Header Ads Widget

Kutatók és tudósok amiatt aggódnak, hogy a madárinfluenza újabban a teheneket támadja meg.



Kutatók és tudósok amiatt aggódnak, hogy a madárinfluenza újabban a teheneket támadja meg, a vírus pedig gyorsan terjed az Egyesült Államokban.

Jeremy Farrar, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezető tudósa a múlt héten azt mondta, hogy az új törzs emberekre való átterjedésének kockázata óriási aggodalomra ad okot. A madárinfluenza ritkán fertőz meg embert, de ha mégis megfertőzi, gyakran halálos kimenetelű. A WHO szerint 2003 óta az emberek körében a halálos kimenetelű esetek aránya 52 százalékos.

Az a tény, hogy a vírus olyan emlősökben, mint a tehenek, bukkant fel, arra utal, hogy mutálódott, és egy lépéssel közelebb került az emberek megfertőzéséhez. A madárinfluenzát évtizedek óta világjárványveszélyesnek tekintik, de ahogy a neve is mutatja, eddig főként madarakat érintett.

Nemrég az Egyesült Államokban körülbelül minden ötödik kiskereskedelmi tejmintában találtak pozitív vírusfragmentumot.

Ez ugyanakkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem biztonságos a fogyasztása. A pasztőrözés hatékonyan elpusztítja a vírust, és az amerikai hatóságok szerint nincs bizonyíték arra, hogy a tejben kimutatott RNS-részecskék képesek lennének bárkit megfertőzni. Az új törzsről annyit tudni, hogy már legalább egy embert biztosan megfertőzött, arra azonban egyelőre nincs bizonyíték, hogy emberről emberre is átterjed a vírus. A veszély az, hogy a vírus tovább mutálódik, és végül kifejleszti azt a képességét, hogy könnyebben megfertőzze az embereket. Minél jobban terjed az állatok között, annál több lehetősége van erre az új törzsnek.

A vírus RNS-ének kimutatása az amerikai tejben valószínűleg nem okoz különösebb aggodalmat Európában. Az EU-ba az USA-ból származó tej behozatala nagyon közel van a nullához, és statisztikailag jelentéktelen a kereskedelem szempontjából – mondta egy uniós tisztviselő a Politico lapnak. Jelenleg az uniós országok szorosan figyelik a fejleményeket.

„Az Egyesült Államokban a tejelő szarvasmarhák megfertőződése a H5N1 egy olyan törzsével történt, amelyet Európában még nem mutattak ki. Szorosan figyelemmel kísérjük a helyzetet és annak lehetséges alakulását”

– mondta az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szóvivője a lapnak.


Forrás

Szóval közeleg a WHO pandémiás szerződés aláírásának dátuma. Úgy látszik, hogy ehhez új járványokról és vírusokról szóló hírek tömegeivel kell félelmet kelteni!! A WHO 2024 májusában érvénybe lépő „pandémia-szerződésével mindennapossá válhat az erőszakkal kikényszerített „oltás”, az emberi és alkotmányos jogaink életveszélyeztető megtiprása, – ami ellen az állam már nem védheti meg állampolgárait! A Magyar Állam is elveszíti fennen hirdetett szuverenitását ( = maradék függetlenségét), megszűnik az alapvető: védelmi szerepe, ezáltal értelmetlen pénz-beszedővé válik az állam polgárai számára.

Tiltakozik a Mi Hazánk is a WHO pandémiaszerződése ellen, mert az brutálisan korlátozza az emberek szabadságjogait és a nemzeti szuverenitást.

A globalisták nem adtál fel pusztító terveiket, lassan minden vírusos lesz, a tej, a tojás, a hús, stb.., hogy a műhúst és a rovarevést terjesszék el a bolygón. Végső céljuk az, hogy megszűntessék a természetes ember létformát, hogy egy kiborg, zombi társadalmat hozzanak létre, akik fölött kedvük szerint élősködhetnek!

Dr. David Martin WHO-t leleplező előadása az EP-ben. A WHO-t a szponzorok üzleti érdekei vezérlik, nem az emberek egészségének védelme!