Header Ads Widget

Douglas MacGregor ezredes, meglepő nyíltsággal beszélt a háborús pszichózisban vergődő Egyesült Államokról - Ellenőrzés alá kell vonni a Federal Reserve Bankot!



Douglas MacGregor ezredes videóüzenetében szólt az amerikaiakhoz és Joe Biden, illetve Donald Trump “State of The Union” beszéde után meglepő nyíltsággal beszélt az adósságban, háborús pszichózisban és a pénzkibocsátás jogát kézben tartó háttérhatalom szorításában vergődő Egyesült Államokról… Arról a mocsárról, amit tényleg ideje lenne lecsapolni, de még senkinek sem sikerült!

Amerikaiak, Douglas MacGregor ezredes vagyok, harci veterán és Trump elnök alatt a védelmi miniszter korábbi főtanácsadója.

Mint országunk vezetője, a mi választásunk, tisztelettel szeretnék egy alternatív véleményt ismertetni az Unió helyzetéről.

Az Alkotmány, nemzetünk vezérfonala azt a feladatot írja elő, hogy a kormánynak elő kell mozdítania az általános jólétet és ez a feladat arra kötelezi Washingtont, hogy biztosítsa az alapvető életszükségleteket, az energiát, az élelmet és a menedéket.

Sajnálatos módon a jelenlegi kormányzat nem teljesíti ezeket a feladatokat. A jelenlegi kormányzat azt állítja, hogy a bruttó hazai termék fellendülőben van, de ennek nagy része a kormányzati kiadásokból és a foglalkoztatásból származik.

A kormányzat részesedése a bruttó hazai termékből az Egyesült Államokban ma 42%, beleértve a szövetségi, állami és helyi kiadásokat.

Ez a felháborító arány hasonló ahhoz, ami a Szovjetunióban volt az 1980-as évek végén, az összeomlás előtt.

A gazdaságnak ebből a kormányzati részarányából fakadó féktelen infláció megnehezíti a családok számára, hogy tápláló élelmiszert vásároljanak.

Egy tucat tojás, amelyet 2019-ben kevesebb mint 1 dollárért lehetett megvenni, ma 2-4 dollár között mozog.

A háztartások mediánjövedelme ugyanebben az időszakban több mint 100%-os áremelkedés mellett mindössze 9%-kal nőtt.

A 2%-ról kevesebb mint három év alatt 7,5%-ra ugró magas jelzáloghitel-kamatok túl sok amerikai számára elérhetetlenné teszik a lakástulajdonlás álmát. A nemzetbiztonságunk veszélybe került.

A bizonytalan ellátási láncok miatt sok bolt polcai üresek. Erőműveinkben és gyártóüzemeinkben hiányoznak a kulcsfontosságú pótalkatrészek. A rosszul átgondolt belpolitika munkahelyek megszűnéséhez és hajléktalansághoz vezet.

Az elhibázott külföldi katonai beavatkozások nemcsak erőforrásainkat merítik ki, hanem veszélyeztetik nehezen kivívott energiafüggetlenségünket is, ami az amerikaiakat növekvő üzemanyagáraknak és külföldi befolyásnak teszi ki.

Ma a kormányzat becslések szerint 2,87 millió embert foglalkoztat. Ha a szövetségi vállalkozókat is beleszámítjuk, ez a szám 12 és 25 millió közé emelkedik. Mindezek az események a 34 billió dollárra ugrott államadósság hátterében történnek. Ami még rosszabb, jelenleg nagyjából háromhavonta újabb trillió dollárral növeljük az államadósságot.

Lehetetlen lecsapolni a mocsarat a nem egészséges pénzzel és egy olyan kolosszális adóssággal, amelyet nem tudunk fenntartani. Tragikus módon a washingtoni gyűrű politikusait az úgynevezett adományozói osztály irányítja. A korrupciónak ezt a formáját a rákként burjánzó központi bankrendszer teszi lehetővé.

A tőkéhez való kiváltságos hozzáféréssel ez az uralkodó osztály végtelen háborúkat szervez, meggazdagítva saját magát és cimboráit, miközben katonáinkat, tengerészeinket, légierőnket és tengerészgyalogosainkat olyan idegen országokba küldi szolgálatra, amelyek az Egyesült Államok számára marginális stratégiai érdekeket képviselnek.

Eközben a nyitott határok lehetővé teszik, hogy illegális bevándorlók vagy migránsok milliói áradjanak országunkba. Ez az ellenőrizetlen beáramlás megterheli erőforrásainkat, elárasztja közösségeinket, és tönkreteszi jólétünket.

A rendőrség forrásoktól megfosztására és megbüntetésére irányuló meggondolatlan felhívások megnyomorítják a bűnüldözést.

A rendőrök alulfinanszírozottak, alulszemélyzetezettek, és képtelenek megvédeni polgárainkat, így városaink nem biztonságosak. Különösen a nők, a gyerekek és az idősek számára nem azok.

A nyitott határok nem választhatók el a bűnözés olyan robbanásszerű növekedésétől, amilyenre még soha nem volt példa országunk történetében.

Az illegális kábítószer- vagy fentanil-túladagolásban elhunyt amerikaiak száma évente meghaladja a 100 000-et, és ennek nagy részét a szélesre nyitott déli határon keresztül csempészik.

Az FBI bűnügyi statisztikái szerint évente több mint 26 000 emberölés történik.

Ez valószínűleg alulbecsült adat, mivel az elmúlt két évben a rendőrségi szervek több mint 40%-a nem jelentett adatokat, mert az FBI politikai nyomásra megváltoztatta a rendszerét.

Az évente eltűnt gyermekek számát több mint 800 000-re becsülik, ami naponta több mint 2000 gyermeket jelent. Ezt a riasztó statisztikát tovább rontja a gyermekeink nyílt szexualizálása az állami iskolákban. Gyermekeink a jövőnk. Védeni kell őket, nem pedig kihasználni.

Washington az elmúlt 23 év során 14 billió dollárt költött különböző közel-keleti háborúkra az önpusztító katonai beavatkozások sorozatában.

Nemrégiben Washington több százmilliárd dollárt költött egy szükségtelen háborúra Oroszországgal, aminek nem sok eredménye van, kivéve, hogy amerikaiak milliói számára emelkedtek az árak a szupermarketekben és a benzinkutakon.

Trilliárdokat pazaroltak el a tervezett COVID-katasztrófa utóhatásaként is.

A LAPTOP OSZTÁLY, A SZILÍCIUM-VÖLGY, A WALL STREET ÉS A NAGYVÁLLALATOK GAZDAGODTAK, MIKÖZBEN AZ AMERIKAI MUNKÁSOK, KISVÁLLALKOZÓK ÉS FÜGGETLEN VÁLLALKOZÓK TÖNKREMENTEK.

TRILLIÓKAT PAZAROLTAK EL A MEGBÍZHATATLAN ZÖLD ENERGIÁRA, AZ AFRIKÁBAN BÁNYÁSZOTT ÉS KÍNÁBAN FELDOLGOZOTT ÉRMÉKRE, MIKÖZBEN AMERIKAI MUNKAHELYEKET PUSZTÍTOTTAK EL, ÉS FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTÁK A HAZAI ERŐFORRÁSAINKAT.

A lényeg az, hogy az unió állapota nem erős. Valójában törékeny és egyre romlik. Az előttünk álló kérdés az, hogy merre megy Amerika innen tovább?

Vegyük fontolóra a következő intézkedéseket, amelyeket a lehető leghamarabb meg kell tenni. Először is, meg kell védenünk határainkat, repülőtereinket és kikötőinket. Az Egyesült Államok és az amerikai nép védelme kell, hogy legyen a legfőbb prioritásunk a nemzetvédelemben.

Másodszor, hacsak nem magát az Egyesült Államokat támadják meg, el kell kerülnünk a szükségtelen konfliktusokat. Az otthoni jólét megköveteli a békét külföldön.

Az USA nemzetbiztonsága nem lehet külföldi érdekek vagy azok belföldi ügynökeinek túsza az Egyesült Államokon belül. Harmadszor, helyre kell állítanunk a jogállamiságot az országon belül.

El kell távolítanunk azokat az aktivista bírákat, akik nem tartják tiszteletben az alkotmányt, és akik erőszakos bűnözőket és illegális bevándorlókat engednek be az országunkba.

Itt az ideje, hogy felülvizsgáljuk az élethosszig tartó bírói kinevezések gyakorlatát.

Negyedszer, egy hatékony amerikai katonai intézmény érdemeken alapuló kiválasztást és előléptetést követel. Alapvető reformra van szükség a rezsiköltségek csökkentése és a harci erő maximalizálása érdekében. Ma 43 négy csillagos tábornok jut 1,1 millió katonára, tengerészre, tengerészgyalogosra és tengerészgyalogosra. 1943-ban, amikor 12 millió ember szolgált, csak hét négy csillagunk volt.

Nemzetünk biztonságának megerősítése és a jogállamiság helyreállítása azonban csak az egyenlet egyik része.

Gazdaságunk újjáélesztésére és az amerikai innováció hasznosítására is összpontosítanunk kell, hogy jólétünket az elkövetkező generációk számára is biztosítsuk.

A lehető leghamarabb vissza kell állítanunk Amerika energiafüggetlenségét, mégpedig a különböző erőforrások, köztük a földgáz felhasználásával, a nukleáris, nap- és szélerőműveket.

Újra kell élesztenünk az amerikai mezőgazdaságot, és ösztönöznünk kell a családi gazdálkodókat és termelőket.

Törvényen kívül kell helyeznünk a külföldieket és a keselyűkapitalistákat, hogy amerikai termőföldeket vásároljanak fel, biztosítva az élelmiszerekhez való hozzáférést és nemzeti függetlenségünket.

Vissza kell telepítenünk a fejlett feldolgozóipart az amerikai szívbe, maximalizálva a 3D nyomtatás, a mesterséges intelligencia és a robotika használatát.

Ahhoz, hogy ezeket a munkahelyeket a jövőre nézve betöltsük, a közoktatást a foglalkoztatáshoz vezető úttá kell tennünk.

Az amerikai vállalatoknak és magánszemélyeknek egyszeri adómentességet kell adni, hogy dollárbilliókat hozzanak vissza az Egyesült Államokba.

Gyorsan cselekednünk kell a szövetségi kormányzati ügynökségek létszámának csökkentése érdekében.

Elon Musk az X-nél, a korábbi Twitternél a személyzet 70%-át megszüntette, anélkül, hogy a webhely teljesítménye romlott volna. Mi is megtehetjük ugyanezt a felduzzadt bürokráciánkkal.

Ellenőrzés alá kell vonni a Federal Reserve Bankot!

Nem teljesítették a foglalkoztatás maximalizálására és az árstabilitás fenntartására vonatkozó megbízatásukat.

Végül pedig a kiadások csökkentése nem fogja megállítani a nemzeti államadósság pusztító hatását. Át kell strukturálnunk az adósságot, hogy visszanyerjük a termelékenységet és a pénzügyi stabilitást. Végső soron vissza kell követelnünk a szabad és szuverén népként való születési jogunkat.

Vissza kell állítanunk az amerikai álmot az eljövendő generációk számára. Meg kell újítanunk az országunkba vetett hitünket.

Itt az ideje a pályakorrekciónak, hölgyeim és uraim, a visszatérésnek azokhoz az elvekhez, amelyek nemzetünket a legsötétebb órákon keresztül vezették.

Vissza kell térnünk a képviseleti kormányzás eszméihez, ahol a választott tisztségviselők valóban elszámoltathatók az általuk szolgált népnek.

Azoknak a választott tisztviselőknek és bürokratáknak, akik a külföldi érdekeket az amerikai érdekek elé helyezik, menniük kell. Nemzetünk jövője attól függ, hogy egységesen és elszántan állítsuk Amerikát első helyre.

Csak egy ilyen megújult elkötelezettséggel tudjuk visszaállítani egy olyan nemzet ígéretét, ahol minden állampolgár hozzáfér megfizethető energiához, tápláló élelmiszerhez és biztonságos menedékhez. A globalista elitek önjelölt uralkodó osztálya nem gazdagodhat az amerikai nép kárára!

Amerikai honfitársaim, az előttünk álló út nehéz, de az ügyünk igazságos. A mi ügyünk a jólét visszatérése otthon, a törvény előtti egyenlőség és a béke külföldön. Menjünk előre, egységesen egy tökéletesebb unióra törekedve, ahol a szabadság áldásaiban mindenki osztozik.

Isten áldja önöket és Isten áldja az Amerikai Egyesült Államokat. Csatlakozzon mozgalmunkhoz a OurCountryOurChoice.com oldalon, és legyen részese a jövőnek, hogy megmentsük Amerikát.


Köszönöm.




https://www.napitema.com/2024/03/douglas-macgregor-ezredes-meglepo.html