Header Ads Widget

„ Egymilliárd is sok belőletek”! - Egy újabb globalista vallotta be: „Okosdiktatúra” kell.



Globálék szabadkőművesei szerint ha szabadon akarunk élni, nem lehetünk többen 2 milliárdnál. Ha 8 milliárd ember él a bolygón, őket csak egy „okosdiktatúrával” lehet kordában tartani, ám akkor szegénység lenne. De ha szabadon akarunk élni és bőségben, akkor lassan, civilizált módon, békésen ki kell irtani a fölösleget! – a „civilizált és békés” népirtás legjobb módja pedig, mint már tudjuk, a járványok bevetése a kényszeroltásokkal, a szankciókkal és adókkal történő elszegényítés, és az állami egészségügy, a szociális ellátórendszer lerombolása. Az „okosdiktatúra” módját a riport óta kitalálták: elég hozzá egy okostelefon és a QR kódos interoperábilis rendszer a digitális személyiség kényszer elfogadásával!

A Római Klub (Club of Rome) olyan nemzetközi csoportosulás, melynek célja az emberiség jövőjéről való közös gondolkodás és a közös felelősségvállalás. Tagjai tudósok, közgazdászok, üzletemberek, magas szintű köztisztviselők, jelenlegi és hajdani államfők a világ minden tájáról.- nem mellesleg mind valamelyik szabadkőműves páholy tagja, többségükben talmudisták.



Egy holland eus képviselő nemrég odáig ragadtatta magát hogy kijelentette: az emberi jogokat és szabadságot a közjó érdekében kell korlátozni! A korlátozások a képviselőkre természetesen nem vonatkoznak, hiszen ők az egyenlőbbek az egyenlők között. Elég csak arra hivatkozniuk, hogy ők biza demokratikusan lettek megválasztva és a nép akaratát hajtják végre! De azt már titokban tartják, hogy melyik népét!?

A Red Channel bemutatja: „ Minden idők legbetegebb vicce”: - egy rossz bohózatban élünk, amit valóságként akarnak eladni nekünk. A Kennedy gyilkosság után egyre több mindenről és egyre hamarabb derül ki, hogy a CIA által kitalált „összeesküvés elmélet” kifejezés az IGAZSÁG elnémítására használandó. A 9/11, a háborúk ürügyei mind hamisak voltak, a kamukovid járvány, az ukrajnai és palesztinai háborúk és mészárlások okáról is lehullt a lepel, amiért hálával tartozunk az IGAZSÁGKERESŐKNEK! A „politikusok” nyugodtan felvehetik a piros orrot és a bohócruhát, mert a „királyról” kiderült, hogy meztelen! 


A globalista szabadkőművesek 12 pontja a diktatúrához:


A világ urai mondják azt, hogy uralják a bolygó gazdasági és politikai rendszerét és azt is, hogy az emberiség többsége, nem kívánatos lény lett a bolygón!!