Header Ads Widget

Varga Judit volt igazságügyi miniszter adott interjút Hajdú Péternek - Elmondása szerint Magyar Péter zsarolta és volt amikor késsel a kezében járkált a házban.



– Nem kívánom senkinek, hogy valaha ilyen helyzetbe kerüljön, hogy a házastársa zsarolás céljából hangfelvételt készítsen róla. Ezt zsarolás céljából készítette. Magyar Péter engem folyamatosan zsarolt – jelentette ki Varga Judit Hajdú Péter műsorában. A volt igazságügyi miniszter kifejtette: 

először azzal fenyegette meg Magyar Péter, hogy ha elválik tőle, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt, majd később a munkahelyi pozícióit féltve zsarolta meg.

Legutóbb azt mondta, hogy ha Varga Judit nyilvánosság elé mer állni, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt. Kiderült, Magyar Péter volt feleségét a HVG újságírójának jelentkezése után is megkereste, s akkor is megfenyegette, hogy ha nem állítja le őket, akkor nyilvánosságra hozza a felvételt.

Megalázó helyzet

– A helyzet szörnyen megalázó számomra. Komoly embernek tartom magam. Jogász vagyok, beszélek nyelveket, Magyarország érdekeit képviseltem Brüsszelben és itthon is. Távol akartam tartani magam a bulvártól  – fogalmazott Varga Judit. Mint kifejtette, a családja igazságérzetének és tisztességének a védelme miatt van Hajdú Péter műsorában. 

Szerinte hihetetlen aljas manipulációval állít most maga mellé embereket Magyar Péter. 

Szabadságharcos hősnek állítja be magát, pedig azoknak köszönhet mindent, akik mellette álltak korábban

– mondta, jelezve, sok együttérző emberben kelt fájdalmat mindaz, ami most nyilvánosságra került.

Varga Judit elmondta: 2013-ban már majdnem elváltak, de végül elmentek párterápiára. Hozzátette: 

Magyar Péternek érdeke volt, hogy vele maradjon, hiszen rengeteget dolgozott, rengeteg lehetőséget teremtett az életben. Szült három gyereket, megteremtette a meleg családi otthont, meleg vacsorákkal a családi hátteret számára. Magyar Péternek ebben a  helyzetben csak egy dolga akadt: mindenben kritizálta a feleségét, miközben annak barátai és a szülei megszerezték neki a megfelelő munkahelyeket.

Varga Judit elmondta, hogy amikor miniszter lett, arra tekintettel kapott Magyar Péter állásokat, hogy ő ebben a pozícióban volt. – Ezt ő kihasználta – erősítette meg Varga Judit. 

Az is a fenyegetések része volt, hogy ha megszűnnek a munkahelyei, mi lesz vele. Ezért folyton üldözte Varga Juditot üzenetekkel, hogy majd megemlegeti, ha ennek nem vet véget. 

Bekattant, hogy nem lesz pozíciója, és azt mondta, majd meglátom, mi fog velem történni. Akkor még képviselő voltam, a Fidesz EP-lista várományosa, és jelezte is, majd akkor akar megütni, amikor a legnagyobbat szólhat

 – mesélte.

Exkluzív interjú

Varga Judit volt igazságügy miniszter exkluzív interjút adott Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján, amelyben a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról beszélt. 


Borítókép: Magyar Péter és Varga Judit (Fotó: MTI/Veres Nándor Fotó: Veres Nándor)