Header Ads Widget

Repülő mikrochipekkel és minirovarokkal akarnak a WEF globalistái megfigyelni minket.


A chipeket a levegőbe szórnák, és a szél elvinné őket mindenhová. Nem csak a környezeti tényezők, hőmérséklet stb, továbbítására lehetnek képesek, hanem kép és hanganyag továbbítására is a legközelebbi vevőállomás felé. Az persze hogy fel sem vetődött az életet nem tisztelő világuralmiak embertelen agyában, hogy a chipek a szabadban játszadozó gyermekek halálát, és a legelő állatok, házikedvencek, a madarak, halak pusztulását okozzák majd, ha lenyelik azokat!

A legújabb ötlet, a kilométerenkénti autópályadíj bevezetésének alapja az automatikus rendszámfelismerő rendszerek telepítése- mindenhová! Az energiatakarékosság csökkenti az egyéni szénlábnyomot is, amit a 15 perces gettóvárosokban fognak figyelemmel kísérni. A kamerák és érzékelők jelzik a körzetek átlépését és rögzítik a megtett utat is, ami után az autó tulajdonosa úthasználati díj fizetésére lesz kötelezett hamarosan már a városokon belül is! A díjfizetést kiterjesztik a külterületekre is. Aki túllépi a megszabott szénlábnyomkvótáját, az pótdíjat fizethet, vagy drágábban tankolhat, de az is lehet, hogy letiltják számára a tankolást. 

Az elektromos autókat a távolból bármikor leállíthatják. Amikor a készpénzt teljesen megszüntetik, az ember függővé válik a kormányoktól, amik meghatározhatják számára a digitális pénz felhasználásának a feltételeit a viselkedésétől függően, amit a mindenre kiterjedő megfigyelés és adatgyűjtés tesz lehetővé: természetesen kizárólag a biztonságunk, kényelmünk, és egészségünk érdekében!

Kiegészítések a technokraták felügyeleti eszköztárához: mikrofliers, / mikrorepülők/ ember-számítógép hálózatok és mesterséges intelligencia.

2021-ben az Illinois állambeli Northwestern Egyetem kutatóinak sikerült kifejleszteniük és elkészíteniük a világ első  mikrofliereit  vagy repülő mikrochipjeit . Ahelyett, hogy végrehajtanánk ezt a meghökkentő bravúrt az emberek életének javítása érdekében, úgy tűnik, az ellenkezője igaz.

George Orwell „ 1984-ét ” kifejezetten átható megvilágításba helyező lépésben ezeket a szinte láthatatlan repülő tárgyakat olyan szervezetek programozzák majd, mint a Világgazdasági Fórum („WEF”) népességfigyelésre, az ún. „gondolatbűnök” az állampolgárok részéről. Felesleges pontosítani, hogy ez az emberek hibamentes ellenőrzése érdekében történik; a feltételezett „bűnözői” cselekmény előrejelzése az elkövetés előtt – írta a Brownstone Institute .

A repülő mikrochip – amelyet a Northwestern Egyetem koreai finanszírozású tudósai fejlesztettek ki – körülbelül akkora, mint egy homokszem. Nincs benne sem motor, sem motor. Ehelyett elkapja a szelet – hasonlóan a juharfa propellermagjához –, és helikopterként pörög a levegőben a talaj felé.

„A miniatürizált, vezeték nélküli elektronikus eszközök nagy, elosztott gyűjteményei képezhetik a jövőbeli környezetfigyelő, népességfelügyeleti, betegségkezelési és egyéb olyan alkalmazások alapját, amelyek kiterjedt térbeli lefedettséget igényelnek. Légi sémákra van szükség az ilyen hálózatok összetevőinek elosztásához, és – a szél által szétszórt magvak ihlették” – írták a kutatók .

„ Legyőztük a biológiát”-mondja vigyorogva a kutató a videóban:

Mintha a repülő mikrochipekkel végzett teljes felügyelet nem lenne elég, a Principia Scientific arról számolt be, hogy Bill Gates szabadalmaztatta „kizárólagos jogát” az „emberi test számítógépesítésére”, hogy teljes mértékben ki lehessen használni „számítógép-hálózatként” való működését. Nem csak ez, de a szabadalom emberi testek felhasználását irányozza elő áramforrások és a testhez csatlakoztatott eszközök vezetékeként (lásd az US6754472B1 szabadalmat).

Bill Gates a Microsofton keresztül 2004-ben szabadalmat kapott egy olyan rendszerre, amely az emberi test segítségével továbbítja az energiát és az adatokat.

A jelen találmány olyan eljárásokra és berendezésekre irányul, amelyek az emberi testhez csatlakoztatott eszközök áramelosztására szolgálnak. A találmány tárgyát képezik továbbá eljárások és berendezések információk, például adatok és vezérlőjelek továbbítására az emberi testhez csatlakoztatott eszközökhöz.

A jelen találmánnyal összhangban az emberi testet vezető közegként, például buszként használjuk, amelyen a teljesítményt elosztjuk. Információk, például adatok és vezérlőjelek a jelen találmány szerint szintén eloszthatók az emberi testen.

Az áramforrás és a perifériák kölcsönhatásában egy komplett számítógépes hálózatot alkothatnak, ahol a test az eszközöket összekötő hordozóként szolgál. Ezt nevezhetjük a „testek internetje” részének is.

A találmány értelmében a teljesítmény- és/vagy kommunikációs jelek érintéssel is továbbíthatók egyik testről a másikra.

A jelen találmány javasolt módszerei a hordható eszközök egy teljesen új osztályának alkalmazását teszik lehetővé. Ezeknek az eszközöknek nincs közvetlen interfésze, hanem relékként szolgálnak információgyűjtésre és a felhasználó felé történő továbbítására. Ilyen például a fülbevaló, amellyel a személy pulzusát mérhetjük, vagy akár hangot is juttathatunk a fülbe az övén hordott telefon segítségével.

Mindez a Mátrix jövőbeli világát vetíti elénk: A Mátrix narratívájának releváns aspektusa – az emberi testben keletkező és tárolt energia hasznosításával kapcsolatban, amit Gates szabadalmaztatni akar – az embereket két osztálya, a „kék pillangós” fajtára és a jóval kisebb embercsoport, a „vörös pillangósok” közötti felosztásra vonatkozik. Az előbbibe tartozik az emberek túlnyomó többsége, akik mesterséges intelligencia által generált, szimulált valóságban élnek, miközben kapszulákban fekszenek, ahonnan energiával látják el a filmen belüli „mátrix” által irányított világot. Ezzel szemben a vörösök csoportja, akik (már) ráébredtek kék pille állapotuk rémületére, és felébredtek belőle, azok a lázadók, akik könyörtelen harcot indítottak a „Matrix” ellen, amelyről kiderül, hogy egy átfogó számítógépes program, ami fogságban tartja a „kék” embereket, miközben fizikai és pszichikai energiájukat használja fel ennek a bonyolult szimulációnak a működése érdekében. Ma még csak a médiák tartják fenn a „kékké” tett emberek elméjében az illúziót, hogy a dolgok egy bizonyos ok- okozati összefüggésben történnek, amiről csak a „vörösek” tudják, hogy nem így van, ma ők azok, akik még időben „felébredtek”.

Módszer és berendezés teljesítmény és adatok továbbítására az emberi test segítségével, US6754472B1 amerikai egyesült államokbeli szabadalom, 2004-ben engedélyezve, állapota: lejárt – élettartama (2020)

A Microsoft szabadalma magában foglalja egy személy információinak összegyűjtését és továbbítását egy számítógépes hálózat részeként. Tehát mennyire lennének titkosak és biztonságosak az adatok, és fel lehet-e használni a rendszert aljas célokra, például megfigyelésre és ellenőrzésre? 

A múlt hónapban a Microsoft alapítója, Bill Gates interjút készített az OpenAI vezérigazgatójával, Sam Altmannel, hogy megvitassák az AI jövőjét és az új globális vezérlések lehetőségét. Az interjú során Gates és Altman nehezményezte, hogy az Egyesült Államok kormányának nem sikerült „polarizálódnia” a közösségi médiában az elmúlt négy évben. Úgy vélik, hogy a mesterséges intelligencia megoldhatja a problémát.

Ehhez a Natural News azt írta , hogy az AI-t úgy kell megtervezni, hogy ellenőrizzék a beszédet, és a hazugságokat tényként állítsák elő – propagandával agymossák a lakosságot, és addig csapják be az embereket, amíg mindenki kénytelen lesz egyetérteni az „egység” érdekében.

A repülő mikrochipek, az ember-számítógép hálózatok és a mesterséges intelligencia a már használatban lévő megfigyelő eszközökön kívül, például a  Brownstone Institute  által jegyzett eszközökön : arcfelismerés , lövésérzékelő eszközök ,  sejthelyszimulátorok  és automatikus rendszámtábla-leolvasók (ALPR).

Brownstone cikkének szerzője amerikai kontextusban írt, de nem csak az Egyesült Államokban alkalmaznak ilyen technológiát. Sadiq Khan londoni polgármester titkos Detroit projektje egy olyan platformrendszer, amely automatikus rendszámfelismerést dolgoz fel.

A detroiti platform kiterjeszthető a már meglévő úthasználati díjrendszerek, például az ULEZ támogatásán túl, a Transport for London pedig „rugalmasan építi a rendszert, hogy a távolságon, járműtípuson stb. döntés született a jövőben erről” – áll az információszabadságról szóló törvény megkeresésére adott válaszban.

Peter Fortune , a Bexley és Bromley konzervatív londoni közgyűlési tagja ragaszkodik ahhoz, hogy a Project Detroit előkészítse az utat a mérföldenkénti fizetéshez.

Felveti a kérdést: Milyen adatokat gyűjt és tárol a Project Detroit az egyes nyomon követett járművekről? Olyan adatokról van szó, amelyeket fel lehet használni megfigyelésre; figyelni és ellenőrizni a járművek mozgását, különösen az elektromos járművek esetében, amelyek esetleg távolról is kikapcsolhatók?

De ha ez nem elég, minirovarokat is bevethetnek az 5G-től kipusztuló méhek helyett,- vagy valami másra is?

A Washingtoni Állami Egyetem kutatói két rovarszerű robotot fejlesztettek ki – amelyek egy minipoloskát és egy vízi lépegetőt utánoznak –, amelyek szerintük a legkisebb, legkönnyebb és leggyorsabb teljesen működőképes mikrorobot, amelyet valaha is készítettek. A kutatók szerint az ehhez hasonló miniatűr robotokat egy napon olyan területeken is használhatnák, mint a mesterséges beporzás, a kutatás és mentés, a környezetfigyelés, a mikrogyártás vagy a robotizált sebészet. Az apró robotok kulcsa az apró működtetők, az „akutátorok”, amelyek mozgásra késztetik őket. Az aktuátor alakmemória ötvözetnek nevezett anyagot használ, amely melegítés közben képes alakot változtatni. „Alakmemóriának” nevezik, mert emlékszik, majd visszatér eredeti alakjába. Ellentétben egy tipikus motorral, amely egy robotot mozgatna, ezeknek az ötvözeteknek nincs mozgó alkatrésze vagy forgó alkatrésze. Dolgoznak azon is, hogy apró akkumulátorokat vagy katalitikus égetést alkalmazzanak, hogy robotjaikat teljesen autonóm módon és az áramellátástól függetlenné tegyék.

A WEF diktátorai és Shwab képzett fiatal globalistái mindent megtesznek annak érdekében az őáltaluk elképzelt világ megvalósuljon. A disztópikus világ megszünteti az önrendelkezést, a demokrácia minden formáját, megvalósítva az elit vízióját egy kizárólag általuk irányított és felügyelt világról, a nyilvános elszámoltathatóság lehetőségét is kizárva. A mostani, még átmeneti időben a cselekvést a polgárok hangjának és hatalmának visszaszerzésére kell irányítani, amíg nem késő!

Ennek egyetlen módja a minél több „piros pirula” kiosztása a még kábulatban élő „kék álmodóknak”! Egyéb globalista megfigyelési módszerek és eszközök:

Források:

https://expose-news.com/2024/02/06/additions-to-technocrats-surveillance-toolkit/

https://expose-news.com/2024/02/06/the-world-economic-forums-stealth-takeover/

https://engineering-designer.com/engineers-create-tiny-robots-modelled-on-insects-that-may-be-smallest-ever-developed/