Header Ads Widget

Készülj fel a katonai GESARA és NESARA vészhelyzeti műsorszóró rendszerre (EBS). A mély államot semmi sem fogja megállítani, hogy megőrizze gazdasági uralmát.



Képzeld el: Otthonosan érzed magad a nappalidban, amikor a tévé hirtelen villogni kezd. Egy tekintélyes hang felkiált: "Ez a vészhelyzeti műsorszóró rendszer (EBS). Ez nem fúró. Maradjon velünk." A helyzet szörnyű, és az SUA nemzete a szakadék szélén áll. Mi történik ezután? Csatold be magad és készülj fel, miközben belemerülünk az EBS, a statárium, a mély állam és a fehér kalapok néven ismert csendes hősök labirintusszerű világába.

Az SUA szívében láthatatlan csata dúl. Egy olyan régi csata, mint maga a civilizáció – a hatalomért folytatott háború, az irányítás hajszolása. Ha azt hitted, hogy az EBS csak a vészhelyzeti adásokról szól, akkor egy rázkódó ébredés előtt állsz. Történetünk drámai fordulatot vesz, ahogy lehámozzuk egy rejtett rendszer rétegeit, amely sokkal több, mint egy műsorszóró eszköz.

Mi az a vészhelyzeti műsorszóró rendszer (EBS)? A válságok idején a hatékony kommunikáció iránti vágyból született EBS sokoldalú behemóttá fejlődött. A nemzeti vészhelyzetek során létfontosságú információk közlésére tervezett kormányzati eszköz a mély állam és a fehér kalapok közötti sakkjátszma kapcsolódási pontjává vált.

A televízión, rádión vagy mobil eszközön keresztül az EBS közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az életéhez. Azért született, hogy a káosz közepette a józanság hangjaként szolgáljon, az információ jelzőfényeként a zűrzavar idején. De mint egy jól kidolgozott dráma, a cselekmény sűrűsödik. Az EBS csak egy közbiztonsági eszköz, vagy egy baljóslatúbb célt szolgál?


A bábmesterek: A mély állam. Lépjen be a Mély Államba, a bábmesterek mozgatják a szálakat a színfalak mögött. Manipulálnak, irányítanak és uralkodnak, miközben árnyékba burkolóznak. Magas rangú tisztviselők és befolyásos személyiségek a rendszer minden résébe benyúlnak. Hatalmuk kormányzati és nem kormányzati szervezetek összetett hálózatából áll.

Azonban egy pillanatig se higgyétek, hogy a mély állam legyőzhetetlen. Korántsem. Miközben az árnyak játékát játsszák, az igazság ereje emelkedik fel a fehér kalapok formájában.

A fehér kalaposok: A fehér kalaposok azok, akik harcot viselnek a mély állam ellen annak soraiból, állhatatosan és hajthatatlanul. Ezek az igazságkeresők, az igazságharcosok, akik arra törekszenek, hogy leleplezzék a rendszert manipuláló bábosokat.

Statárium: A végső ütőkártya. A statárium, a nyilatkozat, amely felfüggeszti a rendes törvényt és katonai hatalmat biztosít a polgári funkciók felett, a mély állam végső ütőkártyája. Ez egy drasztikus intézkedés, mégis olyan, amely akkor lép működésbe, amikor az erőviszonyok megbillennek. De mi történik, ha kijátsszák ezt az ütőkártyát, és hogyan kellene Önnek, a polgárnak reagálnia?

Az EBS, a statárium és te. Amikor statáriumot hirdetnek és az EBS életbe lép, a mély állam azt akarja, hogy pánikba essünk. De ne feledjük, hogy a pánik az értelem ellensége. Ehelyett azt kell tenni, hogy maradjon nyugodt, tájékozott és készen álljon. Használjuk az EBS-t információforrásként, ne spekulációként. Ne hagyd, hogy a félelem elhomályosítsa az ítélőképességedet.


Minden adást, amit fogsz, tényellenőrzésnek kell alávetni. De ne feledjük, hogy éberek maradjunk. Tartsuk szemmel a kormányok tetteit, kérdőjelezzük meg az indítékaikat, és vonjuk őket felelősségre.

Az EBS leleplezése: statárium, mély állam és a fehér kalaposok munka közben

Ahogy elindulunk egy utazásra a hatalom, a manipuláció és az ellenőrzés szövevényes hálóján keresztül, ez a cikk egy összeesküvés-elméletet mutat be az ellentmondásos GESARA és NESARA törvényekkel és az állítólagos "mély állammal" kapcsolatban. A globális pénzügyek és média látszólag ártalmatlan homlokzata mögött a világuralom dermesztő narratívája bontakozik ki.

A katonai GESARA és a NESARA vészhelyzeti műsorszóró rendszerének (EBS) megjelenése átmeneti tíznapos kommunikációs áramszünetet eredményez. Ebben az időszakban a telefonok, az internet, a hitelkártyák és az ATM-ek nem működnek. Miközben a világ technológiai sötétségbe süllyed, a világelit elleni félmillió vád okait három felvilágosító dokumentumfilm világítja meg, amelyeket hét napon keresztül, napi huszonnégy órában, valamint nyolc órán keresztül folyamatosan sugároznak a televízióban és a rádióban.

Gyógyászati készlet: Az Ön titkos arzenálja a nagy gyógyszeripar és a gyengélkedő egészség ellen

A "mély állam" vagy "összeesküvés" állítólag egyének titkos csoportja, akik önző érdekeik érdekében a világ pénzügyi gyeplőjét gyakorolják. A bábelőadás mögött álló bábosok az 23. december 1913-án alapított "Central Bank of the United States" pénzintézet "Private Bank" tulajdonosai. Az USA Központi Bankja állítólag a világ központi bankjainak 98% -át irányítja, hatékonyan irányítva a globális gazdaságot.

A mély állam befolyása nem korlátozódik kizárólag a pénzügyi szférára. Állítólag olyan prominens médiacsatornákat birtokolnak, mint a FOX, CNN, NBC, ABC, CBS, BBC és olyan neves újságok, mint a New York Times, a Washington Post. Működési módjuk magában foglalja a lakosság figyelmének megzavarását felületes televíziós műsorokkal, valóságshow-kkal és rajzfilmekkel. Továbbá tévésorozatokat, filmeket és gyilkossági híreket használnak arra, hogy összetörjék a jövőnkbe vetett hitünket, hogy kiirtsák az emberi egységet vagy testvériséget.

A világelit és vádjaik

A mély államot állítólag semmi sem fogja megállítani, hogy megőrizze gazdasági uralmát az emberiség felett. A történelmi eseményeket állítólag manipulálták, hogy megvédjék érdekeiket.

♦️ A Titanic katasztrofális elsüllyedése állítólag egy jól megszervezett bombázás volt, hogy megsemmisítsenek három befolyásos bankárt, akik ellenzik a Federal Reserve Bank (az emberi rabszolgaság szimbóluma) létrehozását.

♦️ John F. Kennedy elnököt állítólag meggyilkolták a bankrendszer államivá alakításának tervei miatt, ezáltal felszámolva az összes adósságot.

♦️ Az ikertornyok összeomlása állítólag éppen azon a napon történt, amikor sok igazságot kellett felfedni, és be kellett jelenteni a GESARA NESARA Emberi Egyenlőségi Törvényt. Azt állítják, hogy az összes releváns fájlt kényelmesen törölték.

♦️ A legutóbbi amerikai választásokat egyes elméletek szerint manipulálták, hogy megakadályozzák Donald Trump győzelmét. Az ok? Elnöksége alatt képes volt felszámolni a Federal Reserve adósságát.


A mély állam bábjai. A mély állam a Federal Reserve-n keresztül az NSA-hoz, a CIA-hoz, a Pentagonhoz, az IMF-hez, a Világbankhoz stb. állítólag világszerte az elnökök 98%-át ellenőrzi. Minden vezető, aki szembeszegül a parancsaikkal, állítólag puccsal vagy akár merénylettel néz szembe.

A [judeocionista polip], egy másik kifejezés a mély államra, mag tagjai feltehetően:

  • Rothschild család (London, Berlin, Izrael).
  • Rockefeller család (USA, Izrael).
  • Morgan család (Anglia).
  • Warburg család (Németország).
  • Lazard család (Párizs, Franciaország).
  • Moses Israel Seif család (Olaszország, Izrael).
  • Kuhn Loeb család (Németország, USA).
  • Lehman Brothers (Amerikai Egyesült Államok).
  • Goldman Sachs (Amerikai Egyesült Államok).
  • A fekete nemesek (minden európai király Rothschild vérrel).
  • Vatikán (judaizált)
  • Különböző titkos társaságok (judeoszabadkőművesség, judeosátánizmus, Bilderberg Klub, illuminátusok stb.)

Míg a Forbes magazin csak milliomosokat sorol fel, állítólag nem fedi fel a valódi megagazdag mély államot, így eltereli a figyelmet illegális tevékenységeikről.

Harc a mély állam ellen

Donald Trump 200 tábornok és admirális támogatásával állítólag megkezdte a mély állam felszámolását, de a feladat túl hatalmas volt ahhoz, hogy 4 éves hivatali ideje alatt elvégezzék. Ma Trump katonai segítői állítólag azért küzdenek, hogy visszahelyezzék őt az elnökségbe, mivel őt tekintik a választások "legitim győztesének". Erőfeszítéseiket azonban folyamatosan meghiúsítja a mély állam gazdasági ereje.

A titok, amelyet egy volt CIA-tudós használt, hogy kinyissa a "3. szemét"

A mély állam a Bilderberg csoportokkal, a CFR-rel és a CIA-val együtt állítólag eldönti, hogy melyik országot támadja meg, melyik elnököt gyilkolja meg, melyik terrortámadást finanszírozza, melyik gazdasági válságot rendezze, és melyik "járványt" agyalja ki.

Zárásként arra kérjük Önt, hogy ossza meg ezt a cikket annyi csoporttal és egyénnel, amennyit csak tud. Az igazságot meg kell ismerni, mert ahogy a mondás tartja, csak az igazság tesz minket szabaddá. Legyetek éberek, kérdőjelezzetek meg mindent, és ne hagyjátok, hogy semmi és senki ne tántorítson el benneteket az igazság keresésétől. Köszönjük, NESARA és GESARA! Forrás