Header Ads Widget

Az a pénzt kibocsátó magánhatalom, akik kifosztották és eladósították az egész emberiséget, most létrehozták az egységes digitális pénzrendszert.


Az a pénzt kibocsátó magánhatalom, akik kifosztották és eladósították az egész emberiséget, most létrehozták az egységes digitális pénzrendszert, hogy amikor a dollár összeomlik, akkor az embereknek legyen hol átváltani  pénzüket digitális pénzre a saját vesztükre. Vagyis a kifosztóink ugyanazok maradnak mint eddig azzal a különbséggel, hogy most nem készpénzt nyomtatnak, hanem digitális pénz lesz a fizetőeszköz, hogy totális kontrol alá tudják vonni az egész emberiséget és létre tudják hozni a globális diktatúrát.

Ha elkellene engedni a dollárt mert egyik napról a másikra összeomlik, akkor az emberek pánik rohamukban, hogy tudjanak mibe kapaszkodni, már le van gyártva a digitális pénz lehetőség, amibe az emberek áttudják váltani a pénzüket.

Emberek ébresztő!! A világ lakosságának 99 százalékának fogalma sincs arról, hogy mi történik. A világ meghatározó vezetői, politikai és gazdasági szereplői, mind támogatják ezt a tervet. Az "univerzális monetáris egység", más néven "Unicoin" egy "nemzetközi központi banki digitális valuta", amelyet úgy terveztek, hogy az összes létező nemzeti valutával együtt működjön.  Ez mindannyiunk számára meg kellene kongatnia a vészharangot.



Ez arról szól, hogy 2030-ig megszűnik a magántulajdon, nem lesz ingatlanunk, autónk, egy központilag előírt négyzetméter lakhatási lakrész jár majd nekünk, ami elő lesz írva, hogy mekkora, hány négyzetméter lehet. A lényeg, hogy ne legyen nagy, a karbonkibocsátás miatt.

Azt akarják, hogy járjunk gyalog, és lehetőleg maradjunk abban a zónában ahol élünk, a környezetszennyezésre hivatkozva. Ha mégis kilépünk ebből a zónából, akkor ezért súlyos karbonadót fizettetnek.

A turizmusnak befellegzett, mindent megnézhetünk virtuálisan otthonról, ezzel azt akarják elérni, hogy ne menjünk sehová a karbonkibocsátás miatt.

Megszűnik a készpénz és helyette virtuális pénz lesz, amit megkapunk, és amiből automatikusan levonják az összes olyan büntetést, amit azért kapunk mert nem tartottuk be a szabályaikat.  Ebből fizetjük a büntetéseinket  például, a gyűlölet beszédért, a rendszer ellenes szervezkedésért, stb..., és ebből fizetjük a húsfogyasztást, a szórakozásunkat, élelmiszer fogyasztásukért stb... A lényeg, hogy ami marad pénzünk, ez lejáratos lesz, ezzel megakarják szüntetni a vagyonfelhalmozás lehetőségét. Ha meg nem költjük el azt az összeget amit kapunk, akkor egyszer csak nullát fog érni. Rengeteg tudatlan ember és kollaboráns gazdasági és politikai vezetők támogatják ezt az ember, és élet ellenes diktatúrát, ahol mindent korlátozni akarnak.

Létrehoztak egy digitális fizetőeszköz globális pénzügyi hatóságot, ami egy magáncég, ez nem meglepő, hiszen eddig is a pénz kibocsátó magáncég volt. Ez a hatóság azt mondja magáról, hogy a jegybankok világvezető  tanácsadója, a digitális jegybank fejlesztések területén.

Ezt a digitális jegybanki pénzt szinte minden ország fejleszti, mert úgy gondolják, ha ezt nem teszik meg, akkor lemaradnak ebben a versenyben. Ezzel azt akarják elérni, hogy legyen digitális pénz mindenkinek, és ennek az összes digitális pénzrendszernek a csúcsán áll ez a bizonyos hatóság. 

Tehát létrehoztak egy általános pénzegységet, és azt mondják, hogy ezt azért hozták létre, hogy a jegybankok által a saját devizájukra fejlesztett digitális jegybank pénzek között legyen valamiféle átjárás. Persze ezt úgy kommunikálják, hogy mindez azért történik, hogy minden különálló jegybank megerősíthesse a saját függetlenségét és szuverenitását. Minden digitális jegybank átváltható lesz, egy egységes univerzális pénzegységbe, mert a dollár fegyverrel fenntartott hegemóniája megtört.


https://vk.com/video644727407_456240601


Klaus Schwabs egy világkormányra vonatkozó főterve a végső szakaszába ért.

Egy éven belül a Világgazdasági Fórum átveszi az irányítást és a szuverenitást minden egyes nemzet felett.

https://vk.com/video644727407_456240602



Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!