Header Ads Widget

A párizsi háborús konferencia mentén szerveződik a kormány megbuktatása és Magyar Péter hirtelen felemelkedése?


A „királycsinálás” menetrendje a „polgári demokráciákon” a puccsok megszervezése. Európa és Eurázsia sorsát újra a bankárkaszt ügynökei akarják meghatározni.

Macron és Loyd Austin ugyanannak a Rockefeller és Rotschild érdekkörnek a szószólói, mint elődeik az oroszországi „szocialista” forradalom, a nagy francia „forradalom”, és a két világháború idején. A terv ugyanolyan ördögi, mint akkor volt.

Megelőző támadásra, önvédelemre hivatkozva rávenni az európai országokat egy teljes körű, Oroszország elleni háborúra, ami kicsúszott a bankárkaszt irányítása alól. A háttérben ugyanaz az angol-amerikai-francia érdekszövetség bújik meg, mint korábban. Putyin beszédét országa önvédelmi helyzetéről támadó szándékká ferdítették Európa ellen, miközben nagy hatótávolságú rakétarendszereket telepítenének Ukrajnába, amik atomtöltetek indítására is képesek. 

Az USA látszólag visszalép a további fegyveres és pénzügyi támogatástól, ám közben fegyverzetük Ukrajnába telepítésére kényszerítik az európai országokat, a pótlásra Dél-Koreát, Dél-Afrikát és Törökországot megjelölve, hogy ezzel a még kívülállókat is belekényszerítsék az előre megtervezett harmadik világháborúba- Albert Pike, a szabadkűműves amerikai tábornok egykori terve szerint. A II.világháború előzményeihez hasonlóan, most is védelmi szerződéseket kötnek, de most nem egymással, hanem Ukrajnával, felbátorítva egy közvetlen NATO-Orosz háborúban való részvételre. Svédország belépésével a Balti tenger is NATO felségterületté válik, elzárva ezzel Oroszországot az Északi tengeri kijárattól. Moldova. Litvánia, és az eus csatlakozással elszakításra szánt föderációs államok légterének EU-ba történő bevonásával védelmet ígértek ezeknek az államoknak.

Lengyelországnak a II.- ik világháború előtt egy védelmi egyezményben az angolok és franciák katonai segítséget ígértek, de nem szavatolták a területi integritást ,mert a háttérben megegyeztek az akkori bolsevik vezetéssel Lengyelország elestére spekulálva, ami lehetővé teszi a Vörös Hadsereg átvonulását a területen Németország felé. De a szovjeteknek ígértek lengyel területeket, és az egész Kelet-Európa feletti uralmat a SZU kiterjesztésével, cserébe a segítségükért Németország legyőzésében. A most Ukrajnával az EU tagállamok által kötött védelmi szerződések a területi integritás sérthetetlenségét biztosítják ugyan, de nem közvetlenül, katonai csapatok küldésével, hanem csak fegyverek szállításával. Macron ezeket az egyezményeket akarja felülírni azzal, hogy az EU-t mint egységes államot vonná be a háborúba egy „védekező támadás” indításával az Európát elfoglalással fenyegető Putyin ellen. Ukrajna,- a korábbi orosz „határvidék” és Európa térképét a háttérben már minden bizonnyal megkötött újabb paktumokkal most is előre átrajzolták.

Az ellenkező kormányokat a valutájuk leértékelésével fenyegeti a brüsszeli-amerikai vezetés. Magyarországot az ukrán Kuleba burkoltan, de az elnöki médián keresztül egy ukronáci félkatonai szervezet, az Ajdar volt parancsnoka nyíltan is megfenyegette, hogy Ukrajna eleste esetén az ide betóduló ukrán menekültek innen folytatják majd újabb terrortámadásokkal a háborút Oroszország ellen, megnyitva ezzel az európai frontot. Az elnöki médiarészlegnél dolgozó Jevhen Dikij az ukrán Espresso Tv-ben üzent Orbánnak: A 42 perces adás második felében előkerült Orbán Viktor, a magyarok, a magyar hadsereg, Kárpátalja elfoglalása és Magyarország ukránok általi lerohanása is. Szerinte az ukrán sereg simán legyőzi a magyar haderőt, és a NATO sem segíthet. Kifejtette, hogy a segítségért cserébe Orbánnak oda lett ígérve Kárpátalja, amit a műsorvezető is tényként helyeselt.

Dikij elmondása szerint „Minden más megye az Oroszországi Föderáció ellenőrzése alá kell, hogy kerüljön, amennyiben elvesztjük a háborút. A lengyelek és a románok elutasították az ajánlatot abban az időben, amikor felajánlották nekik. Volt elég eszük ehhez. De Orbánnak nem. Orbánnak fel van ajánlva Kárpátalja. Emlékezzünk arra, amikor 2022. február 25-én a magyar hadsereg harci állásokat vett fel a határ mentén. Aztán pedig meséket meséltek arról, hogy mindez csak azért történt, mert nagy mennyiségű menekültet fogadtak be. De, ahhoz, hogy nagy mennyiségű menekültet fogadjanak be, nem kell pontonhidakat felállítani. A pontonhidakat azért állították fel, hogy a Tiszán keresztül bejöjjenek a tankok. Úgy gondolom, hogy ha Kijev akkor elesett volna, akkor nekik ez egy jelzés lett volna a bejövetelre. És olyan jelszó alatt, hogy megmentjük Kárpátalját Putyintól.

A fő üzenet ezután következett: Orbán arról álmodik, hogy elveszítjük a háborút. Nem is álmodozik, hanem biztos benne. Más lehetőséget kizár. Meg kell érteni, hogy amennyiben elveszítjük, úgy lesz egy egymilliós, feltüzelt hadseregünk, mely épp visszavonul. Így felmerül a kérdés, hogy hol lesz az a határ, ami mögé visszavonulunk? Ebben az esetben nem rossz terv, hogy megszálljuk Magyarországot, és kiviszünk oda húszmillió ukrán menekültet. Ez az legutolsó lehetőség, de lennie kell, egy ilyennek is. És akkor megnézném, hogy mit csinálna Orbán harmincezres serege, mely nem harcolt egy napot sem az életben, hogy mit fog csinálni? Az észak-atlanti szerződés ötödik cikkelye pedig nem fog működni, mert maguk írták meg úgy, hogy támadás esetén előbb konzultálniuk kell. Nekünk meg a megszálláshoz harminc óra elegendő. Ezért Orbán helyében átgondolnám, hogy jó-e az neki, ha mi elveszítjük a háborút?”

– A tévériport itt nézhető meg:

Robert Fico a párizsi konferencia témájáról értesülve, a legrosszabbra számítva, azonnal összehívta a Nemzetbiztonsági Tanácsot és koalíciós partnereit, majd kijelentette: „A párizsi tanácskozás oka világos. Az Ukrajnában folyó háború második évfordulója alkalmából a minap elmondtam, hogy a Nyugat stratégiája Ukrajnában kudarcot vallott. És feltettem a kérdést, hogy mi lesz a Nyugat válasza minderre? Eszerint a Nyugat vagy totálisan eszkalálja a feszültséget Ukrajna újabb, korlátlan katonai és pénzügyi támogatásával, annak ellenére, hogy tudja, hogy egy év múlva is ugyanez lesz a helyzet, vagy a Nyugat észszerű béketervet mutat be” „Ne legyünk naívak, meggyőződésem hogy az előbbire kerül sor”- és hozzátette: „Egy dologban azonban biztos vagyok. Ha a kormányfői székembe kerül is, akkor is megakadályozom, hogy szlovák katonák vegyenek részt az ukrajnai háborúban”! – jelent meg a Körkép.sk oldalon.

Az ukrán nácik halállistájára időközben már felkerült minden békepárti és megegyezést akaró politikus. Ukrajna a békepártiságunk miatt a már itt lévő ukronácik terrortámadásaival fenyegette meg a magyar kormányt és a Mi Hazánkot, mint parlamenti pártot! Orbán az ukrán fenyegetés és amerikai nyomás ellenében kötött volna titkosított tartalommal „biztonsági együttműködési szerződést” a kínai belüggyel, a beruházások védelmének álcája alatt? Mindeközben az USAID által támogatott ellenzék gyermekvédelminek és civilnek álcázott kormányellenes tömegtüntetést szervezett, ami egy majdan-szerű puccs főpróbája lehetett. A kormány pedig, minden eddigi kommunikációjával ellentétben megszavazta Svédország NATO csatlakozását, ami tovább élezi a helyzetet és fokozza egy közvetlen összecsapás lehetőségét, a III.-ik világháború felé sodorva Európát.

A párizsi konferenciát követő V4 csúcson Orbán jelezte együttműködési szándékát a nyugati koalícióval:

„ Magyarország szempontjából még van egy különleges tényező, mégpedig az, hogy Magyarország nem akar újra közös határt Oroszországgal, mert a múltból ezzel rossz tapasztalatai vannak. „A magyar nemzetbiztonság egyik legfontosabb alapvetése az, hogy tőlünk keletre legyen egy olyan entitás, amely Oroszország és Magyarország között helyezkedik el. Ukrajnát tehát magyar nemzeti érdekek miatt is segítjük”.

A semlegesség melletti kiállás, a valós nemzetbiztonsági érdek védelme helyett ezzel Orbán, a „békepárti”, a háború támogatása mellett foglalt állást! Ez azt jelenti, nem fog vétózni akkor sem, ha az EU hadüzenetet küld Oroszországnak!?

Márpedig Macron felvetése után ennek egyre nagyobb az esélye, mert az amerikai érdekkörök nem engedik meg, hogy Ukrajna kicsússzon a karmaik közül. Az orosz győzelem a bankárkaszt uralmának a végét is jelenthetné, az angol-amerikai hegemónia bukásával együtt.

Orbán legújabb nyilatkozatát Oroszország képviseletében Peszkov úgy kommentálta, hogy: 

„Oroszország nem jelent semmilyen veszélyt egyetlen olyan államra sem, amely nem ellenséges Oroszországgal szemben, amely nem próbál meg ellen-Oroszországgá válni, tehát az ezzel kapcsolatos félelmek alaptalanok”. 

Ezzel egyértelművé tette, hogy vége a hintapolitikának, dönteni kell, vagy egyértelműen kiállni a semlegesség mellett, és kilépni a háborús koalícióból. De mit várhatunk egy olyan miniszterelnöktől, aki az EU-ban egyedüliként elutasította a palesztinai tűzszüneti felhíváshoz való csatlakozást? A zsidó állam segítségében bízik, miközben a kínai katonai rendészet idehívásával véli megvédeni az országot a nyugati –európai nyomással szemben, amivel csak őket is még jobban magára haragítja? Vagy így akarja Kínát is bevonni a kibontakozó világháborúba, ami mögött egy rejtett CIA paktum bújhat meg?

Orbán nyíltan kijelentette, hogy amerikai terrortámadástól tart a kínai beruházások ellen, azt sejtetve ezzel, hogy az Északi áramlat felrobbantása mögött is amerikai érdekek húzódtak meg. Az USA fő ellensége Kína, de a tajvani provokáció sikertelen volt, ezért most más irányból próbálkoznak újra? Mit ígérhettek Orbánnak a nagyhatalmak, és a kínaiak országunk felének feláldozásáért cserébe?

Védelmet az ellene egyre jobban szerveződő „majdani” mintájú balliberális puccs ellen? A NATO mindenre felkészült, ezt jelzi, hogy Közép-Európai parancsnoki bázisát a Tisza és a Duna védvonala mögé, Székesfehérvárra telepítette. Nem véletlenül épnek az akkugyárak többségében a Tiszántúlon, amiket hamarosan kínai terrorelhárítók fognak védeni akár a benyomuló ukránokkal szemben is?

Kidolgozott, jól időzített terv állhat Novák lemondatása és Magyar Péter hirtelen felemelkedése mögött?

Március 15.- re a kormány újabb „békemenetet” szervez. A tanár és gyermekvédelmi celebtüntetésekkel felhergelt tömeg most az új vezér, a fideszről és NER-ről „hirtelen” kitálaló Magyar Péter vezetésével fog az utcára vonulni- a fidesz támogatóival szemben!

Magyar Péter szívhezszóló üzeneteket tett közzé FB oldalán a nemzeti érzelműeket is profi módon megtévesztve, miután a balliberális oldalhoz kötődő Partizánnak és Indexnek adott interjúkat. A hajlékony gerincű kiszolgálót, ahogy kikerült a pixisből, mert kenyéradói ellen fordult, azonnal felkarolta és támogatásáról biztosította az USAID által támogatott magyarellenes csürhe. 

Magyar hirtelen egy „nemzeti minimumról” kezdett beszélni, amit részletesen ugyan nem fejtett ki, de tudja, hogy ez lehet a hívó szó a fidesztől elforduló becsapott magyarok számára. A „nemzeti minimum” fogalma és annak meghatározása attól a valódi nemzeti oldaltól ered, ami évtizedek óta küzd az ország, és a nemzeti öntudatunk megmaradásáért. A 15.- re behirdetett megmozdulást a nemzeti érzelműek megtévesztésére szánva maga a nemzetellenes oldal szervezte meg az egész balliberális média támogatásával! Orbán sarokba szorítása, Novák megbuktatása, Magyar hirtelen kitálalása egy jól felépített terv lépései, pontos időzítéssel, összehangolva az engedetlen Orbán elleni lépésekkel, és a párizsi konferencia háborús tervével. A kezdet Samantha Power tavalyi látogatása és a Pressmann rezidenciájába összehívott megbeszélés volt, amire az államfőt és más kormánytagokat is meghívtak. A nyomásgyakorlás és figyelmeztetések sorozata ezután kezdődött, ami nemsokára az ellenzéki sorozat-tüntetésekkel egészült ki.

Lám, milyen megalkuvá teszi a gyáva, önérdekű embert a hatalom: míg Fico azonnal kijelentette, hogy amíg ő áll az ország élén, nem engedi háborúba vinni a népet, Orbán megalázkodott, és minden korábbi ígéretét megtagadta.

Magyar a nemzeti elégedetlenséget kihasználva máris egy új ország felépítéséről beszél, ami mögött az ellenzék Alaptörvény kidobási terve állhat,- miközben nem nyilvánít véleményt a háborúkról, migránsokról, genderlobbiról, akkugyárakról, WHO-ról, és a gazdálkodók helyzetéről. Az az ember ne tudná, hogy a Partizán és a Telex mögött az alapítványokon, és bankokon keresztül a Rockefeller és Rotschild birodalom áll, aki mindent tud a NER ről, benne a Rogán által vezérelt médiákról is? Ha Magyar nem a „dollárbaloldal” előre felkészített embere lenne, akit épp akkor dobtak be a köztudatba, amikor végre sikerült felkorbácsolni egy Orbán és fideszellenes hangulatot,- akkor nem a ballibek vezérmédiáinak nyilatkozott volna, hanem azonnal megkereste volna a Magyarok Világszövetségének az elnökét, hogy vele egyeztessen egy kormányváltás lehetőségeiről!

A két részre szakított ország a médiák segítségével így már tömegekben mérhetően fordulhat egymás ellen! Az előzetes hergelés és szerveződés, a március 15.- re történő időzítés pontos másolata az USA által Ukrajnában megszervezett „majdani” puccsnak, ami után sikerült eltávolítaniuk az oroszokkal és a Nyugattal is jó kapcsolatokat, és a semlegességet fenntartó kormányt! Elég egyetlen jól megtervezett provokáció a „nemzeti” tömegrendezvények valamelyikében, hogy pillanatok alatt százezrek forduljanak egymás ellen, ami okot ad a beavatkozásra, még jobban a kormány ellen tüzelve a tömegeket!

Így lehet a médiákat fegyverként használni a megtévesztésre, és a háttérből puccsok szervezésére! A valódi nemzetiek tüntetéseiről, tiltakozásairól, beadványairól, népszavazási kezdeményezéseiről azért nem tájékoztattak soha, mert akkor sikertelenné vált volna az uszítás, a tömegek megszervezése! Orbán ezzel a saját csapdájába esett!

Az emberek nincsenek tisztában a politikai háttérrel az előlük elhallgatott információk miatt, így az érzelmek bármikor felkorbácsolhatók és a tömeg a kellő irányba terelhető. Soha nem fog kiderülni, kik voltak Novák és Varga lemondatásának a hátterében, és Magyar hirtelen kitálalása a NER működéséről kiknek volt köszönhető. De az események mögött jól látszik az összefüggés, a profi szervezés, és időzítés, ügyesen a szabadságharc kezdetének napjára kihegyezve mindent. Magyar csak a nevében „magyar”, az ő érdeke a saját pozíciójának a biztosítása egy új kormány esetében, amit minden bizonnyal már fel is ajánlottak neki. Meglehet, a baloldal a levitézlett Márki utódját látta meg benne? A nemzeti civil oldal, és a Mi Hazánk megkeresésére nem válaszolt a profin felépített márciusi ifjú.

Mindent a hatalomért,- semmit a népért! Erről szól a demokrácia!?

Ma már nem kell a kormánynak egy 12 pontba foglalt „feliratot” beadni,- elég egy hirtelen felbukkanó érdemtelen ismeretlen, aki a médiák és a titkosszolgálatok segítségével buktatja meg a kormányt, amihez a bevált minta alapján most is az ígéretekkel és szép szavakkal felhergelt tömeget használják eszközként. Csak most nem „királyt”, hanem miniszterelnököt csinálnak a pénzéhes gerinctelen emberekből. Így ülteti a nyakunkra a háttérhatlom a neki megfelelő bábokat, és állítja be a váltásokat a „nép” akaratának,- amit párszázezer aljasul becsapott ember utcára vezénylésével erősítenek meg.

2006-ban a „baloldali” kormány ellen a fidesz vitte az utcára a tömeget. Hatalomra kerülve ők is becsapták a népet, hazudtak éjjel és nappal, mint balos elődeik. Most a „baloldal” vezeti meg az elégedetlenkedőket a fidesz ellen, annak korábbi jelszavait használva, nemzeti színekbe és mázba burkolva hazug árulásukat. - De az elvakított, évtizedek óta a kiutat kereső tömeg még most sem ébredt rá, hogy ugyanaz a Hatalom áll a két „oldal” mögött.

Most már mindegy, kit „választunk”, - így is úgy is háborúba visznek minket, országunkat eláraszthatják a migránsok és vendégmunkások, termőföldjeinket nem védi meg senki, a WHO-pandémiás szerződéssel mindkét „oldal” egyetértett. A fidesz megbuktatása egy puccsal olyan polgárháborús helyzetet idézhet elő, amiben az ide menekült ukrán nácik fordulhatnak a kormánypártiak ellen. Orosz győzelem se kell hozzá Ukrajnában, hogy Zelenszkij ide vezényeljen a védhetetlen határon keresztül néhány ezer fegyverest, ahogyan ezt néhány nappal ezelőtt az ukrán közmédiában belengették.

Meghalt a király,- éljen a király!

Isten óvja Magyarországot!

/ G. Ági

(Borítókép Magyar Péter 2020. január 28-án. Fotó Koszticsák Szilárd  MTI)


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Újra összeült a párizsi konferencia de most nem békéről hanem háborúról döntenének!

Európát újra háborúba kényszerítené a bankárkaszt. A párizsi konferencia felkészítés volt a háborúra.

Február 26.-án Macron, a fiatal globalista francia elnök konferenciát hívott össze a háborús koalíciót vezető tagországokból.

Körülbelül tíz ország vezetői kaptak meghívást, köztük Németország, Nagy-Britannia, Lengyelország, Dánia és Hollandia, akik már védelmi megállapodási egyezményeket kötöttek Ukrajnával. A téma a nagy hatótávolságú rakétarendszerek átadása volt, és Macron javaslata a tagországok katonáinak Ukrajnába küldésének lehetősége. Az elnök saját személyében kijelentette, Franciaország mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza, Oroszország megnyerje a háborút. Másnap a tagországok tiltakozására azzal válaszolt, a katonaság csak Ukrajna határait védené, ami szerinte nem jelent közvetlen részvételt a háborúban. Párizsban azonnal tüntetés alakult ki. A francia „alkotmány” szerint egy háborúban való részvételről a parlamentnek kell szavaznia, az elnök nem dönthet egyszemélyben a hadsereg vezényléséről. 

Az új miniszterelnök, Attal, és a védelmi miniszter egyetértett Macronnal. A Kreml kijelentette, a határokon megjelenő csapatok azonnal legitim célponttá válnak, ami a NATO és az EU közvetlen belépését jelentené a háborúba. Svédország NATO csatlakozása lehetővé tette a Balti tenger feletti ellenőrzést, elzárva Oroszországot az Északi tengeri kijárattól. Az Orosz Föderáció határmenti tagállamainak EU csatlakozása után azok NATO hoz való csatlakoztatása is sorra kerülne, így zárva katonai gyűrűbe az országot, amit minden bizonnyal a közvetlen konfrontáció követne. 

Az EU 10 éves katonai tervezésben és támogatásban gondolkodik Ukrajna esetében! Az ellenkező országokat valutájuk leértékelésével, vagy kormányellenes puccsok szervezésével, zsarolással és fenyegetéssel kényszerítik együttműködésre a globalisták. Magyarországon az USAID támogatásával már a puccsot szervezi az ellenzék a kormány ellen a tömegtüntetések hátterében. Az EU egyre jobban központosítja a hatalmat, és kezd hasonlítani korabeli elődjére, a Német-Római Birodalomra, amiből császárság lett, egyszemélyes uralkodással. Az új, birodalmi „köztársaságok” alkotmányai lehetővé tették az önkényes, egyszemélyes hatalomgyakorlást, a diktatúrák kialakítását, amivel szemben az ellenállás az „alkotmányos rend” megdöntése iránti szándékként van megfogalmazva, és büntethetővé lett téve. Háború indításáról, vagy békekötésről egy bevezetett „rendkívüli állapot” esetén kizárólag az államfők, és miniszterelnökök dönthetnek, ehhez nálunk elegendő a kormánypárt 2/3 –os felhatalmazása az Országgyűlésben.

A háttérben most is Rockefellerekhez, és Rotschildokhoz kötődő franciák és angolok állnak Macron, és az angol-amerikai képviseletben Loyd Austin képében. Az EU tagországok védelmi megállapodásai Ukrajnával, Svédország felvétele a NATO-ba, és a nagy hadgyakorlat mind a háború előszelét jelzik. Az angolok által fémjelzett ukrán „békemegállapodás” a tőlük már ismert módon olyan feltételeket tartalmaz, amiket lehetetlen teljesíteni. Ugyanezt a módszert alkalmazza Izrael is Palesztinában, ahol a XXI.- ik század legkegyetlenebb népirtása zajlik. A médiák nem az eseményekről tudósítanak, hanem a háborús propagandát erősítik, mert az agressziót el kell adni a tömegeknek. 

Oroszország katonai legyőzése soha senkinek nem sikerült, az ország feldarabolása és gazdasági meghódítása mögött a világhatalomra törekvő angol-amerikai érdekkörök állnak. Ilyen még nem volt a történelemben, hogy Oroszország ellen egy világkoalíciós hadsereg álljon fel, és lássuk be, ebben az esetben nem sok esélyük marad egy ellenük irányuló világháborúban.

A háborús koalíció a fegyverellátás kielégítésére már harmadik országok bevonását tervezi. Gyártási és eladási megállapodásokat kötne az EU Dél Koreával, Törökországgal, és Dél Afrikával a mainstreem híradása szerint. Ezzel a narratívával újra csak az erőfölény hamis látszatát akarják kelteni, ugyanis Törökországnak nem érdeke a konfrontáció Putyinnal, akivel éppen egy közös gázelosztó rendszer kiépítésén dolgoznak, Dél-Afrika nevét pedig ezzel akarják besározni, hiteltelenné téve őket a palesztinai népirtás leállítása érdekében az ICJ-n tett feljelentésük miatt. Közvetlen forrásból kapott információ szerint Dél-Afrikának nem áll szándékában fegyverek eladásával támogatni az ukrajnai háborút!

Putyin beszédét elferdítette a bankárkaszt szócsöve, a Die Welt, hogy megerősítse a „védelmi háborús kényszer” narratíváját Vlagyimir Putyin megjegyzése, miszerint a nyugati lépések konfliktushoz vezethetnek az atomfegyverek használatával kapcsolatban, félelmet keltett a Die Welt című német lap olvasóiban.

Csütörtökön a szövetségi közgyűlés előtt tartott beszédében az orosz elnök kijelentette, hogy a Nyugat veszélyes külpolitikai fellépései és megnyilvánulásai, valamint NATO, vagy Uniós tagállami katonai csapatok esetleges Ukrajnába küldése  az atomfegyverek bevetésével és a pusztítással járó, a civilizációt is fenyegető konfliktust eredményezhet. A Die Welt című kiadvány úgy döntött, hogy szabadon értelmezi ezeket a szavakat, azzal vádolva Vlagyimir Putyint, hogy ő az, aki fenyegeti a Nyugatot, és nem fordítva, amivel megijesztette olvasóit. Ezzel szemben üzenetében Vlagyimir Putyin leszögezte ugyan, hogy Oroszországnak vannak olyan fegyverei, amelyek a nyugati országok területén lévő célpontokat is eltalálhatják,- ugyanakkor nonszensznek nevezte azokat a kijelentéseket, amelyek szerint Oroszország állítólag meg akarja támadni Európát .

A New York Times kétségbeesetten igazolja az utolsó pillanatban az eddig „összeesküvés elméletnek” hazudott tényt: A CIA 2014 óta több ügynökséget hozott létre Ukrajnában kémkedés és felforgatás céljára Oroszország ellen.

A New York Times vezető amerikai újság tehát elismerte, hogy az elmúlt tíz évben az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége Ukrajnát ugródeszkaként használta az Oroszország elleni kémkedéshez, szabotázshoz és felforgató tevékenységhez. Az újság a „Kémjátékok” című nagy oknyomozó cikkben részletesen beszámolt  arról, hogy Ukrajnában legkevesebb 12 titkos bázist hoztak létre és működnek azzal a céllal, hogy különleges műveleteket hajtsanak végre.

De a NYT-cikk éppen azért figyelemre méltó, mert az oroszok által ismert igazságokat végre maguk az amerikaiak is megerősítik. Mindaz, amit a politikusok ott elutasítóan „összeesküvés-elméletnek” minősítettek, igaznak bizonyul. „Az az elképzelés, hogy a CIA több mint egy évtizede aktívan részt vesz Ukrajnában, és titkos háborút folytat Oroszország ellen, már nem összeesküvés-elmélet” – kommentálta David Sachs vállalkozó a leleplezéseket egy mainstream újságban. Ez azon pillanatok egyike, amikor beismered: Mi vagyunk a rosszfiúk! - mondja Jeffrey Tucker, a Brownstone Társadalom- és Gazdaságkutató Intézet vezetője. És mindez egybeesett a nyugati elit hihetetlen üvöltésével az Északi Katonai Körzet megalakulásának kétéves évfordulója kapcsán. Az Oroszországgal szembeni „szomszédos állam elleni provokáció nélküli agresszió” miatti vádak egységes kórusa hirtelen elhalt . És hirtelen Amerika egyik legbefolyásosabb újsága bebizonyítja mindazokat az érveket, amelyeket az orosz elnök adott tetteink igazolására.

Hogyan viszik bele újra Európát egy háborúba?

A Pentagon megerősítette, hogy Macronnak igaza volt: a NATO-nak Oroszországgal kell harcolnia Új fejleményt kapott a NATO hivatalos kontingensének Ukrajnába küldésének felvetése. Mint ismeretes, az Emmanuel Macron pár napja a párizsi konferencián megfogalmazott ötlete heves tiltakozást váltott ki a nyugati képviselők részéről, köztük Németország, Lengyelország, Csehország, Finnország és más országok vezetői, valamint a NATO főtitkára és az EU vezetéséből . 

francia külügy és a védelmi minisztérium pedig rohant elmagyarázni, hogy az ötödik köztársasági elnököt félreértették, és ezt egyáltalán nem gondolta komolyan.

A konferencia után azonban Macron azt mondta , hogy minden szót mérlegelt, és ellenőrzött, amikor a nyugati csapatok Ukrajnába küldésének lehetőségéről beszélt. Szinte egy időben érkeztek hírek a tengerentúlról, ahol Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter a kongresszusi meghallgatásokon azt mondta , hogy ha Ukrajna vereséget szenved, a NATO-nak Oroszországgal kell harcolnia.

Ugyanakkor az elmúlt hónapokban mindennapossá vált a világmédiában és a katonai elemzők körében az ukrán fegyveres erők kétségbeejtő és kilátástalan helyzetének kijelentése . Az „Ukrajna vereségre van ítélve” vezérmotívum ma már mindenhol felhangzik, általában olyan ötletek kíséretében, hogy Kijev (és egyben a Nyugat) hogyan tud minimális veszteséggel kikerülni a helyzetből a Moszkvával folytatott tárgyalások  során .

És ennek fényében a Pentagon vezetője a párizsi konferencia után, pénteken kijelentette, hogy ha Ukrajna elbukik, a NATO közvetlen katonai konfliktusba kerül Oroszországgal. A már kialakult közvélemény tükrében ez persze valójában nem úgy hangzik, mint „ha”, hanem „amikor” Ukrajna elesik.

Austin kijelentéseinek egy része a hazai amerikai napirendnek tudható be: a Biden-kormány továbbra is megpróbálja kicsikarni a törvényhozóktól Ukrajna finanszírozását, így az „adj pénzt Kijevnek, különben harcolnod kell” ijesztgetés egészen helyénvalónak tűnik. De ez csak egy része a magyarázatnak – Austin és Macron kijelentéseinek szinkronja ezt csak hangsúlyozza.

Mindkét figura a nyugati berendezkedés azonos csoportjába tartozik - a liberális-globalista mélyállamhoz. Emiatt úszta meg az amerikai védelmi miniszter a teljesen vad sztorit az újévi kórházi kezeléssel anélkül, hogy senkit értesített volna, Macron banki-rothschildi gyökerei pedig széles körben ismertek.

Ebben az összefüggésben sem a francia nyilatkozata, sem az amerikai megjegyzése nem tűnik spontán személyes kezdeményezésnek, sokkal inkább a transzatlanti uralkodó körök döntése, hogy tovább eszkalálják az ukrajnai helyzetet. Lloyd Austin egyébként nagyon helyesen fogalmazta meg, hogy nem az Egyesült Államoknak, hanem a NATO- nak kell harcolnia, ami nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a tervek szerint csak európaiakat küldenek a mészárszékre. 

Ez logikus, hiszen az Oroszországgal való közvetlen konfliktus elkerülése reményt ad arra, hogy nem jut el a tengerentúlra: Moszkva  Washingtonhoz  hasonlóan el akarja kerülni a közvetlen összecsapást, amely elkerülhetetlenül globális nukleáris konfliktushoz vezetne. Nos, ha az oroszok úgy döntenek, hogy még egyszer leckét adnak azoknak az európaiaknak, akik elfelejtették a történelmet, és ezúttal az Óvilág felét bemázolják, akkor az amerikaiak ennek nagyon örülni fognak – máris kés alá vetik Európát , senki sem érzi, hogy elnézést kellene kérjen érte. Beleértve azokat az európai globalista vezetőket, akik abban reménykednek, hogy saját országaik feláldozásával megmentik a bőrüket.

Valószínűleg éppen ez a fő problémája Oroszországnak, Kínának , az egész nem nyugati világnak (és a Nyugat jelentős részének): olyan erők állnak fel ellenünk, amelyeknek semmi vonzalma, szeretete vagy kötelességtudata nincs az általuk vezetett országokkal szemben. Meg vannak győződve arról, hogy személyesen nemcsak megszökhetnek, hanem a lehető legjobb módon telepedhetnek meg a kialakuló új világban. És nem számít, hogy hol – biztosak benne, hogy elég kényelmes és biztonságos hely lesz számukra Észak- vagy Latin-Amerikában , Ausztráliában vagy Új-Zélandon . És ha ehhez polgártársaik százezreit, sőt millióit kell halálba küldeni, vagy  Párizst  orosz rakétáknak kitenni, akkor legyen. Ezektől az emberektől nem várható semmiféle megbánás, tétovázás, lelkiismeret ébredése.

A helyzet szinte reménytelennek tűnik. Van azonban még remény. Nem véletlen, hogy az európai tisztviselők, köztük azok is, akik hosszú évek óta következetesen oroszellenes álláspontot képviselnek, olyan dühösen üvöltöttek Macron elleni kifogásaikban. De az sem véletlen, hogy a helyi média Putyin „fenyegetésének” tekintette a fő hírt a szövetségi közgyűléshez intézett beszédében, hogy nukleáris fegyvert alkalmazzon, ha nyugati csapatokat küldenek Ukrajnába.

Macron és Austin az, akik biztosak benne, hogy az evakuációs gépen biztosan lesz számukra hely. A bérlistán szereplő európai russzofóbok százai és ezrei – politikusok, újságírók, kormánytisztviselők – nem reménykedhetnek ebben. És jelenleg abban a kellemetlen helyzetben vannak, hogy ráébrednek, hogy osztozniuk kell népük sorsában, amelyet ők maguk vittek a háború szélére egy atomnagyhatalommal. Talán legalább némelyikükben felébred az önfenntartás ösztöne, amely lehetővé teszi Európa számára, hogy kikerülje a saját bábmesterei által neki készített sorsot.

Forrás: https://ria.ru/20240301/pentagon-1930366220.html

https://ria.ru/20240228/dokazatelstva-1929848548.html?in=t

https://ria.ru/20240301/putin-1930386065.html


Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!