Header Ads Widget

Németország dollármilliárdokat irányított Bill Gates alapítványába, hogy „népességellenőrzési” programokat és más emberiességellenes programokat finanszírozzon.



Egy hivatalos parlamenti vizsgálat megállapította, hogy Németország dollármilliárdokat irányított az adófizetők pénzéből Bill Gates alapítványába, hogy „népességellenőrzési” programokat és más emberiességellenes programokat finanszírozzon.

A német kormány kénytelen volt felfedni a finanszírozást, miután a DIE LINKE parlamenti képviselőcsoport politikusai nyomozása miatt iratok átadására kényszerült.

A kérdésre adott válaszból kiderült, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány mintegy 3,8 milliárd euró (4,15 milliárd dollár) támogatást kapott a német kormánytól.

A pénzeszközöket különféle, globalista kezdeményezésekhez kapcsolódó projektekre és programokra fordították. (...)

A dokumentumok azt mutatják, hogy a német adófizetők dollármilliárdokat utaltak át olyan fizetési programokra, mint a népességszabályozási programok és az ENSZ Agenda 2030 .

A Bill & Melinda Gates Alapítványon kívül jelentős összegek folytak be a globalista Rockefeller Alapítványhoz és a Gateshez köthető oltáspárti szervezethez, a Wellcome Trusthoz is .

Amint azt a Slay News rendszeres olvasói is tudják , Bill Gates korábban elképesztő 400 millió dollárt fektetett be a Wellcome Trust szervezettel egy olyan programba, amely több ezer harmadik világbeli polgáron tesztel oltóanyagot.

A Gates Foundation a világ legnagyobb magánalapítványa,  67,3 milliárd dollár értékű vagyonnal rendelkezik  .

Miután eleinte szinte semmilyen médiavisszhangot nem kapott,  a német Transparenztest  (Tt)  weboldal 117 oldalas dokumentumának  elemzése hívta fel a figyelmet a bombanőre.

A Tt elemzése szerint a német kormány 31 olyan projektet és programot finanszírozott, amelyben a Gates Alapítvány is részt vett.

E kezdeményezések közül 24-ben Gates szervezete volt az alapok egyedüli kedvezményezettje.

A szövetségi kormány válaszában az ENSZ Agenda 2030 melletti elkötelezettségére hivatkozva indokolta a Gates Alapítvány és más több milliárd dolláros magánalapítványok pénzügyi támogatását.

„Az Agenda 2030 for Sustainable Development kifejezetten hangsúlyozza, hogy a magánszereplők aktív bevonása elengedhetetlen a globális fenntartható fejlődési célok eléréséhez (vö. SDG 17, többek között)” – áll a német kormány válaszában.

„Ebből származik az ezekkel a szereplőkkel való megfelelő együttműködés mandátuma is.”

A német kormány azt is kijelentette, hogy „nem látja szükségét” a „magánalapítványok befolyásának általánosságban” korlátozására.

Ehelyett a kormány dicsérte a Gates Alapítványt, mert az „értékes impulzusokkal és ötletekkel járul hozzá”, tovább erősítve azt a gyanút, hogy a csoport jelentős befolyást gyakorol a kormányzati döntésekre.

A német kormány által finanszírozott számos program közül sok az abortuszt, a pusztító „ nettó nullát ” és az éghajlatváltozással kapcsolatos politikákat , Afrikában a népességszabályozást vagy az egészségügyi biztonsági állapot fejlesztését támogatja.

Például a német szövetségi kormány 20,6 millió eurót (22,43 millió dollárt) adott a Gates Foundation projektnek, melynek címe „Befektetések az egészségügyi adatrendszerekbe és az anyák, újszülöttek és gyermekek egészségügyi ellátásának minőségébe Malawiban”.

A projekt célja „az egészségügyi rendszer megerősítése a reproduktív egészségre összpontosítva”.

Mint köztudott, a „reproduktív egészség” olyan népességszabályozási módszereket foglal magában , mint az abortuszhoz és a fogamzásgátláshoz való legális hozzáférés.

A német kormány tovább finanszíroz olyan projekteket, amelyek célja a gyermekek és tinédzserek „reproduktív egészséggel” kapcsolatos „oktatása”, azaz az abortusz és a fogamzásgátlás.

A program célja, hogy megakadályozza az afrikai embereket abban, hogy „túl sok” gyermeket vállaljanak a világ állítólagos „túlnépesedése” elleni küzdelem érdekében.

Sőt, a parlamenti megkeresésre adott válaszból kiderül, hogy a német állami finanszírozású Gavi, a Vaccine Alliance.

A Gavi-t az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az ENSZ Gyermekek Sürgősségi Alapja (UNICEF), a Gates Alapítvány és a Világbank alapította.

Gavi 600 millió eurót kapott a német adófizetőktől.

A kormány 119 millió euró értékben finanszírozta a jövőbeli világjárványokra való felkészülést célzó „Pandémia Alapot” is.

A kormány a dokumentumban leszögezi, hogy „fokozatosan növelni kívánja a tagállamok kötelező befizetéseit annak érdekében, hogy végül a WHO alapköltségvetésének 50 százalékát fenntarthatóan finanszírozni lehessen kiszámítható és korlátlan forrásokból”.

Kijelenti, hogy a finanszírozás növelni fogja a „WHO pénzügyi függetlenségét”.

Bár elsőre jól hangzik a magánbefektetők, például a Gates Alapítvány befolyásának csökkentése, a WHO „korlátlan alapok” megadása a globalista testületnek is nagyobb hatalmat biztosíthat a szabad működéshez.

Egy ilyen lépés károsnak bizonyulhat a világ lakosságára nézve, ha a drákói pandémiaszerződést és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításait a terveknek megfelelően 2024-ben bevezetik.

A Slay News beszámolt arról, hogy a WHO Pandémiás Szerződésének várható elfogadása hatalmas új jogosítványokkal ruházza fel az ENSZ „egészségügyi” ügynökségét.

A szerződés értelmében a WHO felülírhatja a szuverén nemzetek törvényeit, beleértve az Egyesült Államok alkotmányát is, hogy kikényszerítse a zárlatokat vagy más felhatalmazást egy „éghajlatváltozás” vagy világjárvány „vészhelyzet” kezelésére.

A WHO feladata lesz a vészhelyzetek kihirdetése is.

A globalista napirend másik pontja a készpénz felváltása digitális valutákkal .

Úgy tűnik, hogy a német kormány is támogatja ezt a célt, mivel anyagilag támogatja a BMFG által finanszírozott „Jobb, mint készpénz Szövetség” projektet, amelynek célja,  hogy  „felgyorsítsa a készpénzről a felelős digitális fizetésre való áttérést a fenntartható fejlődési célok előmozdítása érdekében”. 

A dokumentumból az is kiderült, hogy a német kormány képviselői rendszeresen találkoztak a Gates Foundation, Georg Soros Open Society Foundations, a Wellcome Trust és más nemzetközi alapítványok küldötteivel.

Noha a dokumentum nem azonosítja a Világgazdasági Fórum (WEF) finanszírozását , a támogatásban részesülő szervezetek Klaus Schwab globalista csoportjának napirendjét előmozdítják .

Elemzésében a Tt megjegyzi, hogy a hatalmas, 3,8 milliárd eurós finanszírozás csak Németország hozzájárulását jelenti, és „elvárható, hogy más országoknak is lesz forrása projektekre, ami viszont az alapítvány vagyonát fogja hasznosítani”.

A németországi 3,8 milliárd euró talán csak egy bepillantás a Gates Alapítvány és más nemzetközi alapítványok által a nemzetállamoktól kapott forrásokba. 

„Nyilvánvalóan a világ legnagyobb alapítványa, a Bill & Melinda Gates Foundation nemcsak hatalmas összegeket (3,2 milliárd USD 2021-ben) fektet be külső szervezetekbe, hanem hatalmas, adóból finanszírozott támogatásokat is kap olyan nemzetállamoktól, mint például Németország globális projektekre és nem projekthez kapcsolódó programok” – jegyzi meg kritikájában a jelentés.

A Tt azzal érvel, hogy ez egy örökös pénzügyi ciklushoz vezet, mivel a Gates Alapítvány nagylelkűen adományoz pénzt német intézményeknek és médiáknak, miközben milliárdos forrásokat kap a német kormánytól.

A Gates Alapítvány például   dollármilliókat  fektetett be Németország egyik legnagyobb hírügynökségébe, a Der Spiegelbe , ami valószínűleg befolyásolja azt, ahogy a szervezet bizonyos témákkal foglalkozik.

Ez a példa azt szemlélteti, hogy a Deep State hogyan működik ezeken a nemzetközi „jótékonysági” alapítványokon keresztül, befolyásolva a helyi politikusokat és médiákat.

A választott tisztségviselőkön kívül, akik legalább elméletben parlamenti ellenőrzés alá tartoznak, és nem gyakorolhatják saját magánérdekeiket, a magánalapítványokra nem vonatkoznak ezek a korlátozások.

A Tt felhívja a figyelmet arra, hogy a magánalapítványok „nem esnek ellenőrzés alá, és a választási időszakoktól függetlenül hosszú távú célokat követhetnek magánérdekekkel.

Vagyis a német állampolgárok kiszavazhatják radikális baloldali kormányát, és leválthatják egy „konzervatívabb” kormányt.

Mindaddig azonban, amíg a globalista Deep State működését engedélyezik a Gates Alapítványon és más milliárdosok által finanszírozott magánszervezeteken keresztül, az alapvető változás valószínűtlennek tűnik. Forrás