Header Ads Widget

2024 május: a WHO alkotmánya életbe lép a tagállamokban - A WHO pandémiás szerződése újabb Alaptörvény módosítást hoz, de csak rafináltan, a választások után.


Az Egészségügyi Világszervezet módosításait a kormány elfogadta, WHO tagként nincs akadálya a csatlakozásunknak a szerződéshez, ami idén májusban, az elfogadás után léphet életbe.

2024 május : a WHO alkotmánya életbe lép a tagállamokban - a terrorista vezetésű WHO átveszi a hatalmat - ha nem teszünk ellene semmit, Dr Astrid Stuckelberger, a WHO Kutatásetikai Felülvizsgáló Bizottságának korábbi tagja és sokan mások szerint.

Valójában ezeket már a COVID alatt részenként átéltük, de májustól véresen komollyá válnak. De nem csak ezért!

A WHO nak saját „alkotmánya” van a 21.- ik cikkely révén, a vezetők ugyanúgy mentelmi jogot élveznek, mint az összes politikus! Az ENSZ világ-egészségügyi magánszervezetének a vezetőit a globalisták jelölik és választják mega csatlós tagállamok elfogadásával.

A szerződésmódosítás után az eddigi ajánlások a tagországokra nézve kötelezőek lesznek, a WHO bármikor járványt hirdethet ki és oltásokra kötelezhet! Az államok elveszítik az egészségügy feletti irányítást, minden a globális központból fog indulni. A szuverenitásunk elvesztése ezzel egy újabb területre terjed ki, de most már globálisan!

A Nemzetegyesítő mozgalom tagjai ezt kifogásolva tavaly novemberben közérdekű panaszt adtak be, javasolva a kilépést, de a Belügyminisztérium a szokásos módon hárított: Egyrészt nemhogy nem válaszolt arra a felvetésre hogy a WHO-t egy hazájában terroristaként, népirtásért elítélt bűnöző vezeti, akit Szíjjártó a legjobb barátjának nevezett, - hanem még a Wikipédiából is töröltették dec. 10.-én a Tedros életrajzából erre utaló részeket! Másrészt a szuverenitás tárgyában feltett kérdésre úgy reagáltak, hogy erről szó sincs, a magyar államnak azt nem áll szándékában feladni, majd kiemelték a WHO fontos szerepét a világjárványok kezelésében. A csatlakozásról és következményeiről bölcsen hallgattak. – Ha mégis megteszik, pecsétes bizonyíték van a birtokunkban egy újabb orbitális hazugságról!

Azonban ha összefüggéseiben és időrendben nézzük az eseményeket, a baj sokkal nagyobb:

A DSA-cenzúra törvény lépett előbb hatályba, ami öncenzúrára kötelezte előbb a nagy internetes platformokat, majd március végétől a kisebbek is kötelesek „átláthatóvá tenni” felületeiket és megfelelni az új nemzetközi szabályoknak. A már eddig is korlátozott szabad vélemény nyilvánítás megszűnik, a hivatkozás az „emberi jogok” egyezményében foglalt gyűlöletkeltésnek nevezett ellenvélemény faji, nemi, vallási, etnikai stb. alapon. Ehhez hozzácsapták a globalista narratívák tagadását is, kiemelten a járványokra és klímaváltozásra, háborúkra.

A következő húzásuk a digitális identitás, amit egy globális „interoperábilis” identitássá szélesítettek, az oltási igazolványok segítségével. A digitális államról szóló törvény ezt egy digitális azonosító elsődleges használatában fogalmazta meg. Az adatbázisok összeköthetők rólunk világszinten, ehhez kapható egy digitális pénztárca is a bankszámlánkon keresztül. A törvény májustól élesedik, adtak 3 hónap egérutat. Megtámadni nem lehet, népszavazást kérni róla nem lehet, mert azonnal hozzámódosították az Alaptörvényt is. Az ellenkező ellenzéki képviselők kérhetnek már csak utólagos normakontrollt, de nem teszik meg, mert az ő érdekük a hangoskodással kizárólag a választók megtévesztése. Adatvédelmi, emberi jogi aggály nincs!

Az önkormányzati választások után a hangzatos ígéretekkel befutó képviselők nyilván semmit sem tudnak már tenni a digitális törvény ellen: a hivatalokat be kell zárják, a dolgozókat el kell engedjék, a papír alapú ügyintézést meg kell szüntessék, ám ezt követő felháborodást kitűnően fel tudják majd használni az országgyűlési választásokon! Ettől persze továbbra sem fog megváltozni semmi. A digitális azonosítók és identitás használatára az Ügyfélkapu használókat kötelezik majd először, mondván, „ez az elsődleges” a törvény szerint, majd az egészségügyhöz való hozzáférést kötik hozzá egy újabb kényszerrel. Kinek ne lenne dolga az adóhatósággal vagy az egészségüggyel valamilyen formában?

A médiák ezalatt tovább fújják majd a kényelmi szempontokat, és a felelősségünket a klíma változásáért, az egészségünkért.

A 13.- ik Alaptörvény módosításban pedig a nindzsa-kormány „alkotmányossá” teszi a WHO szerződést, várhatóan a júniusi választások után. Addig is lehet vele, vagy ellene kampányolni! Lehet hinni azoknak, akik a mérgező akkugyárak építését engedő törvények ellen soha egy szóval sem tiltakoztak! A gazdák földjeinek kisajátítása ellen sem! Ahogyan a tájékozott beleegyezést mellőző kényszeroltások ellen sem, a népirtó háborúkat meg egyenesen jogos önvédelemnek tartják, megszavazták a lakhatást és munkalehetőséget a migráns-vendégmunkásoknak, míg a gyermekvédelmi törvényt homofóbnak tartják, a bogárevést és műhúst, GMO-t egészségesnek. Csak tessék, tessék,- lehet újra választani!

Onnantól pedig már nincs tovább, viszlát önrendelkezés! A testünk és az adataink felett ezután a globalisták rendelkezhetnek! Jog helyett lesz jogosultság, ami vagy jár vagy sem, attól függ, milyen feltételekhez kötik.

Állj ellen,- vagy menekülj!

Van még alig 3 hónapunk eldönteni, akarunk- e dehumanizált digitális rabszolgáik lenni, vagy sem! Vagy akiben maradt még némi életösztön, használja ki az időt és meneküljön ebből az istentelen, embertelen NATO-birodalomból, addig, amíg megteheti!

/ G. Ági /