Header Ads Widget

Békepárti és migrációellenes rendezvényt nem lehet tartani Brüsszelben - Nigel Farage az interneten üzent.


A rendezvény, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mellett több konzervatív és jobboldali személy is felszólal, még jócskán az elején tartott, amikor megjelentek az ajtóban a rendőrök. Nigel Farage brit politikus, a brexit atyja már nem fejezhette be a felszólalását, mert Brüsszel diktatúrák korát idéző módon erőszakkal tiltotta be a rendezvényt. Farage a közösségi oldalán üzent, miután elhagyta a konferencia helyszínét:

Szégyen, ami ma délután történt Brüsszelben. Az, hogy a polgármester és a rendőrség lezár egy békés politikai eseményt, minden eddiginél jobban meggyőz a brexitről.

Friss bejelentést tett Yoram Hazony, a NatCon konferencia főszervező szervezetének, az Edmund Burke Alapítványnak az elnöke. Hazony arról tájékoztatta a plénumot, hogy rendőrök érkeztek a helyszínre azzal a végzéssel, hogy véget kell vetni annak.

A tájékoztatás szerint a helyszínre érkező rendőrök megijedtek a forgó kameráktól és – vélhetően erősítés szerzés érdekében – egyelőre elhagyták a helyszínt.

A rendőrséggel folytatott tárgyalásokról Yoram Hazony a következőket árulta el: jelenleg a rendőrség azt mondja, hogy a rendezvény közrendzavarást okoz, ezért fokozatosan be fogják zárni. Ez úgy fog működni, hogy egyelőre addig maradhattok itt, ameddig csak akartok. De ha kisétáltok az épületből, nem fognak visszaengedni titeket.

Ha véletlenül úgy döntenének, hogy nagyobb erővel zárnak be minket, akkor biztosíthatom önöket, hogy holnap reggel egy másik helyszínen folytatjuk

– mondta az alapítvány elnöke.

Az Istent játszó elnyomó pszichopaták által irányított világunk, az őket kiszolgáló globalista politikusokkal karöltve, egyre kiszámíthatatlanabbá és veszedelmesebbé teszik a bolygót ahol élünk. Részletek 


Borítókép: Nigel Farage felszólalásakor jelentek meg a rendőrök a brüsszeli polgármester parancsára (Fotó: AFP/James Arthur Gekiere)

Civilek az összefogásért - Kövess minket a Google Hírek oldalunkon