Header Ads Widget

Háborúra készülnek a globális pénzhatalmat kiszolgáló politikusok, akik jó szolgaként, az európai emberek megnyomorításán és kiirtásán fáradoznak.


A napbál világosabb, hogy amennyiben az európai nemzetállamok nem tudják lerázni a nyakukról, a globalista, hazaáruló politikusokat, akik minden országban a saját népük érdekei ellen dolgoznak, akkor hamarosan célpontok és áldozatok leszünk mindannyian.

A  globalista, hazaáruló bűnszervezet, jelen van minden országban, és soha nem a nemzeti érdekeket és nem az európai emberek érdekeit szolgálták, hanem a soha senki által megnem választott globális pénzhatalmi elitet! 

Az, hogy ma a harmadik világháború küszöbén állunk, ez elsősorban a totálisan lebutított, érdektelen, a hazugságokat zabáló, állati szinten, ösztönlényként működő embertársainknak  köszönhető. Ők azok, akik a tudatlanságukkal, vagy a nemzetgyűlölettől vezérelve, rendszeresen hatalomra segítik a hazaáruló és nemzetgyűlölő politikusokat a saját vesztükre. 

Jó ha tudjuk, hogy minket SOHA nem fog megvédeni, sem a NATO, sem az EU, sem az USA, sem a  globalista hazaáruló politikusok, annál az egyszerű oknál fogva, hogy ezeknek a szervezeteknek az irányítása, a globális pénzhatalmi elit  kezében van, akiknek nincs szükségük 8 milliárd emberre. Ez azt jelenti, hogy egy jól felépített, ember, élet és Isten ellenes népírtás zajlik az egész emberiség ellen, ezt szolgálta a vírus és oltás őrület, a korlátozások, a háborúk, és a migrációs pusztítás. Az, hogy ez az ember, élet, és Isten ellenes bűnszervezet tovább működhessen felelősségre vonás nélkül, és amivel menthetik a bőrüket, az a harmadik világháború kirobbantása, amit nem is titkolnak.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

A világunkat uraló globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok, szép lassan létrehozzák a globális káoszt és a harmadik világháborút!! Ekkor TÖRHET KI a 3. VILÁGHÁBORÚ!?


https://www.napitema.com/2024/01/haborura-keszulnek-globalis.html



Civilek az összefogásért