Header Ads Widget

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének 2030-as terve megegyezik a (WEF) programjával, ezek a civil szervezetek részt vesznek a globális gyermekkereskedelemben.


Az Egyesült Nemzetek Szervezetének 2030-as menetrendje megegyezik a davosi (WEF) programjával, ezek a civil szervezetek egyaránt részt vesznek a globális gyermekkereskedelemben.

Az oligarchák irányítják a világ kancellárjait, elnökeit és miniszterelnökeit. Donald Trump baleset volt, az oligarchák nem számítottak rá, hogy nyer. A világjárványt 2016-ra, az élelmiszer- és vízhiányt 2020-ra tervezték, de most 2025-re tolták át.

Évente több mint 8 millió gyermek tűnik el, 8 millió Ausztria teljes lakossága. Minden információ nélkül eltűnnek. Ezt a bűncselekményt meg kell állítani. Harcolnunk kell a gyerekeinkért. Meg kell védenünk őket. Az ártatlanság legártatlanabbja az, hogy éveken át naponta 10-szer terrorizálják, kínozzák, szexrabszolgának adják el és erőszakolják meg. Mi van, ha ez a te gyereked?

A gyermekek szexuális kereskedelme a világ valaha látott leggyorsabban növekvő nemzetközi bűnügyi hálózata. Az illegális fegyverkereskedelmen már túljutott, és hamarosan a kábítószer-kereskedelmen is. Ha nem teszünk semmit, részesei vagyunk a sötétségnek és a világunkon átsöprő gonoszságnak.

A The Sound of Freedom igaz történet egy férfi harcáról, hogy minél több gyereket mentsen meg a gyermekkereskedelem rémétől. Ez a milliónyi ártatlan gyermek minden nap elképzelhetetlen fájdalmat és kínzást szenved el, és mi, mint társadalom megengedjük ezt.

Tudjuk, kik ezek az oligarchák, tudjuk, ki az a 300 bizottság, ismerjük az ENSZ és a WEF vezetőit, megvan a nevük. Meddig hagyjuk, hogy ezt a gonoszt tegyék ártatlan gyermekeinkkel? Mi a baj az emberiséggel? Miért nem cselekszel? Csukd be a szemed, és lásd a könnyeket, és halld egy 5 éves kislány sírását, akit letartanak és megerőszakolnak, amíg el nem vérzik.

Ez a valóság a mi világunkban, minden évben milliószámra adnak el ártatlan gyerekeket szexért, kínzásért és nemi erőszakért, és nem tesznek semmit, semmit. Ha egy ember képes változtatni és több száz gyermeket megmenteni, képzeld el, mire képes egy millió bátor.