkatársa.

Icy Diamond attól sem riad vissza, hogy a felvételt közzé tegye, így kívánja felhívni a figyelmet rá, hogy a párizsi városvezetés a rendeleteivel ellehetetleníti őket és tevékenységüket, betiltotta ugyanis a város peremén lévő Bois de Boulogne nevű közparkban a szexmunkásoknak a munkát, és tevékenységüknek otthont adó járművek közlekedését és parkolását, így kénytelenek illegálisan dolgozni.

A prostituált az interneten közzétett bejegyzéseivel is igyekezett nyomást gyakorolni a városvezetésre, egyik fotója mellé azt írta, hogy privát oldalán hamarosan bemutatja azt a videót, amit a városháza mosdójában készített.



Egy másik bejegyzésben már egyértelműen fenyegető hangnemet üt meg a prostituált, azt írja ugyanis, hogy kéri a Twitter-oldala visszaállítását, fiókját ugyanis felfüggesztették, miután részleteket osztott meg az aktusról. Ha nem állítják vissza az oldalát, akkor további, a városházán készült felvételeket fog közzétenni, majd sokat sejtetően hozzátette, ki tudja, miket tud Anne Hidalgo munkatársairól.




A történtekről beszámoló Le Figaro megkérdezte a városvezetést az esettel kapcsolatban és azt a választ kapták, hogy nincs bizonyíték a szóban forgó személy állításainak alátámasztására, de ha további információk látnak napvilágot, akkor a történtek nem maradnak jogi következmények nélkül.

Az egyelőre tehát nem tisztázott, hogy igazak-e a transznemű prostituált állításai, de annyi bizonyos, hogy Anne Hidalgo kommunista alpolgármestere, Hélène Bidard a rendezvény másnapján büszkén adott hírt az eseményről a Twitteren, azt írta, hogy a párizsi városháza büszke rá, hogy otthont adott A büszkeség éjszakája elnevezésű estnek, melyet az LMBTQI-fóbia elleni küzdelem jegyében tartottak.