Header Ads Widget

Szexuális erőszak és gyilkossági kísérlet - Franciaországban ott folytatják a migránsok a bűnözést, ahol abbahagyták 2023-ban.



Franciaországban letartóztattak egy 16 éves, kísérő nélküli elefántcsontparti kiskorút, akit azzal gyanúsítanak, hogy Limoges-ban egy vásári forgatagban torkon szúrt egy utcai árust. A Le Figaro című napilap beszámolója szerint az árus és a migráns fiatal között egyelőre ismeretlen okok miatt dulakodás tört ki.

A szóváltást hamar agresszióba váltott át, amikor az elefántcsontparti kiskorú egy késsel kétszer megszúrta 25 éves áldozatát, ebből egyszer a nyaki ütőerén.

Az árus súlyosan megsérült, és kritikus állapotban fekszik a helyi kórházban. Néhány héten belül ez volt a második ilyen támadás Limoges-ban. Karácsony napján egy 16 éves török állampolgárságú fiút brutálisan megkéseltek egy parkolóban, aki később bele is halt a sérüléseibe. A gyilkossággal kapcsolatban öt pakisztáni kiskorút tartóztattak le.

Szilveszter éjjelén pedig egy 75 éves francia nőt brutálisan megerőszakolt egy afrikai migráns. A rendőrség információi szerint a bevándorló betört az asszony otthonába, feldúlta a lakást,

majd csak ezután erőszakolta meg az asszonyt. A férjének ráadásul végig kellett néznie a kegyetlen támadást, ő ugyanis mozgássérült, és nem tudott egyedül kikelni az ágyból.

A kényszerű aktus után a migráns pénzt követelt a rémült asszonytól, aki egy ötven euróst tudott adni neki, az elefántcsontparti férfi pedig ezután elmenekült a helyszínről. A BFMTV francia televíziós csatorna úgy tudja, a tettest azóta elfogták a rendőrök.

Az újévi ünnepségek alatt több más migránstámadás is történt. Párizsban egy migráns letepert egy hét éves kislányt, majd szájon csókolta őt – mindezt a lány édesapja szeme láttára. A férfit elfogták a rendőrök, azóta el is ítélték, 18 hónapnyi börtönbüntetést kapott. A férfi azt mondta a hatóságoknak, hogy nem emlékszik az esetre, mert nagyon sok alkoholt ivott aznap este.