Header Ads Widget

A Szkíta egyesület és az Orvosok a Tisztánlátásért csoport nov. 5.- i WHO elleni tüntetését az MVSZ élőben közvetítette.



A tiltakozáson kb 2-3 ezer ember vett részt, osztrákok, svájciak, csehek, németek, szlovákok és részt vettek. Ismert orvosok beszédeit hallhattuk, akik állásuk kockáztatásával is kiálltak a kamujárvány és az életveszélyes, ráadásul hatástalan génmódosító méregvakcinák használata ellen. A tüntetők a WHO- ból való kilépést követelték, de többen feltárták az összefüggéseket a kényszeroltások, a háborúk, a készpénz megvonása, és az emberi jogok megszüntetése között. 

Mások a globalistákkal szembeni civil összefogás fontosságáról is beszéltek. A nemzetiek közül kiemelkedő beszédet mondott dr. Horkovits Kovács János orvos és dr Bene Gábor jogász. A tüntetés végén a svájciak óriási kolompokkal a nyakukban nagy lármát csapva vonultak a körmenetben a tömeg elején, elöl a zászlóvivők és a magyar dobosok mentek.


A WHO tüntetés előtt 2 nappal egy rövid videóban dr. Horkovits Kovács János foglalta össze és elemezte a lényeget:

A Nemzetegyesítők tüntetése a Petőfi laktanya átnevezése mögött húzódó okok miatt december 1.- én folytatódik 14h-től a Sándor palota előtt, Orbán Viktor felszólításával a honvédelmi miniszter lemondatására.

Ez az ország a miénk, Árpád és a vezérek alapították meg a magyar államot, a mi elődeink adták érte vérüket és életüket, és most a mi feladatunk visszavenni a minket is megszálló, jogainktól is megfosztó bitorlóktól!

A jövőnk, és országunk sorsa is a mi kezünkben van!