Header Ads Widget

Itt van Magyar Péter globalista gondolatai a háborúról, amiből világosan kiderül, hogy kik tolják a szekerét és kit szolgál!



A külföldről finanszírozott globalista balliberális médiák, politikusok és megmondó emberek által futtatott Magyar Péter, aki nem beszél a globális szinten zajló COVID-hazugságokról, a vakcina terrorról, a brüsszeli korrupt  bűnszervezetről, akik nem az európai embereket szolgálják semmilyen szinten, nem beszél az egész emberiséget megnyomorító, pszichopata globális pénzhatalmi elitről, akik kirobbantották az első és második világháborút és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak, de beszél arról, hogy a Zelenszkij féle korrupt, fajgyűlölő nácirezsimet meg kell védeni, hátha sikerül összehozni a többi globalista hazaáruló politikusokkal karöltve, egy szép nagy világégést.


Akiknek még mindig nem világos, hogy kik hozták létre az orosz-ukrán konfliktust és miért, azok itt találnak további részletes információkat.

Üzenet az ukránoktól: Orbán arról álmodik, hogy elveszítjük a háborút. Nem is álmodozik, hanem biztos benne. Más lehetőséget kizár. Meg kell érteni, hogy amennyiben elveszítjük, úgy lesz egy egymilliós, feltüzelt hadseregünk, mely épp visszavonul. Így felmerül a kérdés, hogy hol lesz az a határ, ami mögé visszavonulunk? Ebben az esetben nem rossz terv, hogy megszálljuk Magyarországot, és kiviszünk oda húszmillió ukrán menekültet. Ez az legutolsó lehetőség, de lennie kell, egy ilyennek is. És akkor megnézném, hogy mit csinálna Orbán harmincezres serege, mely nem harcolt egy napot sem az életben, hogy mit fog csinálni? Az észak-atlanti szerződés ötödik cikkelye pedig nem fog működni, mert maguk írták meg úgy, hogy támadás esetén előbb konzultálniuk kell. Nekünk meg a megszálláshoz harminc óra elegendő. Ezért Orbán helyében átgondolnám, hogy jó-e az neki, ha mi elveszítjük a háborút?”

Ki az az elmebeteg, aki ezt a nyíltan fenyegetőző, az egész világot veszélyeztető, korrupt náci rezsimet szeretné NATO és EU tagként látni vagy támogatni?

– A tévériport itt nézhető meg:

A magyarokat debileknek, kutyáknak tekintik!

És közben befogadtunk több 100 ezer vagy még ennél is jóval több ukrán menekültet, akiket önzetlenül támogatunk, miközben magyarok százezrei vagy milliói élnek egyik napról a másikra teljesen kilátástalan helyzetben.

És mit mondanak itthon a köztünk élő globalista nemzetgyűlölők?

Itt az ideje ébredezni, ha nem akarunk Ukrajna kettőt Magyarországon, mert erre megy ki a játék!!! Részletek


Civilek az összefogásért - Kövess minket a Google Hírek oldalunkon