Header Ads Widget

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nekünk is szabadság kell, nem WHO-világdiktatúra! - Trump is így döntött az USA-ban!




Tisztelt Miniszterelnök Úr!


Magyarország sem maradhat a WHO tagja, mivel Ön is ahhoz ragaszkodik, hogy hazánk ne veszítse el a megmaradt függetlenségét!

Az Ön – szintén szuverenista – barátja: Trump, elnökként már kiléptette az USA-t a WHO-ból, amely szerinte korrupt, meg kell szüntetni, és helyette egy olyan szervezetet kell létrehozni, amelynek tényleg az emberek egészsége a célja,  nem a világdiktatúra.

Egyetértek azzal, hogy Ön „nem táncol” úgy, ahogy „Brüsszel fütyül”, sem a háború, sem a migráció, sem a nemi tévelygők ügyében, – és védeni akarja a gyerekeket, hiszen nélkülük nincs jövő, és a családokat, hiszen ők a társadalom alapja.

Tisztelettel javasolom Önnek: „tanulja el ezt a tánclépést” Trumptól: – sürgősen léptesse ki hazánkat a WHO-ból, mielőtt Magyarország részéről bárki aláírná a „pandémia-egyezményt”!

Ezt a honvédő (tánc)lépést röviden a következők indokolják:

A WHO „pandémiaszerződés” főbb pontjai:

1. Ismételten megerősítjük, minden embernek, bármiféle megkülönböztetés nélkül, az elérhető fizikai és szellemi egészség legmagasabb színvonalához való jogát; (KSM megjegyzése: ez cukormáz a keserű pirulán!)

2. Elismerjük, hogy az egészség egyszerre előfeltétele, eredménye és mérőszáma a fenntartható fejlődés és az Agenda 2030 gazdasági, társadalmi és környezeti vonzatának, és hogy a már megtett lépések ellenére a globális egészségügy kihívásai – ideértve az országokon, régiókon és társadalmakon belüli és az azok közötti jelentős egyenlőtlenségeket és sebezhetőségeket – továbbra is fennállnak, és tartós és sürgős figyelmet igényelnek; (KSM megjegyzése: úgy hivatkozik itt a totális világdiktatúra Agenda 2030 című programjára, hogy nem részletezi!)

3. Elismerjük továbbá, hogy kezelnünk kell az országokon belül és az országok között fennálló egészségügyi méltánytalanságokat és egyenlőtlenségeket, úgy politikai elköteleződés, irányelvek, nemzetközi együttműködés, mint a globális szolidaritás révén, ideértve azokat is, amelyek az egészség társadalmi, gazdasági, környezeti és egyéb meghatározó tényezőivel foglalkoznak, és biztosítjuk, hogy senkit sem hagyunk cserben, és arra törekszünk, hogy az emberi méltóságot alapul véve a leghátrányosabb helyzetűeket érjük el először; (KSM megjegyzése: ez szintén csak cukormáz!) 

4. Megerősítjük elkötelezettségünket az [ENSZ] harmadik Fejlesztésfinanszírozási Konferenciájának Addisz Abeba-i Akcióterve mellett, amellyel támogattuk a vakcinák és gyógyszerek kutatás-fejlesztését, valamint a fertőző és nem fertőző betegségek megelőzését és kezelését, különösen azokét, amelyek aránytalanul nagy mértékben érintik a fejlődő országokat; (KSM megjegyzése: tehát az Isten-adta természet patikájáról és a természetes gyógymódokról hallani sem akarnak, kizárólag a gyártóknak nagy hasznot hozó vakcinájukat erőltetik kötelezővé tenni, – amitől már 17 millió ember halt meg, míg a covidtól „csak” 7 millió, – akiket viszont a WHO-protokoll nem engedett meggyógyulni – pl. olcsó ivermektin-kezeléssel!)


Megjegyzés: akkor összegezzük a kiemelt részeket: Bill Gates szerint mi kell a sikeres járványkezeléshez:

– katonai erőforrás

– mindent nyilvántartó központi adatbázis

– új gyógyszerek (pl. a Bill Gates-féle Remdesivir)

– új vakcinák (a Bill Gates-féle vakcinák)

– orrba-szájba tesztelni kell (KSM: - így már fertőztek is, amit lelepleztek több országban!)

– fel kell gyorsítani a BIG Pharma termékeinek a jóváhagyását

– a WHO kell koordinálja a járvány megállításához szükséges összes tevékenységet

– globális figyelmeztető és reagáló rendszerre van szükség

– mindenkiről adatbázis kell

– kötelezni kell az országokat az információ megosztására

– külön kiképzett katonai erőforrásokra van szükségünk és egy olyan listára, amely tartalmazza a vészhelyzetben felhalmozható vagy elkobozható készleteket – az ENSZ-nek fel kell hatalmaznia és finanszíroznia kell egy globális intézményt, amely koordinálná ezeket az erőfeszítéseket, ez pedig a WHO.

Nos, ez minden, csak nem járványkezelési terv. Ezt úgy hívják, hogy diktatúra!

Az ENSZ égisze alatt és a WHO főszereplésével létrehozott világkormány zsarnokságának a programja…

Forrás: Magyar Jelen – Szakács Árpád


Tisztelt Miniszterelnök Úr!


Életbevágóan fontos Trump üzenete – az Ön, a magyarországi kormány – és minden magyar állampolgár számára:

Trump a "korrupt" Egészségügyi Világszervezetet támadja…

Részletek a Truth Social videó automatikus fordításából:

Trump: "Az Egészségügyi Világszervezet nem más, mint egy korrupt globalista átverés, amelyet az Egyesült Államok fizet, de Kína tulajdonában és ellenőrzése alatt áll.

Amikor a kínai vírus három évvel ezelőtt elérte a partjainkat, az Egészségügyi Világszervezet szégyenletes módon fedezte a Kínai Kommunista Párt intézkedéseit – az út minden lépésénél.

Ezért nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy véget vetettem Amerika és az Egészségügyi Világszervezet kapcsolatának. (Felmondta a WHO támogatását.)

Az Egyesült Államok évente közel 500 millió dollárt fizetett az Egészségügyi Világszervezetnek. És ez 330 millió emberre vonatkozott, holott Kína csak 40 millió dollárt fizetett a WHO-nak 1,4 milliárd emberre.

Jellemző az Egyesült Államokra, hogy nem tudják, mit csinálnak.

Sajnos, a korrupt Joe Biden ostoba módon teljes áron és mindenféle tárgyalás vagy reform nélkül csatlakozott újra az Egészségügyi Világszervezethez.

És most Biden az Egyesült Államok szenátusának megkerülését szorgalmazza egy olyan világjárványügyi szerződés megkötése érdekében, amely átengedné az amerikai szuverenitást az Egészségügyi Világszervezetnek. Ezt is Kína ellenőrzi.

A szerződéstervezet arra kötelezné az Egyesült Államokat, hogy egy újabb világjárvány esetén hatalmas mennyiségű orvosi ellátmányt küldjön más országokba. És agresszív cenzúrát erőltetne a szabad véleménynyilvánítással szemben a közegészségügyi kérdésekben – ahogyan cenzúrázták az igazságot a wuhani laboratóriumról, amire azt mondtam: "Onnan jött".

A következő Trump-kormányzat alatt (KSM: 2024-ben) ezt a szerződést azonnal fel fogjuk mondani. Nem fogom hagyni, hogy a közegészségügyet ürügyként használják fel a globális kormányzat menetelésének előmozdítására.

Éppen ezt teszik. Globalisták.

Az Egyesült Államok ki fog lépni a korrupt Egészségügyi Világszervezetből, tekintettel a COVID teljes kudarcára. A COVID-nál óriási katasztrófát szenvedtek el.

A WHO megérdemli, hogy teljesen megszüntessék és leváltsák.

Ez után azon fogok dolgozni, hogy új koalíciót hozzak létre olyan nemzetekből, amelyek határozottan elkötelezettek az egészség védelme mellett, miközben megőrzik a szuverenitást és a szabadságot…”

Íme a videó, amelyen Trump beszél:


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Kérem, hallgasson az idősebbre, amikor jó tanáccsal szolgálja Önt a hivatása betöltéséhez. Választói hálásak lesznek érte, hogy megvédi szabadságukat.

U.i.: Magyarország kormányától elvárható, ezért elvárjuk, hogy kivívja korlátozott szabadságunk, maradék függetlenségünk kiszélesítését. Ennek érdekében kérem, szíveskedjék a következőket is figyelembe venni:

1./ Nem szabadna még egyszer olyan súlyos hibába esnünk, mint Rákosiék alatt, amikor a mezőgazdaságunk és a feldolgozóiparunk adott lehetőségei helyett a „vas és acél országát” erőltették ránk, – majd a szabadrablást a „leg-egyenlőbbek” javára, – később az összerabolt állami vagyon szét-kótyavetyélését azon a címen, hogy „az állam rossz tulajdonos” (a „jó” külföldi pedig felszámolta a hazai ipart!), – legújabban pedig mi legyünk az „akkumulátorgyárak országa”?! – De meddig?

Ami a bankokban, az irodaházakban, az akkumulátorgyárakban „terem”, azt nem lehet megenni!

Hazánk függetlenségéhez hozzátartozik az élelmiszer-önellátásunk is, – amíg le nem betonozzák minden termőföldünket külföldi tulajdonú gyáraknak!

2./ Számomra érthetetlen, hogy – ha már megértették, hogy a (magasról lezúduló víz helyzeti energiáját árammá alakító)  duzzasztógátas vízierőművek túl drágák és óriási károkat okoznak, – miért mellőzik az éjjel-nappal, télen-nyáron folyó vizeink természetes medrében, víz alatt működtethető, vízáram-motoros áramtermelő vagy vízkiemelő gépelet?

Ingyen üzemanyaguk a rajtuk átfolyó víz!

A vízáramgépekhez nem kell akkumulátor, hiszen a Duna, a Tisza és a mellékfolyóik éjjel-nappal, télen-nyáron folynak!

Autókba hidrogéncellás üzemanyagot is az így legolcsóbban előllítható árammal lehet a legolcsóbban termelni!

Salca János öcsém már 30 éve kitalálta, hogyan lehet a víz mozgási energiáját felhasználni. (A lassan hömpölygő víz is erős: hajókat visz, az ár hidakat is képes elsodori… Vízimalmokat ugyan már az ókor óta használnak, de azok kereke legfeljebb félig merülhet vízbe, hogy ne álljon meg, és ezért télen be is fagyhat.)

Sokaknak (köztük Lázár Jánosnak, Jakab Istvánnak, Tarlós Istvánnak) tetszett is, – de a gyártás elindítására miért nem jutott 2-300 millió forint?!

Energiafüggetlenségünk jelentősen növelhető lenne a Salca János-féle, teljesen környezetkímélő vízáramgépek  elterjesztésével, ráadásul a gépek „szétszórt” telepítése a folyó vizeinkben stratégiai biztonságot is adna az áramellátásban.

3./ Magyarország valódi függetlensége esetén például Kína „kedvéért” nem kellene megtagadnunk a kulturális kapcsolatot az ujgur testvérnépünkkel. (Ők a legközelebbi rokonaiknak tartamak minket! Az „öreg” ujgur nyelven: „aggszakáll”.) Az ujgurok a kínai megszállástól szenvednek már ¾ évszázada, és már több mint 400 szabadságharcos felkelésüket fojtották vérbe a kínaiak.

(A palesztinok is megszállástól szenvednek már ¾ évszázada, és kétségbeesett – az iszlám vallás-engedte kegyetlenséggel indított – legújabb szabadságharcukat éppen most torolják meg az őket rabságban tartók: – népirtást megvalósító, kegyetlen bosszút állnak rajtuk – szintén a saját vallásuk szerint!)

A szintén szabadságszerető magyarok választott vezetői – valódi függetlenségünk esetén – minden nemzetközi fórumon az elnyomottak szabadságáért állnának ki.

Beleértve a körülöttünk hét országban, a szülőföldjéhez ragaszkodott, Trianon óta idegen uralmak alatt senyvedő-fogyó, magyar nemzetrészeket is.

Hiszen BÉKE csak ott lehet, ahol mindenki jólérezheti magát a szülőföldjén!

4./ Magyarország valódi függetlensége esetén eltemethetnénk a szabadságharcos legnagyobb költőnk, Petőfi Sándor (szakemberek által azonosított) hamvait – végre méltó tisztességgel.

Az antropológus Kiszely István, Petőfiről:

Petőfi Sándor őrnagynak és a szabadságszerető magyar nemzetnek arculcsapás, hogy a Petőfi-laktanyára a madéfalvi székelyeket lemészároltató, a magyarok töröktől felszabadult területére idegeneket betelepítő Habsburg uralkodó nevét tették fel, – miközben Petőfi születésének 200. évét „ünnepeljük”?!

Talán ugyanazok tartják példaképüknek Mária Teréziát, akik megengedik, hogy távol-keleti gyarmatosítóink most még – a hazai munkabéreket lerontó – idegen munkásokat is behozzanak – a hazánkba – eddig élelmiszert termelt földjeinkre – telepített gyáraikba, – amelyek az okozott károkat és a szemetüket itthagyják, csak a hasaznukat viszik ki, a saját országukba?

Hazánk akkugyár-elárasztásáról és a vendégmunkásokról is kellene Nemzeti Konzultáció, – nem csak arról, amiről a kormány előre tudja, hogy meg fogjuk erősíteni az elhatározását!

5./  Magyarország valódi függetlensége esetén a Magyarok Világszövetsége visszakerülne eredeti helyére a magyar társadalomban: – a világon élő összes magyar ember érdekében együttműködne a magyar kormánnyal, amelynek csak a trianoni határainkon belül van érdemi hatásköre.

A kormány és az MVSZ együtt talán még a kárpátaljai magyarok életét is meg tudná menteni!

6./ Magyarország valódi függetlensége esetén már rég nem lenne érvényes az elhallgatott-letagadott „rózsadombi paktum” azon pontja, mely szerint a volt MSZMP fontos elvtársainak „a jövőben” sem lehet bántódása.

Ezt például ma is annyira betartják, – még a „független” bíróságokon is, – hogy nyíltan „árulhatják a Hazát”, ott lehetnek a parlamentben, az EP-ben is, – börtönbeli helyüket Hazafiakkal töltik fel, – hamis vádakat gyártó, szintén „elvtársi” rendőrök közreműködésével.

Az „elvtársak” még mindig nehezítik vagy tönkreteszik értékes magyar emberek, például Budaházy György és társai életét!

7./ Magyarország valódi függetlensége esetén senkitől nem kell engedélyt kérni arra, hogy a KÉZ-PÉNZ szabad használatához minden magyar állampolgárnak alkotmányos joga legyen.

A banki szolgáltatásokat, a bankkártyát nagyon sokan nem tudjuk igénybe venni, különböző okokból. De ahogyan a fogyatékos embereknek „akadálymentesítésekkel” segítenek, úgy nekünk is segítsenek a korlátozatlan kéz-pénzhasználat szabadságjogával!

Sok erőt, egészséget, és főleg: jóakaratot kell kívánnunk Magyarország szuverenista kormányának, hogy a felsoroltak terén is megőrizzék, illetve visszanyerhessék Hazánk függetlenségét!


Tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária

nyugdíjas mérnök,

Budakalászról


Brutális információk! Az MVSZ WHO-munkacsoportjának sajtótájékoztatója!