Header Ads Widget

Magyar Péter elmondta a nagy semmit! De nem is az a lényeg hogy Ő mit mond, hanem az, hogy kik finanszírozzák a háttérből és nekik mi a céljuk Magyarországon!!


A külföldről finanszírozott balliberális médiák azzal vannak elfoglalva, hogy mit mond az új messiásuk Magyar Péter, pedig teljesen mindegy, hogy Ő mit mond, mert nem ez a lényeg!! A lényeg az, hogy kik állnak a háttérben és nekik mi a céljuk Magyarországon, ami természetesen nem publikus.

Azért nem publikus, mert az új messiás apostoli küldetése hamar lelepleződne. Tehát hazudni és becsapni kell az embereket, legalábbis akit még lehet, és a megvezetett tömeget terelni egy olyan globalista irányba, ami nem magyar és nem nemzeti érdeket szolgál.  Akik még mindig álomvilágban élnek és reménykednek az új messiásban, azokat ki kell ábrándítsunk, legalábbis gondolkodásra ösztönözzünk!!

Magyar Péter pontosan tudja, hogy azok a balliberális médiák és megmondó emberek, akik éppen tolják a szekerét, külföldről vannak finanszírozva, és ezek mögött, az alapítványokon és bankokon keresztül, a Soros, a Rockefeller és Rotschild birodalom áll, akiket nem választott meg soha senki, akik eladósították az egész emberiséget, akik a fedezetlen pénzükkel, a  megvett globalista hazaáruló politikusokkal karöltve, befolyásolni tudják a nemzetállamokat, politikai, gazdasági, oktatási és vallási szinten egyaránt. 

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a migrációs pusztítás, az emberek megnyomorítása, a háborúk és a nemzetállamok felszámolása, hogy létre tudják hozni az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Ezekre épelméjű és hazáját szerető ember NEM SZAVAZHAT!

Azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy ez a pszichopata pénzhatalmi elit, azért finanszírozzák a dollárbaloldalt, akik futtatják Magyar Pétert, hogy ez Magyarországnak vagy az embereknek jó legyen? 

A dollárbaloldalt azért finanszírozzák, hogy megnyissák az utat a migráció, az lmbtq, a háború és egyéb erkölcsi, lelki, szellemi pusztítások előtt, mert most éppen porszem került a pszichopata pénzhatalmi elit gépezetébe. Aki nem  ezektől pszichopatáktól akar megszabadulni, az vagy beteg, vagy tudatlan, vagy egy álszent, hazug, hazaáruló!!

Honnan lehet tudni, hogy melyik politikus éppen kit szolgál? Csak meg kell nézni, hogy a globális médiák, amelyek szintén a pszichopata pénzhatalmi elit kezében vannak, hogy ezek kit futtatnak, sztárólnak, és kit próbálnak lejáratni, tönkretenni!!! Azt fogjuk tapasztalni, hogy ezek a globális médiák teljesen összhangban vannak, a hazai baloldali médiákkal, akik most éppen Magyar Pétert futtatják. Tehát azok a politikusok és nemzetünkért kiálló civilszervezetek, akik valóban a saját népüket és országukat akarják szolgálni, azokat minden létező eszközzel próbálják lejáratni itthon és külföldön egyaránt!!!

Ez azt jelenti, hogy a nemzetmegmentő álmessiások, akiket a balliberális propaganda médiák futtatnak, előbb vagy utóbb a világunkat uraló pszichopaták bábjai lesznek, és aki egyszer eladta a lelkét, onnan már nincs vissza út!!! Lásd. D.Ibolyát, V.Gábort, Márki-Zay Pétert, és most éppen Magyar Pétert. Így lesznek a senkikből, a  hazaárulókból, a kettősállampolgárokból, politikusok, államfők!!

Jól látható, hogy a Magyar messiást egyáltalán nem zavarják a külföldről finanszírozott korrupt hazaárulók tevékenysége Magyarországon, pedig ez jelenti a legnagyobb veszélyt Magyarországra és nem az amivel hülyíti az embereket!!!

A másik, hogy az európai unió korrupt bűnszervezete sem zavarja, akik nem az európai embereket szolgálják semmilyen szinten, hanem szintén a globális pénzhatalmi elitet. 

Tehát Magyar Péter nem ejt szót a globalisták egyetlen életellenes narratívájáról sem! Szó sincs gazdasági reformokról, államreformról, adóreformról, a szuverenitásunk valódi védelméről az EU és a Nyugat globalistáitól! A készpénz korlátozásának egyenesen örül, hiszen ő mindenhol bankkártyával fizet! Az IHR és WHO szerződés módosításai is hidegen hagyják, a génmódosítás veszélyeivel sem foglalkozik. A háború sem érdekli, azon kívül hogy nyomjuk a lovét a szintén korrupt, fajgyűlölő ukrán rezsimnek, és pérdze a palesztinai népírtás is elkerüli a figyelmét.

Az EU zsarnokság, a tagállamok szuverenitásának a felszámolása, központosított bürokrácia, az állampolgárok érdekeinek a figyelmen kívül hagyása sem. A digitális állam törvény sem zavarja, hiszen ő egy európai és modern Magyarországot akar! Persze úgy, ahogy az elődei is tették, meg se kérdezi az embereket, mi a véleményünk arról, amit most ő akar a nyakunkba varrni! Számára teljesen elég a saját neolibbant követőinek a tábora, amit a fideszellenesekkel lehet felbővíteni, a többit megteszik a szokásos szép szavak, homályos ígéretek és a már unalomig ismert politikai lózungok! A tavaly óta szerveződő puccsban információk szerint a teljes „ellenzék” benne van, Dobrev árnyékkormányától a diákmozgalomig.

A másik, hogy hiába próbálják szőnyeg alá söpörni az a tényt, hogy a balliberális tüntetések magját, magyar és nemzetgyűlölő felforgatók alkotják, még akkor is, ha magyar zászlót lobogtatnak az emberek becsapásáért, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark. Nekik nem jelent semmit az, hogy  TRIANON, nemzet, haza, sem semmi más ami a népünkhöz köthető!!! Ezek a nagyszerű honfitársaink, a nemzetgyűlölettől vezérelve, bárkit támogatnak és bárkivel összefognak a nemzeti érdekek ellen!!! 

Ezek kiabálják azt is, hogy "Mindenki Magyarországa". Nem mindenkié bubi, attól mert itt élsz és majmolod a magyar nyelvet de nem érted, és még ráadásul nemzetgyűlölő vagy, ettől még ez az ország a magyaroké a világ végezetéig és alkotmányunk hatálytalaníthatatlan!! 

Hogy mekkora álszent hazug társaságról van szó, ezt jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető ma az orosz-ukrán konfliktus és az egyre nehezebb gazdasági életkörülmények amiben élünk, ami könnyen egy világégéshez vezethet. Sőt tőlünk várják el, hogy megfizessük és támogassuk, a globalista hazaárulók által támogatott háború okozta károkat, ami soha nem az UKRÁN emberek megmentéséról szólt. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG, AKIK SZEMREBBENÉS NÉLKÜL KÜLDENÉK A MAGYAR KATONÁKAT MEGHALNI!! De a háborúpárti lelkinyomorékok közül még senki nem vette a bátorságot és ment volna el a francba ukránjába harcolni.

Összességében Magyar Péter messiásunk, a globalisták üzenetét adta át az újabb „magyaros” gigatüntetésen : „ semmi se lesz olyan, mint régen”!

Magyar a Présemberrel a háttérben védi az USAID által terjesztett „demokráciát”, és „jogállamiságot”.

A Parlament előtt felállított több százmilliós technika várta az érdeklődőket. A téren várva várt felszólalása azonnal leleplezte kinek is áll a szolgálatában ifjú Péter apostolunk.



Beszélt a” felszabadulásról” az egyház hatása alól, amivel a kereszténységet támadta meg, amiből megtudhattuk, hogy ő is csak egy hithű ateista. Szerinte Szent István óta az egyház gúzsba köti az államot, utalva ezzel a fidesz és a kereszténydemokraták egybeolvadására, és a „szent jobb” tiszteletére. 

A „mindenki” Magyarországa az ő számára a globalisták által meghirdetett „színes forradalmat jelenti”, ahogy erre pár napja egy Magyart támogató neoliberális csoport hangadói élő videójukban tettek célzást a FB-on. - Digitális világpolgárságot akar nekünk, amivel a WEF globalistáinak az MI segítségével irányított világkormányzási tervére és az új világuralmi rendszerre utalt.

A jogállamiság védelmét említette,- ami most még csak az EU, de hamarosan a Világkormány új, „szabály alapú” központi törvénykezési rendszerének az elfogadását fogja jelenteni az eddig elismert nemzeti jogrendszerek felett. - Magyarországon semmi se lesz úgy ahogy régen volt”,- ez szó szerinti ismétlése a WEF elnök, Claus Schwab Great Reset és világállam tervének, amit Schwab a vírushiszti kezdetén jelentett ki! 

A pszichopata globalista terv kapcsán azt is kijelentette, hogy a változás már beindult, és azt nem lehet se leállítani se visszafordítani, utalt ezzel a mesterséges intelligencia által irányított „Szép Új Világ”- rend eljövetelére.- Másfajta Magyarország,- boldog haza- ez is félre nem érthető utalás volt a a „másság” kötelező elfogadására, és a „semmid se lesz de boldog leszel” Schwab szlogenre, amit ezek az egész emberiségnek szántak, és szintén a Great Resethez köthető. A MI Magyarországunk a liberálisok önfeláldozó munkájával jöhet létre”,- ezzel egyértelműen jelezte, hová tartozik. De a már tavaly megalapított, és most Makizajéktól átvett egyesület neve is sokat mondó:

„Legyél a változás” – amiből egyértelmű, hogy a globalista „rendszerváltás” elősegítése a célja!

A sokak által várt új messiás beszéde egy monoton felolvasás volt, érezhetően megint csak nem saját szöveg, amiből a vak is látja, hogy ezt az embert csak felhasználják. A beszéd nem volt sem erős, sem lelkesítő, de a balliberális lózungokkal kevert globalista narratívát nagyon jól visszaadta. A kormány szidalmazásán kívül semmi lényeges nem hangzott el, de az kiderült, hogy a Magyar féle út nem a mi utunk. A versolvasás, levélfelolvasás és zenehallgatás nem lelkesítette fel a tömeget, a beszédtől többet várt a megsétáltatott és most is csak jól becsapott közönség. 

A nagyjából 100 ezres tömegből sokan ezért meg sem várták a végét, és csalódottan elindultak hazafelé. A lightos hangulat leginkább arra utalt, hogy a tüntetés célja inkább a szimpatizánsok számának a felmérése volt, mintsem bármire is a megoldások felmutatása.

Az USAID- ot és a globalisták színes sokbetűs mozgalmait, a Présemberrel együtt pedig páros lábbal kellene kirúgni az országunkból, mielőtt még nagyobb bajt csinálnának!

Az AP hírügynökség cikkében feltűnően pozitív színben tüntették fel Magyar Pétert, az írás ráadásul a valóság talajától elrugaszkodott információkat tartalmaz. A cikk szerzője az a Justin Spike, aki a Mandiner kérdésére korábban elismerte, hogy Eric Koch, a Soros-pénzekkel kistafírozott Action for Democracy aktivistája olyan e-mailekkel bombázta, amelyekben arról győzködte, hogy kormánykritikus éllel tudósítson Magyarországról.

Akik azért mentek ki a tüntetésre, hogy most a Magyar Péter elhozza nekik a boldogságot, és rendszerváltást akar, azok is csalódhattak!


Itt az ideje ébredezni, ha nem akarunk Ukrajna kettőt Magyarországon, mert erre  megy ki a játék!!


Civilek az összefogásért - Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!