Header Ads Widget

Alkotmányozó nemzetgyűlést és azonnali kártalanítást a végrehajtó maffia áldozatainak!



A Mi Hazánk Mozgalom alkotmányozó nemzetgyűlést kezdeményez az Országgyűlésben! Magyarországon a történeti alkotmányunk jogfolytonossága már régen megszakadt. Az 1949-es alkotmány pedig nem a történeti magyar alkotmány folytatása volt. Jelenleg alaptörvénye van Magyarországnak és nem alkotmánya! 2012-ben elmaradt a széles társadalmi egyeztetés, ezért ez leginkább egy párt-alaptörvénye és semmiképp egy felelős Alkotmány. 

Fontos a civil társadalom bevonása a törvényalkotásba és a kétkamarás rendszer újbóli bevezetése. A Mi Hazánk Mozgalom határozati javaslatot nyújt be annak érdekében, hogy végre kártalanítsák a végrehajtó maffia áldozatait. Kifejezetten a devizahitelesek ügyét is meg kell végre oldani visszamenőleg is! Ezenkívül kártalanítani kell azokat az adósokat, akiktől elévült tartozást vontak le!

Mielőbb új alapokra kell helyezni az alkotmányunkat. Ennek egyetlen megoldása lehet, hogy kétkamarás parlamentet kell létrehozni, aminek alapja lenne az alkotmányozó nemzetgyűlés.

Alkotmányozni? NEM KELL! A Magyar Királyságnak megvan a Történeti Alkotmánya! "Csak" érvényre kell juttatni! Ma jogilag itt, a kisebbített területen élünk, de gyakorlatilag egy törvénytelen köztársaságban! 1946.-ban - az I.tv. számon - kényszerítéssel megvalósították a "köztársaságot"! Mindszenty - mint az akkori élő közjogi méltóság - vétóval élt. (Persze hiába...börtön, ....) Mindenkinek tudnia kell, hogy bármilyen kényszerítéssel meghozott döntés, az semmis! Hogy miért nem érdekel ez azóta sem senkit!? 

A mai HAT-ALOM-nak kell összehívni a NEMZETGYŰLÉS-t! Ez a 0. lépés! Éppen eleget mulasztott - a mindenkori politikai vezetés már, - mert 1991, vagy 2010-ben meg kellett volna lépni azt, hogy a Magyar Történeti Alkotmány-t érvényre juttassák! Amennyiben ez megvalósult volna, akkor nem rabolhatták volna szét - sokadszorra is - Országunkat! A NEMZETGYŰLÉS összehívásában SEGÍTSEN a MHM! Hasson az összes mai hatalom-hivatalosságokra! 

A NEMZETGYŰLÉS első meghatározása: a Magyar Történeti Alkotmány érvényre juttatatása! Ezt egybehangzó módon, de a lehető legnagyobb többséggel tegye meg! A következő döntés: a Kétkamarás Országgyűlés visszaállítása! Ekkor a pártoknak - az Alsóházban - javaslattételi joguk lehet, de a döntések a Felsőházban történnek! A harmadik pedig az, hogy a Vármegye-i önállóságot törvénybe iktatják! Tehát a Főispánok mellé a választott Alispánok legyenek a hivatalban, akik a helyieket képviselik! De mindezekre és az összes soron következőkre a 0.lépésre összehívottak pontosan kidolgozott cselekvési terve legyen a meghatározó! 

A Nemzetgyűlésen résztvevők mindenképpen NEMZETI ELKÖTELEZETTEK lehetnek csak és területileg pedig megfelelő létszámot kell, hogy képviseljenek! Tehát a NEMZET egészét kell, hogy képviseljék! Nagyon hangsúlyozom: a NEMZET egészét! A Nemzeti Mozgalmak sokasága sajnos nem juthat szóhoz, mert ŐK nem PÁRTOKBÓL állnak! A pártoskodó állam-szerkezet létrehozása a szabadkőművesek érdeke volt mindig! Sajnos Magyarország 1944.03.19.-től - a mai napig is - megszállt ország. A kezdeti német-, majd a szovjet megszállás után, - de párhuzamosan is - sok- sok évtized óta a "világuralomra törő magán-pénzhatalom" irányítása alá juttatták Kis- Magyarországunkat! Amúgy pedig az "állam Alaptörvény"-e az elején kimondja, hogy semmi köze az "1949.-es Sztálinista Alkotmányhoz", majd a végén ugyanerre hivatkozva "érvényesíti" az Alaptörvényt. 

Csak a Szent Korona jogrend alapján létezhet az egyetlen igazságos és egészséges társadalmi berendezkedés! Ez mindenkinek jó! Sok más nemzetiségű tudós is elismerte ezt, sőt javasolta, hogy máshol is ezt kellene "bevezetni"! Nem "pénz-központú", mint a - "demokráciát messze Földön és mindenhol is hirdető" - digitalizálódó, terrorista, Világuralomra törő magán-pénzhatalom!


Szamonek János


 MEGJEGYZÉS 

Mi az egyetlen kiút, hogy megszabaduljunk a pszichopata világuralomra törekvő pénzhatalmi elit  fogságából?!

Magyarországnak óriási lehetősége van megszabadulni a pszichopaták fogságából, amelyet a történeti alkotmányunk biztosít!

Miért veszélyes a magyar alkotmány a sátáni pénzhatalomnak? A világon mindössze kétféle életmodell létezik. NINCS TÖBB!! Az egyik az egymásért élés, ez a HUNOR és MAGOR  életmodell, akár az életünk árán is, ami messze túlmutat a múlandó anyagi világon, a másik az egymásból élés, a KÁIN és ÁBEL féle életmodell, ami csak az anyagi világról szól, vagyis mások kárára élés, akár mások legyilkolása árán is.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi társadalmi modellünk erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság. KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi életmodell,  amelyre óriási igény lenne az egész emberiségnek, az ennek pont a szöges ellentéte és mindez el van rejtve a világ elől. 

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására, hazugságban tartására, és legyilkolására épülő KÁIN és ÁBEL féle életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami eleve a PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak!!! Ilyenek, a kommunizmus, a kapitalizmus, a szocializmus, a nácizmus, a cionizmus, a katolicizmus, stb.. Ezek a rendszerek mind érdek alapon működnek, akár egymás legyilkolása árán is, és mind kivétel nélkül egy tőről fakadnak. Ezek a rendszerek soha nem az embereket szolgálták, hanem a globális háttérhatalmat!! Nincs az a földi hatalom ami ezeket a sátáni rendszereket megmenthetné vagy túlélhetné!!!

Ki és hogyan fog tudni felszabadítani minket a globális pénzhatalmi elit fogságából?? Milyen gazdasági és politikai rendszer képes erre? Ki az a személy, aki által mindez megvalósítható, aki nem támadható, nem zsarolható, és nem megvehető? Ilyen személy és lehetőség csak egy van a földbolygón!!! Ez a Szent Korona alkotmánya!!! A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum, mint más Királyságoknál, hanem élő minőség, melynek alkotmánya, nem emberhez van kötve, ezért örökérvényű. Az alkotmány olyan alappillérekre épül, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a globális pénzhatalmi elit, ránk tudja kényszeríteni ember, élet, és Isten ellenes tervét!!

Hogy világos legyen mindenkinek, semmilyen .....izmus, semmilyen alkotmány tákolmány, és senki más a bolygón,  nem tud megszabadítani minket a globális pénzhatalmi elit pusztító terveitől, és minden más próbálkozással, ugyanolyan rabszolgák maradunk mint eddig!!!

Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé, a mindent uraló globális pénzhatalomnak, hogy zsarolással és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket az ország vezetőire!!

A felsőház szerepe, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó, ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló élősködő, ami garantálja, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. A felsőház működése az egyetlen garancia arra, hogy felszámolja a korrupciót, a hazaárulást, az emberi jogok sárba tiprását, hazánk kifosztását, a földünk, az ivóvizük és más energiaforrások  eladását és biztosítja a valódi demokráciát.

Tehát ha váltózást akarunk Magyarországon, akkor kizárólag csak olyan politikusokra szabad szavazni, akik a történeti alkotmányunk helyreállításában érdekeltek. Akik nem ezt támogatják, azok a globális pénzhatalmi elitet  támogatják, akarva, akaratlanul, akik a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget.

Akik az új messiástól Magyar Pétertől várják a változást, azokat ki kell ábrándítsunk!

Neki tökéletesen megfelel a rendszer. Tehát a hatalomátvétel, a hatalom átmentése, csak fejek cseréje a célja annak csapatnak, ami mögötte áll, és nem kis pénzeket tol bele a népámításba.

Gál Mária kérdez:


Magyar Péter messiásunk, a szombati tüntetésen elmondta a nagy semmit a totálisan megvezetett tömegnek! De nem is az a lényeg hogy ő mit mondott, hanem az, hogy kik finanszírozzák a háttérből és nekik mi a céljuk Magyarországon!! 


Civilek az összefogásért - Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!