Header Ads Widget

Szabadságharc kell a „SÁRGA VESZEDELEM”: a kínai - keleti gyarmatosítás ellen! Amerikai támogatással tüntetett a baloldal Bátonyterenyén.



Szabadságharc kell a „SÁRGA VESZEDELEM”: a kínai - keleti gyarmatosítás ellen! Amerikai támogatással tüntetett a baloldal Bátonyterenyén.

A bátonyterenyei junius 30.- i tüntetést egy baloldali hírportál, az „Ez a lényeg” hirdette be előzetesen. A portál tulajdonosa az Orakulum 2020 kft, amiről az Átlátszó már akkor kiderítette, hogy Amerikából pénzelik őket az Action for Democraty nevű Soros féle szervezet útján. Részletek itt

Az Átlátszót viszont a kormány fizeti, mert ez az oldal sem reagált egyszer sem a civilek híreire, és egy sorral se akarják leleplezni a kínai gyarmatosítás hátterét. Sem az ipari parkok bővítését lehetővé kisajátítások körülményeit, ami mögött a kormány földmaffiája áll. De a Pesti Srácok és a Vadhajtások se helyezkedik szembe a kormány hibáival, vagy segítené információk megjelenítésével a civileket.

Érdekes: ha a civilek szerveznek valamit, bármelyik hírportálnak küldik is el, sehol se jelenik meg előre. Csak akkor, ha a szervezés a baloldalhoz köthető, mit Bertalan hergelése, és Szabó Bálint kamugazdás kamutüntetése. Ha a beszervezett ügynökök megmozdulásairól van szó, még a hamis félretájékoztatástól se riadtak vissza: a kamionos üvöltő dervis 3 ezres tüntetését 10 ezresnek hazudva tudósítottak az eseményekről. Ha a pártok szerveznek valamit, annak a híre időben megjelenik a nagyobb hírportálokon is, ahogyan a fideszes hátterű rendezvényeké is. Ha civilek indítanának népszavazási kezdeményezést, vagy tüntetnek a kínai gyárak ellen, annak se híre se hamva sehol! Még utólag sem, nemhogy előre!

Nem arról van szó, hogy ne lenne többszázezres felháborodott tömeg a migránsok hazai munkába állítása ellen, vagy akik szerint nem Putyin, hanem a NATO az agresszív. 

A termőföldek beépítése és elpusztítása a kínai és keleti gyárakkal is ellenkezést vált ki a többségből, akkor is, ha városiakról van szó. Lehetne nálunk is akkora ellenállás, tömegtüntetés, ami megboríthatná a kormányt, de Orbán ügyesen megvette szinte az összes médiát: a valóban független híroldalak eltűntek, az Eoldal webszolgáltatását megszüntette a Mediaworks. A maradék a Soros féle, Amerikából pénzelt „baloldalé”, akiknek szintén nem érdeke a civilek által megfogalmazott igazságok megjelenítése, a tüntetéseik pedig konkurrenciát jelentenek a pártoknak.

Mindegyiknek, kivétel nélkül! Ha a tömegek rájönnének, hogy mekkora erejük van, és hogy az állampolgárok, de az országunk valós érdekeit is minden esetben csak a civilek képviselik, akkor a pártrendszer összeomlana! Márpedig éppen ez a megosztó pártoskodás tette, és teszi lehetővé a hatalom megszerzését és megtartását, a jogainktól való megfosztásunkat, és most már a gyarmatosításunkat is!

Egyetlen lehetőség maradt a civil szerveződésre: utcafórumok bejelentése, heti 1 vagy 2 alkalommal a főtereken, ahol aláírásokat lehet gyűjteni, szórólapokat és szamizdatokat lehet osztogatni és el lehet mondani az igazságokat úgy, hogy azok is hallják, akik nem akarják. Így lehet támogatókat találni, tovább szerveződni, megadva 1-1 civil honlap elérhetőségét, ahova felkerülnek a tüntetések behirdetései és az eltitkolt, elferdített hírek helyett a tényekről, a háttérről olvashatók tudósítások.

A tömegpszichózis és a hazug propaganda hatása alól csak az igazság kimondásával lehet kivonni a tömegeket! Ahogyan a hipnotizőr ébreszti fel a pácienst, vagy térítik magához az ájultakat egy erős ingerrel, ami kiüti őket a kábulatból.

A „Sárga veszedelem” és a háborús pusztítás is fenyeget: nézz a színfalak mögé!

  • 1 millió munkahely a 190 ezer munkanélküli magyarnak? 
  • Illegális bevándorlás helyett szervezett” vendégmunkások” áradata, amit a VDSZ is támogat, sőt, saját szakszervezetet akar nekik? 
  • 10 ezer filippino a gyárakba havi nettó 195 ezerért, hogy lenyomják a béreket?
  • Alacsonyan tartott minimálbér a „versenyképességünkért” a legmagasabb ÁFA-val kombinálva?
  • Irreális lakás és albérletárak nekünk, mellette olcsó munkásszállók a migráns-munkásoknak, ingyenes lakhatás az ukrán menekülteknek?
  • Megfizethetetlen költségek, a legmagasabb adók és járulékok a kisvállakozóknak, gazdálkodóknak, de milliárdos állami támogatások a gyarmatostó keleti beruházóknak?

Szabadságharcot kell indítani, mert a tét már a nemzetek önrendelkezési joga, amit a kormányok feladtak, odadobva állampolgáraikat a globalisták érdekeinek.

A nyugati befolyás és fennhatóság alól most egy keleti gyarmatosítás elszenvedőivé akar tenni minket a kormány. Az a „magyar” kormány, aminek nincs valódi ellenzéke sem az Országgyűlésben! A színjáték csak a mi kedvünkért megy. Az igazi ellenzék mi, a saját Parlamentünkből a pártokkal, választási törvénnyel kiszorított civilek vagyunk, akik még tudják, mit jelent a „nemzet” fogalma! A hatalom a nemzetellenesek kezében van, akik ellenségeink azóta, hogy idejöttünk erre a földre.

A hazánkat, országunk földjét csak mi menthetjük meg a „Sárga veszedelemtől”, ami a kínai/ keleti/ gyarmatosításunkat jelenti! Kínai vasút kínai hitelből, amit velünk fizettetnek meg, hogy itt építhessék fel Európa legnagyobb vegyianyag lerakatát és átrakodó helyét! Kínai autó és mérgező akisgyárak, egy hulladéklerakó szeméttelep, ahol a beengedett , vendégmunkásnak álcázott illegális bevándorlók fognak dolgozni alacsony bérekért, mellé kínai egyetem, lakóparkok, üzletek hálózata!

A Kínai Kommunista Párt ügynökei már itt vannak! De Dél Korea és Japán is lesben áll!

Az érintett településeket a NER emberei egy szmogos, robbanásveszélyes, rákkeltő és nehézfémekkel szennyezett területté teszik, ahonnan elmenekülni se lehet, mert minden eladhatatlanná válik a gyárak közelében. A környező elmérgezett földeket olcsón felvásárolják a befektetők és további ipari üzemeket fognak építeni, ami további területeket pusztít el. A végén az egész országunk egy nagy bűzös iparteleppé válik, ahol a többnemzetiségű bérrabszolgák termelik a profitot a kollektív Nyugatnak és a feltörekvő Keletnek is. Visszaút innen már nincs, a következményeket mindenki érezni fogja, a környezeti károk nem lesznek helyreállíthatók többé.

Mintha valakik kiadták volna a parancsot:- Pusztítsd el őket és szórd fel a földjüket is sóval!

A Székesfehérvárra telepített NATO főparancsnokság azért itt van, mert minket szántak hadszíntérré, mi tartanánk fel egy esetleges orosz támadást, felvonulási területté téve a fél országot. A HIMARS és a Kupola, az amerikai repülőgépek a NATO tiszteket fogja védeni, akik a hadműveleteket innen irányítanák. Ezért cserébe nézték el, hogy mi nem adtuk át régi fegyverzetünket az ukránoknak! A hazugság a kárpátaljaiakra való hivatkozás volt a kormánytól! Háborúban nincs barátság! Mi leszünk az első legitim célpontja Putyinnak, ha a NATO nyílt háborúba lép Oroszországgal!

„ Ungros eliminados esse”! Ezt teszi most velünk a „nemzeti”, „békepárti”, és „migránsellenes” kormányunk, befejezve csupán elődei munkáját!

Ha nem vagyunk már képesek rá, hogy ettől megvédjük magunkat, akkor országunk hamarosan egy óriási, mérgező gyár és vegyiüzem- teleppé válik, ahol a kínaiak felügyelete alatt fog dolgozni a maradék magyar, éhbérekért napi 12-16 órában addig, amíg bele nem hal a mérgezésbe, vagy a túlhajszolásba. Vagy porig rombolnak minket az orosz rakéták és bombák az aksigyárainkkal együtt.

A földünkért, az életünkért, az önrendelkezésünkért és szabadságunkért kell most már megharcolnunk a magát magyarnak és nemzetinek hazudó kormánnyal úgy, hogy az „ellenzéki” pártok se juthassanak többé a kormányrúd közelébe sem!

Magyarország legyen újra a magyaroké, vegyük vissza, ami a miénk!

/ Gurabi Ági- A Korona Igazsága/


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A külföldről finanszírozott balliberális oldal által szervezett tüntetések, az emberek brutális átveréséről szólnak, és nem a valós problémák felszámolásáról, hanem arról, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy totálisan kiszolgáltassák hazánkat idegen érdekeknek, mint ahogyan tették ezt  évtizedeken át. Pont azok szervezik ezeket a felforgatásokat és tüntetéseket az országban, akik éppen azt a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik az emberiség megnyomorításában, kifosztásában érdekeltek, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, akiket nem választott meg soha senki, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások és zsarolások bolygószinten, akik létrehozták az 1,2 világháborút és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak. Részletek



Civilek az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!