Header Ads Widget

A szívszaggató felvételeken egy demenciában szenvedő 89 éves nagymamát négy kegyetlen gondozó bántalmazott.



A szívszaggató felvételeken egy demenciában szenvedő 89 éves nagymamát négy kegyetlen gondozó bántalmazott, miután családja gyanakodni kezdett a testén lévő zúzódásokra, és titkos kamerát rejtett el a hálószobájában.

Danielle és Rebecca Hinsley nővérek akaratlanul is olyan felvételeket készítettek, amelyek "összetörték a szívünket", miután aggódni kezdtek, amikor nagyanyjuk, Beryl Wall viselkedése megváltozott, és testsérüléseket szenvedett.

A pár 2020 februárjában panaszt tett a wolverhamptoni gondozóotthon személyzeténél, de elégedetlenek voltak a válasszal, így saját kezükbe vették az ügyet.

Wall unokái egy Yi Eye Wi-Fi kamerát helyeztek el a nagymamája hálószobájában lévő képkereten, hogy lássák, mi történik Mrs. Wall-lal, aki akkor nem tudott beszélni.

A négy napon át készült lesújtó felvételen látható, ahogy a szívtelen munkások gúnyolódnak a nyugdíjassal, lökdösik, agresszíven a levegőben tartják a lábát és csipkedik.

Egy másik klipben az egyik gengszter látható, amint erőszakkal megragadja és kigúnyolja Mrs. Wallt, mielőtt egy párnával fejbe ütné.

A sokkoló videón az is látható, hogy a kegyvesztett személyzet "undorítónak" nevezi Mrs. Wallt, és leszorítja, miközben megpróbálják megtisztítani és felöltöztetni. Forrás


https://www.napitema.com/2024/01/a-szivszaggato-felveteleken-egy.html