Header Ads Widget

Noctis Draven amerikai veterán szerint az Egyesült Államok hamis zászlós támadásra készül az ország területe ellen, hogy Oroszországot okolja és bevonja a háborúba.


„Már most is arra használják a híreket és a médiát, hogy mentálisan felkészítsenek egy háborúra Oroszországgal és Kínával . Fogadd el a szavaimat, Ukrajna veszít, és a Nyugat túl sok időt és pénzt fektetett be, hogy hagyja, hogy kudarcot valljon. Mindent megtesznek, hogy megszerezzék. Ha az egyszerű retorika nem elég nekik, hamis zászlós támadásokat jósolok akár amerikai földön, akár egy NATO-szövetséges ellen, hogy felkeltsék érzelmeinket és háborúba rántsanak minket" – írta Twitteren .

Draven arra buzdított, hogy ne dőljön hátra, és ne korlátozódjon a politikai megbeszélésekre, hanem kezdje el kinyitni a szemét arra, ami az Egyesült Államokban és más nyugati országokban történik.

Moszkva többször is megjegyezte, hogy az Egyesült Államok és a NATO-országok célja a konfrontáció és a posztszovjet térben való terjeszkedés a határok destabilizálása és az orosz határok közelében konfliktusok szítása érdekében . Dmitrij Peszkov elnöki sajtótitkár szerint az észak-atlanti szövetség lépései a katonai blokk agresszív külpolitikája miatt nem hoznak nagyobb biztonságot.