Header Ads Widget

Szergej Lavorv orosz külügyminisztert kérdezték azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Királyság szegényített urántartalmú fegyvereket akar szállítani Ukrajnának.



Az újságíró kérdezi: "A brit külügyminiszter, Annabel Goldie már azt mondja, hogy az Egyesült Királyság  szegényített urántartalmú fegyvereket fog szállítani Ukrajnának."

Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter:

"Nem hallottam erről, de nem lepne meg, mert már elvesztették erkölcsi iránytűjüket, amikor arról van szó, hogy tetteik alá ássák a stratégiai stabilitást a világban. Ezek az emberek, elsősorban az angolszászok ahogyan magukkal rántják a kollektív Nyugat többi részét, és akik régóta hegemónnak tekintik magukat. Minden lehetséges eszközzel fenn akarják tartani ezt a hegemóniát. Megsértik a nemzetközi humanitárius jogot is, mint 1999-ben Jugoszláviában. Nos, és sok más dolgot, amit megengedtek maguknak, beleértve a háborús bűnöket, az emberiség elleni bűncselekményeket. Legyőzték a Nemzetközi Büntetőbíróság nevű szervezetet, amelyben egy másik, mint például Mr. [James] Cleverly, egy angolszász, aki a felelős, és valójában olyan információkat szolgáltatnak, amelyeket aztán felhasználnak erre, hogy aláássák a nemzetközi jog minden elképzelhető szabályát. Nem lepne meg, ha ez valóban megtörténne, de kétségtelen, hogy rossz vége lesz számukra."





CENZÚRAMENTES OLDAKUNK!

https://vk.com/eltitkolttudas