Header Ads Widget

A NATO és az EU is beléphet a háborúba - Mehetnek a katonák Ukrajnába! Az Illuminati világhadserege máris háborúban áll Oroszországgal.


Katonai segítségnyújtási koalíció szerveződik az EU-ban Macron vezetésével. Ha az EU országok katonákat is küldenek a rakétarendszerek és pénz mellé, azok megtámadása esetrén azonnal segítséget kérhetnek a NATO-tól és „önvédelem” címén az Illuminati világhadserege máris háborúban áll Oroszországgal,- na persze kizárólag Ukrajnában! 

A 10 évre szóló francia-ukrán megállapodás hosszú távra tervez, de egy közvetlen háborúnak hamarabb vége lesz ha bármelyik fél atomfegyvert vet be. A francia- ukrán katonai –védelmi megállapodást a szenátus és az alsóház is elfogadta, a tömegtüntetések és a franciák tiltakozása ellenére. A helyzetet fokozza a WHO új bejelentése a következő járványról, ami minden bizonnyal a most kirobbantott madárinfluenza lesz ami „vélhetőleg” átugrik az emberre. Adjuk hozzá a háborús inflációt és a gazdálkodás 30%-os csökkentését, és máris egy világszintű élelmiszerhiánynál járunk. Ehhez hamarosan hozzáadódik a robotok és digitális ügyintézés, az MI okozta munkanélküliség. Az eredmény egy világszintű szociális káosz,- pontosan úgy ahogyan azt Albert Pike megtervezte!

A CIA által szervezett és kiprovokált ukrajnai háborúból egyik fél sem tud kilépni, mert Zelenszkij törvényileg lehetetlenné tette a megállapodást, a Nyugat szokása szerint nem teljesíthető feltételeket ajánlott, az oroszok pedig nem fogják visszaadni az érvényes népszavazásokkal visszacsatlakozott területeket. A nagy hatótávolságú fegyverek átadása csak tovább mélyíti a konfliktust. Macron kijelentette, hogy kész „a szolidaritás keretein belül az Európai Unió rendelkezésére bocsátani az atomarzenált. 

A lengyelek és csehek is háborúra készülődnek, mindenhol fokozódik az oroszellenes propaganda és a katonai felkészülés. A finnek elkezdtek tömegesen kilépni a hadseregből, mert nem akarnak Ukrajnában meghalni. Mindeközben Oroszország Kína és Irán katonai együttműködési megállapodást kötöttek és közös tengeri hadgyakorlatot tartanak. Ha Észak Korea is csatlakozik hozzájuk, akkor a Nyugat győzelme esélytelen, a mérleg nyelve Törökország lehet, ám ott már felvetődött a NATO elhagyása is. A háború kimenetelét a gazdasági érdekek fogják eldönteni.

A francia szenátus támogatta az Ukrajnával kötött biztonsági megállapodást

PÁRIZS, március 14. – RIA Novosztyi. A francia parlament felsőháza szerdán megszavazta a Párizs és Kijev közötti kétoldalú biztonsági megállapodást.

A szenátorok többségi szavazattal elfogadták a februárban aláírt dokumentumot: 293 parlamenti képviselő szavazott az Ukrajnával kötött kétoldalú megállapodás jóváhagyása mellett, 22 pedig ellene. A találkozót a szenátus hivatalos honlapján közvetítették.

A dokumentumot előző nap a Nemzetgyűlés, a francia parlament alsóháza is jóváhagyta, annak ellenére, hogy a baloldali és a kommunista frakció a megállapodás ellen szavazott, a szélsőjobboldali Nemzeti Gyűlés pártja pedig tartózkodott.

Februárban Franciaország 10 évre szóló kétoldalú biztonsági megállapodást írt alá Ukrajnával, amely egyebek mellett magában foglalja 3 milliárd euró katonai segítségnyújtást Kijevnek 2024-ben.

Február végén Emmanuel Macron francia elnök konferenciát szervezett Párizsban az Ukrajnának nyújtott segítségről, amelyen szinte az összes uniós ország részt vett . Ezt követően Macron bejelentette, hogy az EU beleegyezett egy „kilencedik koalíció létrehozásába a mélycsapások érdekében”, amely Ukrajnát közepes és hosszú hatótávolságú rakétákkal látja el. Azt is elmondta, hogy a nyugati országok vezetői megbeszélték a csapatok Ukrajnába küldésének lehetőségét, konszenzus még nem született, „de semmi sem zárható ki”.

Oroszország úgy véli, hogy az Ukrajnának szánt fegyverszállítások zavarják a rendezést, közvetlenül bevonják a NATO-országokat a konfliktusba, és „játszanak a tűzzel”. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megjegyezte, hogy minden olyan rakomány, amely Ukrajna számára fegyvereket tartalmaz, legitim célponttá válik Oroszország számára. Elmondása szerint az Egyesült Államok és a NATO közvetlenül részt vesz a konfliktusban, többek között nemcsak fegyverek szállításával, hanem személyzet képzésével is Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban és más országokban. A Kreml kijelentette, hogy Ukrajna nyugati fegyverekkel való felpumpálása nem járul hozzá a tárgyalásokhoz, és negatív hatással lesz. Források