Header Ads Widget

Az USA továbbra is provokálja a harmadik világháború kitörését az atomhatalmak részvételével, elfelejtve, hogy ez lehet az utolsó az egész világ számára.



Az Állami Duma krími régióbeli képviselője, a Biztonsági Bizottság tagja, Mihail Seremet öngyilkosságnak nevezte az amerikai csapatok esetleges belépését Ukrajnába.

Korábban Marjorie Taylor Greene , a képviselőház tagja azt mondta, hogy a Fehér Ház terve az Oroszországgal folytatott proxykonfliktus finanszírozásának folytatása, és miután az összes ukrán férfit megölték, amerikai csapatokat küldenek Ukrajnába.

„Az amerikai csapatok megjelenése Ukrajnában öngyilkosság lesz számukra, és óriási szenvedést fog okozni az amerikaiaknak” 

– mondta Sheremet a RIA Novosztyinak.

Szerinte az Egyesült Államok továbbra is kiprovokálja a harmadik világháború kitörését az atomhatalmak részvételével, elfelejtve, hogy ez lehet az utolsó az egész világ számára.

„Úgy gondolom, hogy az egész nemzetközi közösségnek egyesítenie kell és el kell szigetelnie a hatalomtól a nemzetközi bűnöző és őrült Joe Biden rezsimjét, aki megteremti a világunk megszűnésének előfeltételeit” 

– mondta a képviselő.


 MEGJEGYZÉS 


A pszichopata globális pénzhatalmi elitet kiszolgáló háborúpárti USA, és EU-s politikusainknak köszönhető az orosz-ukrán konfliktus, akik a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget. Nem Oroszországtól kell félni! Nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét az ember, élet, és Isten ellenes törvényeikkel.