Header Ads Widget

Akik még mindig úgy gondolják Magyarországon, hogy őket nem fogják érinteni a világunkban zajló migrációs események, azok óriási tévedésben tengetik az életüket.



Már régóta cikkezünk a tervezett migrációról, ami az európai lakósság ellen irányul.  Ez mára már megvalósulni látszik, és miközben behunyjuk a szemünket, nem teszünk ellene semmit, és nem beszélünk róla, vagy úgy gondoljuk, hogy nálunk még aránylag biztonságban élhetünk, jó ha tudjuk, hogy nálunk is gőzerővel zajlik a bevándorlás, a háttérhatalmi érdekeknek megfelelően, csak éppen ezt vendégmunkásoknak hívják. Egyre több idegent látni a fővárosban és nem turistákról van szó! Vajon milyen vendégmunkások azok, akik napközben kutyákat sétáltatnak, vagy éppen egy magyarul beszélő hölggyel sétálgatnak Budapest utcáin? Így kezdődött minden a nyugati országokban is, ahol ma számos nagyvárosban tombol a káosz, a félelem és az erőszak. Ezt a folyamatot látni kell mindenkinek, beszélni kell róla és időben tenni kell ellene, ha nem akarunk a nyugati nagyvárosok sorsára jutni, ahonnan nem lesz visszaút. 

Ezt a migrációs folyamatot segítik elő azok a nemzetgyűlölő honfitársaink, akik itt élnek közöttünk, akiknek elődjeit befogadtuk, akik nem felzárkóztak mint minden más békét és a hazájukat szerető ember, hanem hálából abban voltak érdekeltek, hogy szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A nyakunkra hozták a ruszkikat, hogy diktatúrával a Szovjetunió segítségével, egy illegitim rendszert hozzanak létre Magyarországon, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, majd elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban, gazdasági, vallási, oktatási területeken, majd meghamisították történelmünket és megnyomorították a magyar emberek életét. 

Semmit nem változtak, az utódaik éppen az európai uniót hangolják ellenünk. A nemzetgyűlölettől és még kitudja mitől vezérelve, ott tesznek kárt ma is ennek az országnak és a nemzetnek, ahol csak tudnak. Mindent és mindenkit támogatnak, amivel kárt tehetnek az országnak. Nekik ez az ország nem több mint egy lakópark. Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy még mielőtt migránssimogatók lettek volna, azelőtt és persze most is, pont azt a sátáni hatalmat támogatják, akik bombázták őket, akik háborúba taszították őket, vagy éppen lerabolták országukat és tönkre tették az életüket, hogy migránsok legyenek. Ma ezek az álszent, hazaáruló honfitársaink vádolják meg a magyar embereket idegengyűlölettel és rasszizmussal, holott éppen ők maguk a legnagyobb magyar és nemzetgyűlölők!! Mára már eljutottunk oda, hogy mindenkit összeugrasztottak mindenkivel!!

A migráció lényege, hogy a migránsokat bármikor jól fel lehet használni a káoszteremtésre, az őshonos népek vallása és kultúrája ellen,  és akár egy kormányváltáshoz is, ha éppen az adott ország lakóssága nem támogat olyan politikai pártokat, akik idegen érdekeket szolgálnak. Jól látható a nyugati országokban az is, hogy a migránsok jelentős többsége, nem dolgozni akar és nem felzárkózni, hanem élősködni és rákényszeríteni akaratukat a befogatott országokra. 

Magyarország nem gyarmatosított, és nem rabolt le egyetlen országot sem, nem kereskedtünk halottak csontjaival és nem hamisítottuk meg senkinek a történelmét, ezért a gazdasági és migráns kérdést azoknak kell megoldani, akiknek köszönhető a gazdasági válság és a migráció. Ez pedig nem célja egyetlen gyarmatosító hatalomnak sem. A céljuk világos mint a nap, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világhatalom létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra bevezetése az egész emberiség ellen. Ezt szolgálja a vírus és oltás őrület, az európai gazdaság tönkretétele, a migráció, a genderideológia, és az orosz-ukrán konfliktus.


Ők Ukrajnából menekültek a háború elől:


Érdemes megnézni és elgondolkodni Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnökének beszédén, amit  a szolidaritási tüntetésén a francia konzulátus előtt mondott.



Amikor a pszichopaták terve valóra válik!

Kevesen tudják, hogy ez az emberiség határidőt kapott, és ha tovább támogatja a sátáni globális háttérhatalmat kiszolgáló politikusokat mint eddig, akkor ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva!!

https://vk.com/video644727407_456240647