Header Ads Widget

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke: A bűnözés elharapódzásának szőnyeg alá söprése tekintetében egyetértés van a Fidesz és a balliberális ellenzék között.



Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, a cigánybűnözés elleni tüntetésén  kedden, Budapesten, a kőbányai börtön melletti utcában, felhívta a figyelmet arra, hogy a bűnözés elharapódzásának szőnyeg alá söprése tekintetében egyetértés van a Fidesz és a balliberális ellenzék között. A pártok közül egyedül a Mi Hazánk beszél őszintén a problémáról és a megoldásról, melyért fenyegetést és rasszista bélyeget kapnak. A megoldás az lenne, ha megállítanák a bűnözést és megvédenék a tisztességes embereket, magyarokat és cigányokat is. Azonban ebben nem lehet számitani a Fideszre, sem a balliberális ellenzékre, ezért a Mi Hazánknak 10 éven belül kormányra kell kerülnie.

Toroczkai László elmondta, hogy körülbelül tíz évünk van arra, hogy ezt a problémát megoldjuk. Demográfiai népesedési szempontból tíz évünk van erre. Ha ezt a problémát nem oldjuk meg, akkor utána már nem fogjuk tudni majd megoldani. Ha hagyjuk, hogy azok vegyék át a cigányság vezetését, akik az elmúlt években, eddig csak simán korrupt, kőkemény feketeöves maffiózók voltak, akkor ezek  egyszerűen ráfogják uszítani a magyarságra őket, ami nem jó sem a cigányságnak, sem a magyarnak. 

Továbbá felhívta a figyelmet arra is, hogy hiába megyünk ötszázan, ezren tüntetni addig,  ameddig a hatalom a kormányzás nem az ők kezünkben van, ugyanis világosan látszik, hogy az elmúlt évtizedek arról szóltak, hogy a balliberális pártok örülnek annak, ha a magyarság megszűnik Magyarországon. Ki is mondják! Az a hivatalos programjuk, hogy európai egyesült államokat akarnak, ők nem akarnak független Magyarországot, nem hogy magyar Magyarországot. A másik oldalon pedig ott a Fidesz,  aki ebből a szempontból még aljasabb játékot űz, hiszen úgy tűnik, hogy kifejezetten a Fidesz az, hogy ezt a problémát a szőnyeg alá söpörve, minél több, olcsón, könnyen befolyásolható, megvásárolható, szavazatra tegyen szert.

Senki nem tudja, hogy hány olyan bűncselekmény történik az országban napiszinten, amiről a bal és jobb oldali politikusok és az őket kiszolgáló médiák nem beszélnek.

Csak az elmúlt két hétben számos bűncselekmény történt Magyarországon.  Ilyen volt Békéscsabán, Szabó Sándor lemészárlása, aztán az a borsod megyei kisváros, ahol éppen a nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án, támadtak meg ártatlan járókelőket, nőket próbáltak megerőszakolni. Aztán ott van egy másik kistelepülés Körösladány, ahol egész éjszakán keresztül, egy nyugdíjas nénit megerőszakolnak és brutálisan összeverik. Ott egy másik hasonló eset, ahol egy egész család támad rá egy fiatalra, késsel összeszurkálják meggyilkolják. Ez csak az elmúlt két hét termése! 

Toroczkai László kijelentette, hogy a rendszeresen visszaeső, többszörös erőszakos bűnelkövetőket, a pedofilokat, a nemi erőszakolókat, akik végtelen idős emberekre támadnak, megölik, megerőszakolják őket, azokat végleg ki kell vonni a magyar társadalomból. 



 MEGJEGYZÉS! 


A legnagyobb veszélyt és problémát Magyarországon, azok az álszent, hazug, nemzetgyűlölő politikusok és támogatóik jelentik, akik kizárólag arra használják fel a cigányságot, hogy összeugrasszák a magyarságot és a cigányságot, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy totálisan kiszolgáltassák hazánkat idegen érdekeknek és tovább élősködhessenek a magyar nemzeten. Már több mint 100 éve belülről rohasszák ezt az országot minden szinten, erkölcsi, lelki és szellemi szinten egyaránt. A megosztásról nem is beszélve. Mára sikerült összeugrasztani mindenkit, mindenkivel! Ez csak azért fontos tudni, mert ezt a  megosztó, másokból élősködő életmodellt, sem a jogrendszerünk, sem a hagyományaink, sem a kultúránk nem ismeri. Ezt a Káin és Ábel féle megosztó sátáni életmodellt be kellett ide hozni és a Szovjetunió segítségével, diktatúrával, illegitim rendszerrel, rákényszeríteni az országra. Ennek a pusztításnak isszuk a levét ma is. Generációkon keresztül ott tesznek kárt az országnak ma is, ahol csak tudnak. 

Nézzük csak, kik is hozták a nyakunkra a ruszkikat és miért? A Szovjetunió segítségével, diktatórikus eszközökkel, kik hoztak létre egy illegitim rendszert Magyarországon, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy elfoglaljanak minden kulcspozíciót az országban, politikai, vallási, gazdasági, oktatási és tömegtájékoztatási területeken?  Kik hamisították meg történelmünket, amivel óriási kárt tettek nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek? Rendszerváltáskor, kik privatizálták és lopták szét az országot? Kik hozták létre a rózsadombi paktumot a magyarság ellen? Ma is illegitim minden tettük, mert illegitim banda jogot nem alkothat, és alkotmányunk hatálytalaníthatatlan!! Ez azt jelenti, hogy elszámoltathatók ma is!!  Na ezek az igazi kártevő, fajgyűlölő nácik ebben az országban, miközben másokat vádolnak fajgyűlölettel, és antiszemitáznak a nap 24 órájában, mert ugye az elkövetett bűnök szőnyeg alá söprésére, a  legjobb védekezés a támadás. Ennek a pusztító társaságnak a tevékenysége Magyarországon, nem lehet érdeke egyetlen épelméjű embernek sem, sem a magyarságnak, sem a cigányságnak, sem senki másnak, aki ebben az országban békében szeretne élni!




Civilek az összefogásért!