Header Ads Widget

Amíg megoszthatnak bennünket, addig a háttérben rejtőzködő és mindent az irányításuk alatt tartó sátáni erők, azt csinálhatnak az egész emberiséggel amit akarnak!



Jó ha tudjuk, hogy ezen a bolygón semmilyen meghatározó történést, nem a politikusok vagy vallási vezetők hoznak létre, ők csupán bábuk, kiszolgálok. Erre jó példa volt az elmúlt években bolygószinten zajlott korlátozások, zsarolások, a vírus és oltás őrület, és a háborúk. Mi ez, ha nem összefogás a hatalom részéről, az emberiség megnyomorításáért és pusztításáért? Jó ha tudjuk azt is, hogy sem a bolygót, sem az emberiséget nem tudják megmenteni, sem a politikusok, sem a vallási vezetők, mert nem ők az élet és a halál urai!!!

Világunkat a fedezetlen pénzen keresztül, egy sátáni elit irányítja, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik nem szeretet alapon működnek, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott  és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, az áldemokráciájukkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!! Ez egy teljesen alvilági irányítás!! Ezt a sátáni elitet szolgálják ki a globalista politikusok, és a vallási vezetők, akiknek az a feladatuk, hogy továbbra is hazugságban tartsák az egész emberiséget. 

Tehát az emberiség és a bolygó pusztulása, elsősorban a végtelenségig manipulálható embereknek köszönhető, akiknek halvány lila gőzük sincs, az ember, az élet és a világ működéséről, mert nem tanítják. Azért nem tanítják, mert a világunkat uraló sátáni háttérhatalmi elitnek, tudatlan, boldogtalan, bűnben élő, problémáktól szenvedő, az anyagi világba süllyedt, beteg, kiszolgáltatott, és vezethető rabszolga emberekre van szüksége, mert csak és kizárólag ez biztosítja számukra a hatalmat!! Mára már sikerült összeugrasztani mindenkit, mindenkivel, ami szembe megy minden univerzális törvénnyel, és ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni.

Az emberiség jelentős többsége, nincs tudatában annak a ténynek, hogy minden létező problémát, betegséget, ami jelentkezik fizikai szinten az életünkben, ezeket mind kivétel nélkül, szellemi szinten teremtjük meg saját magunknak, mert elsősorban szellemlények vagyunk és gondolatainkkal teremtünk. Tehát amíg nem szellemi szinten akarjuk felszámolni a problémákat, akár egyéni, akár országos, vagy akár bolygó szinten azzal, hogy megtanuljuk, hogyan működik az élet, az ember és a világ, addig soha, semmilyen pozitív változás nem lehetséges!!! Marad a sátáni irányítás, az őket kiszolgáló, globalista politikai, gazdasági, oktatási és vallási vezetők, és marad a butítás, a hazugság, és a pusztítás minden szinten, az élet minden területén. A sátáni hatalom éppen most akarja felszámolni, a minden emberben meglévő belső tudást végérvényesen, a mesterséges intelligenciával és a transzhumanizmussal. Vagyis eladtuk a lelkünket, ami örök életű és ami rendelkezik a mindentudással, a múlandóságért, az anyagért cserébe, ami a pusztulásra van ítélve!! Ma az anyag uralja az emberiséget és nem az emberiség az anyagot. Az anyagtól várjuk a boldogságot, a biztonságot, a megmentést, és a megoldást minden problémánkra, ami eleve egy zsákutca!!!


Ez vár ránk ha nem ébredünk!!

A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet ennek a videónak a meghallgatására!!! Ennél fontosabb semmi NINCS AZ ÉLETEDBEN!!

Kevesen tudják, hogy ez az emberiség határidőt kapott, és ha tovább támogatja a sátáni globális háttérhatalmat kiszolgáló politikusokat mint eddig, akkor ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva!!


https://vk.com/video644727407_456240661


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


CARLO MARIA VIGANO ÉRSEK FIGYELMEZTETÉSE!


https://vk.com/video644727407_456239107


BIBLIAI PRÓFÉCIÁK ÉS AZ UTOLSÓ NAPOK ESEMÉNYEI!

https://vk.com/video644727407_456240417



A vallás és a nagyhatalmak összefonódása, óriási pusztítást végzett az emberiség ellen! Részletek.



Civilek az összefogásért.