Header Ads Widget

A globalista elit szerint a víz nem emberi jog, és a világ vízellátását az elitnek kell privatizálnia és ellenőriznie, hogy váltságdíjat követeljen az emberiségtől.



Az elit már régóta célul tűzte ki, hogy átvegye az irányítást a vízellátás felett, és most megteszik a lépést. De csak egy probléma van a tervükkel. Az emberek kezdenek felébredni, és nem fogjuk megengedni, hogy az elit börtönbolygóvá változtassa a világot.

A legfrissebb davosi felvételekből kiderül, hogy a globális elit elismerte, hogy a Covid-járvány kudarc volt, mert a világ népei nem voltak hajlandók meghódolni.

Mariana Mazzucato, a WEF Agenda munkatársa elismerte, hogy a globális elit csúfos kudarcot vallott azon kísérletében, hogy minden utolsó embert mRNS-sel "kényszerítsen" a Földön. Azt is elismerte, hogy az emberek ellenállónak bizonyulnak az elit azon erőfeszítéseivel szemben, hogy átmossa az agyukat az éghajlatváltozással kapcsolatos félelemkeltéssel.

A globális elit azt tervezi, hogy fegyverként használja a vizet az emberiség ellen, váltságdíjat követelve valamivel, amit "minden gyerek megért" ... mert Mazzucato szerint túl hülyék voltunk ahhoz, hogy bedőljünk az éghajlatváltozási csalásnak.

Maazucato elismeri, hogy az elit újra "kísérletezni" fog az emberiséggel. Mintha a kísérleti Covid-dzsabok, amelyek pusztítást okoznak az oltottakon, nem lennének elég kísérletek egy generáció számára. Az elit valóban teljes megvetéssel tekint ránk.

A WEF nem tudta irányítani az emberiséget egy bio-módosított vírussal, nem tudta irányítani az emberiséget azzal a hazugsággal, hogy a bolygó haldoklik, és most a vizet veszi célba, hogy rákényszerítse világkormányzati napirendjét.

Mazzucato szerint az elit csúfos kudarcot vallott, mert az emberek elutasítják a programjukat, és ez azt jelenti, hogy a globális elitnek tovább kell lépnie tervének harmadik fázisába, hogy átmossa az emberiség agyát, hogy alvajárásra kerüljön a saját leigázásába.

A Világgazdasági Fórum összefog az ENSZ-szel, hogy célul tűzze ki a világ vízellátása feletti ellenőrzés megszerzését és az emberiség váltságdíjának megtartását.

A WEF és az ENSZ szerint a világ kormányainak fel kell készülniük az emberek vízellátásának adagolására és a csapok elzárására az emberiség számára a "Great Reset" menetrend részeként.

Ahogy Mazzucato a WEF előadásában elmondta, a csapok elzárása felkelti az emberek figyelmét.

A globalista szervezetek idén New Yorkban rendeztek konferenciát a vízről az UNquest részeként, hogy elérjék 17 fenntartható fejlődési céljukat, amelyek teljes körű megvalósítása esetén 2030-ra a globalista elit számára teljes ellenőrzést biztosítanak minden emberi tevékenység felett.

Ahogy a Párizsi Megállapodás a szennyezés megszüntetését ígérte, most ez a vízügyi szerződés kétségtelenül a szomjúság végét ígéri. Igen, vége a szomjúságnak - mindaddig, amíg a világ emberei egyesülnek és betartják az összes eljövendő WEF vízdiktálást.

Az ENSZ azt tervezi, hogy megvédi és szabályozza a fürdéshez használt vizet, a fejlesztésekhez használt vizet, a tengeri élővilágnak otthont adó vizet és a szállításra használt vizet. A közelgő ellenőrzések a vízhasználat lakossági korlátozásaira és a vízhez való hozzáférés költséges növelésére összpontosítanak; a mezőgazdasági hasznosítás tilalma és a mezőgazdasági termelők költséges emelése; a tengereken, folyókon és csatornákon hajózni képes hajók típusának és számának szigorú ellenőrzése, valamint e szállítási forma költséges növelése.

Ezután jönnek az ellentételezési igények - ahogy a szén-dioxid-kompenzációk esetében, a WEF vízcárjai is olyan tevékenységek kereskedelmét követelik, amelyek ellensúlyozzák a vízi utak feltételezett szennyezését.

Ennyit a jet-skiről. Ennyit a hétvégén a családdal való horgászatról. Túl drága lesz – és szigorúan szabályozott.

"A természeti erőforrások válságai, beleértve a vizet és az élelmiszereket is, a következő évtizedben az emberiség 10 legnagyobb kockázata közé tartoznak" - írta a WEF.

A hisztéria a helyén van. A hisztérikus állítások felmelegítik a fősodratú médiát.

"A globális felmelegedés továbbra is hat, a hétköznapi időjárás a múlté válik, súlyosbítva vízválságunkat" - írta a Világgazdasági Fórum.

A klímariogatás és a vízválság kettős csapása: Engedjük el a félelmet.

"Egyértelmű, hogy újra kell gondolnunk megközelítésünket arról, hogyan tudjuk a legjobban elosztani és értékelni a vizet" - írta a Világgazdasági Fórum. "Hogyan oszthatjuk meg a globális felmelegedés által súlyosbított aszályok és árvizek megelőzésének vagy enyhítésének költségeit?"

Ez egy olyan kérdés, amelyre a globális bürokraták így akarnak választ kapni: minden emberi tevékenység átadása az ENSZ és a globális politikában kiválasztott érdekelt felek ellenőrzése alá.

Ez az, ahová ez a vízügyi konferencia vezet. A globalisták addig nem adják fel, amíg meg nem ragadják az összes hatalmat minden embertől az összes nemzetben – még akkor is, ha ezt cseppenként kell megtenniük.

Az elit generációk óta azon dolgozik, hogy átvegye az irányítást a vízellátás felett. Peter Brabeck-Letmathe, a Nestlé vezérigazgatója ezt elismerte egy felkavaró interjúban, amelynek során akaratlanul is leleplezte az elit pszichopata gondolkodásmódját.

Egy olyan időszakban, amikor az infláció kétszámjegyű, az élelmiszertermelő üzemek leégnek, az ellátási lánc válságban van, és élelmiszerhiány van a láthatáron, most már értjük, hogy az elit lépéseket tesz a színfalak mögött, hogy átvegye az irányítást a bolygó vize felett.

Tehát a víz szabad és alapvető emberi jog, vagy a bolygón lévő összes víznek a nagyvállalatok és az elit tulajdonába kell tartoznia?

Vajon azokat a szegényeket, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék ezeket az úgynevezett "vízkompenzációkat", arra kellene kényszeríteni, hogy pénzügyi vagyonuk hiánya miatt engedélyezzék az államnak, hogy eutanáziát végezzen rajtuk?

Ez az emberiség jövője a globális elit szerint.

Mint mindig, a fősodratú média szeretné, ha elhinnéd, hogy mindez véletlen egybeesés. De a pontok összekapcsolódnak. Az emberek ébredeznek. A globális elit összeesküvést szőtt az emberiség ellen, és ezt meg kell állítani. Ez az igaz történet, amit a média nem mondhat el.