Header Ads Widget

A bolygónk az utolsó éveit éli és mi is, ha tétlenek maradunk - Nem fogunk többé úgy élni, mint régen. Nem lesz az a békés világ, ami néhány évvel ezelőtt volt.



A kutatók úgy vélik, hogy ez a ciklikusság galaktikus jellegű, vagyis összefügg a galaxis forgási ciklusával. 12 000 évente a világegyetem középpontjából érkező sugárzás hatással van a Naprendszerre, sőt a Napra is.

1998-ban nemcsak a Föld magja ugrált, hanem a Holdé, a Napé és más bolygóké is. Az elmúlt évtizedekben a tudósok drasztikus éghajlatváltozásokat kezdtek rögzíteni a Naprendszer összes bolygóján és műholdján.

Az óriásviharok és hurrikánok számának növekedése normális hőmérsékletet és a vulkáni és szeizmikus aktivitás növekedését eredményezi. Most a Nap alacsony aktivitása miatt megnövekedett kozmikus sugárzás áramlását észlelték a Földön.

A tudósok bizonyítékot találtak arra, hogy 12 500 évvel ezelőtt hasonló kozmikus sugárzási bombázás történt. Ezen kívül minden 12.000 évben egy ismeretlen heves kozmikus energia áramlás érkezik a világegyetem középpontjából bolygónkra.

Ez a nagy energiájú hatás mikroszinten jelentkezik, és hatalmas potenciállal rendelkezik a bolygó magjának eltolódásához.

A galaktikus sugárzás megzavarja a bioszféra életciklusait.

Ezek tömegesen kezdenek több szén-dioxidot kibocsátani, míg a mocsarak halálos gázok vegyületeit bocsátják ki. Ezúttal a Föld egy újabb halott bolygóvá válhat, akárcsak a Mars.

A bolygó immunrendszerét most tönkreteszik a technogén civilizációnk által kiürített méreganyagok. A bolygó beteg szervezete nem biztos, hogy túléli azokat a hatalmas feszültségeket, amelyeket a ciklikusság 12 000 évente kelt.

Minden 24 000 évben a katasztrófák még pusztítóbbak, mivel a Naprendszer közelebb kerül az univerzum középpontjából érkező sugárzáshoz. Most a közeli interakció e pontjához értünk.

A bolygó utolsó éveit éli. És mi is, ha tétlenek maradunk.

A magban bekövetkező változásokat egy kozmikus hatás váltja ki, amely az univerzum középpontjából jön.

Bolygónkat ez a kozmikus hatás 12 000 és 24 000 évente érinti.

Miért van a ciklusnak ilyen időtartama? A galaxis 220 millió év alatt tesz teljes forradalmat a tengelye körül.

Ez azt jelenti, hogy a 12 000 éves ciklus nem egy galaktikus forgás ciklusa. Lehetséges, hogy 12 000 évente egyszer ér minket valamilyen pulzár?

Naprendszerünk útja mentén nincsenek olyan sugárforrások, amelyek 12 000 vagy 24 000 évente olyan nagy energiájú kitöréseket hoznának létre, amelyek befolyásolnák a bolygók lefutását.

Ez arra utal, hogy még nem ismerjük nagyon jól a galaxis működését. A kérdés az, hogy mi okozza ezt a hatást, még nem vizsgálták.

Mindazonáltal 12 000 évente óriási hatás éri az egész naprendszert, és 24 000 évente egy nagyságrenddel erősebb. Az egész naprendszer ki van téve egy bizonyos nagy energiahatásnak a mélyűrből. Nevezzük külső kozmikus hatásnak.

Ez egy olyan energiafajta, amelyet a modern tudomány még gyakorlatilag nem vizsgált. Csak ennek az energiának a hatásának a következményeit látjuk, ami változásokat eredményez a magban, és bolygóléptékű katasztrófákat.

Ez egy rendkívül nagy energia hatása, amely jelentős változásokat okoz a mikrokozmoszban.

Például 2013 és 2013 között a hidrogénatom protontöltési sugara kritikusan, 4%-kal csökkent. Ezt az állandót korábban stabilnak tekintették. Néhány ember számára ez az információ nem jelent semmit, de sokak számára, akik értik, hogy mit jelent, szörnyű hír volt, és fő hírnöke volt.

Más szóval, ez a sugárzás nemcsak a bolygó lefutását képes befolyásolni, hanem a mikrokozmoszra is. Ma tovább fogunk beszélni arról, hogy mi ez a hatás.

Nem fogunk többé úgy élni, mint régen. Nem fogunk visszamenni abba a békés világba, ami egy évvel ezelőtt volt. Igen, egy éve még elviselhető volt. Egy éve még jó volt.

De ez az év, 2022, Krisztus születése óta sok mindent megváltoztatott. 10 éve említettük ezt, hogy eljön a 2022-es év, és látni fogja az egészet. Megjött, és sokan kezdtek tisztán látni.

Az emberek kezdték megérteni, hogy valami nincs rendben a világgal, hogy évtizedek óta becsapták őket, rájuk kényszerítették az antropogén tényező elméletét, ilyenek.

most egyesítenénk az erőfeszítéseinket, bezárnánk néhány gyárat, abbahagynánk a sok szén-dioxidot termelő autók használatát, vagy valami mást csinálnánk, és minden javulna, de nem javult.

És most sokan felismerik, hogy a zöld energia sokkal többet árt a környezetnek, mint általában a szénhidrogének. Ez igaz, és nincs miben reménykedni, és ami a legrosszabb, senkiben sincs remény.

1996 óta egyre többen foglalkoznak ennek az éghajlatnak a tanulmányozásával. Nem sok tudós vett részt ebben, és még most is részt vesz, és hányan azok közül, akik az igazat akarták mondani, megjelentek és elkezdtek beszélni.

Barátaink, azok a tudósok, akik velünk dolgoztak, hányat öltek meg és ki ölte meg őket, egy egyszerű kérdés. Valójában azok hazudtak nekünk, és beprogramoztak minket, hogy mások ne tátsák ki a szájukat, miközben ellopják a pénzünket, valami mitikus klímaváltozás mögé bújva, amelyet az antropogén tényező okoz, amely állítólag a szén-dioxid......Nem árultunk el mindent. Volt egy rövid jelentés, de azt mondtuk, hogy az emberek figyeljenek, mert megnőtt a földből kikerülő neutrínók mennyisége.

Nagyon jelentősen megnőtt, miközben ez azt jelzi, hogy bolygónkon belül globális változások mentek végbe, amelyek a mag működési zavarát okozták, és ennek új módjai vannak. Erről beszélgettünk, és szerettek minket.

Tudod, okos heverőkritikusok és teljesen alkalmatlan tudósok nagy nevekkel, akik pont olyanok, mint ők, mutassák meg, hogyan mértétek a neutrínókat, mivel?

Mert ahhoz, hogy elkapják azokat a neutrínókat, manapság erős installációk vannak, hatalmasak, így nekik nem minden olyan egyszerű, de nekünk nem.

Azok az emberek, akik sok éven át velünk dolgoztak, sokkal okosabbak, mint ezek a kanapékritikusok és áltudósok, akik nagyon népszerűek a világon.


https://vk.com/video644727407_456241015


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Ennek az emberiségnek az ideje lejárt és határidőt kapott!! Sokkal súlyosabb a helyzet a bolygón, mint a gazdaságiválság, a vírus és oltás őrület vagy a háborúk! Részletek