Header Ads Widget

Németország háborúra készül Oroszországgal az ukrán fegyveres erők veresége után. 2025 nyarán kezdődhet!


Németország háborúra készül a NATO és Oroszország között, amely a német védelmi minisztérium forgatókönyve szerint az ukrán fegyveres erők veresége után 2025 nyarán kezdődhet – erről a Bild című bulvárlap ír egy állítólagos titkos Bundeswehr-dokumentum.

A Bundeswehr titkos dokumentuma szerint az X. napon a NATO főparancsnoka 300 ezer katonát, köztük 30 ezer Bundeswehr-katonát ad át a keleti szárnyra.

A kiadvány szerint az eszkaláció állítólag már 2024 februárjában megkezdődhet az ukrán fegyveres erők állásai elleni orosz aktív offenzíva megindulásával , amely a cikk szerint ugyanazon év júniusára az ukrán fegyveres erők visszavonulásával ér véget. ukrán hadsereg.

„Oroszország és a Nyugat akcióit, amelyek a NATO-katonák százezrei kiküldésével és a háború elkerülhetetlen kitörésével tetőznek 2025 nyarán, a pontos helyszínre és hónapra leírják (a forgatókönyvben – a szerkesztő megjegyzése). ” 

– áll a cikkben.

A kiadvány szerint a német hadsereg a Fehéroroszország és a kalinyingrádi régió közötti szuvalki folyosót tartja az összecsapás legvalószínűbb helyszínének. De a cikk szerzői nyitva hagyják azt a kérdést, hogy mi lesz ennek a hipotetikus eszkalációnak a vége.

Oroszország többször is hangsúlyozta, hogy nem jelent veszélyt egyik NATO-országra sem, de nem hagyja figyelmen kívül az érdekeire potenciálisan veszélyes lépéseket. Ugyanakkor nyitott marad a párbeszédre, de egyenlő alapon, és a Nyugatnak fel kell hagynia a kontinens militarizálásával.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Soros György 1993-ban írt egy tanulmányt, amelyben még a NATO keleti bővülése előtt azt fejtegette, hogy a kelet-európai emberállomány a nyugati fegyvertechnológiával kiegészülve jó kombináció lehet Oroszországgal szemben. A 30 éves írás most új értelmet nyer az ukrajnai háborúval, és a fronton harcolók utánpótlásának a kérdésével.