Header Ads Widget

Bill Clinton, Stephen Hawking egy orgián és Michael Jackson: Itt van, ki van eddig a lezáratlan Epstein-dokumentumokban



Íme a lezáratlan Epstein-dokumentumokban eddig említett nevek listája (amelyekből még sok más várható). Bevonásuk nem feltétlenül egyenlő a törvénysértéssel.

Bill Clinton – "Egyszer azt mondta, hogy Clinton szereti őket fiatalon, a lányokra utalva."

Michael Jackson - Az egyik vádlót megkérdezték: "Találkoztál valaha valakivel, aki híres volt, amikor Jeffrey-vel voltál?", amire azt válaszolta: "Találkoztam Michael Jacksonnal" " Jeffrey Palm Beach-i házában". A vádló azt mondta, hogy nem kényszerítették arra, hogy "masszázst" végezzen a popsztáron (talán azért, mert nem 12 éves fiú).



András herceg – Johanna Sjoberg vádló szerint András herceg megérintette a mellét, miközben egy saját bábjával pózolt egy képhez.


"És úgy döntöttek, hogy készítenek vele egy képet, amelyen Virginia és Andrew egy kanapén ülnek" – mondta, hozzátéve: "A bábot Virginia ölébe tették, én pedig Andrew ölébe, és ők a báb kezét Virginia mellére tették, Andrew pedig a mellemre, és készítettek egy fényképet."

Alan Dershowitz – Aki vehemensen tagadta az összes vádat, de állítólag "elég gyakran jött Epstein floridai kastélyába, és masszázst kapott, amíg ott volt" - mondta Virginia Giuffre vádló.

Stephen Hawking - Sjoberg bizonyítékai mellett van egy e-mail Epsteintől Maxwellnek, amelyben azt mondja, hogy "jutalmat kell adnia" Giuffre bármelyik társának, aki meg tudja cáfolni állításait.



"Jutalmat adhat Virginia bármelyik barátjának, ismerősének, családjának, akik előállnak és segítenek bebizonyítani, hogy állításai hamisak" - írja Epstein. "A legerősebb a Clinton-vacsora, és az új verzió a Virgin-szigeteken, hogy Stephen Hawking részt vett egy kiskorú orgián."

Hawkingot 2006 márciusában fotózták le Epstein "pedószigetén" egy közeli tudományos konferenciára tett kirándulás részeként.

Al Gore – Giuffre korábban azt állította, hogy a volt alelnök Epstein szén-dioxidot kibocsátó magánrepülőgépén utazott. Nem vádolták semmilyen törvénysértéssel.



Bill Richardson – Új-Mexikó korábbi (és most elhunyt) kormányzója, aki Giuffre szerint azok között volt, akikkel Maxwell utasította, hogy szexeljen vele.


George Lucas - Sjoberget 2016 májusában megkérdezték, hogy találkozott-e vagy masszírozott-e valaha más magas rangú hírességekkel, köztük George Lucas-szal, amit tagadott.

David Copperfield – Sjoberg elmondta, hogy találkozott a híres mágikus David Copperfielddel is, és azt mondta, hogy Epstein barátjának tekintette.

Naomi Campbell – Aki Epstein magángépén repült, David Rodgers pilóta korábban nyilvánosságra hozott naplói szerint. 2019-ben Campbell elismerte, hogy ismeri Epsteint, mondván: "A 31. születésnapomon bemutatott neki a volt barátom, Flavio [Briatore, az olasz üzletember, akit csalásért ítéltek el]. Mindig elöl és középen volt a Victoria's Secret show-kon."

Kevin Spacey – Akivel Johanna Sjoberg tagadta, hogy találkozott volna, de 2002-ben Afrikába utazott Bill Clintonnal Epstein gépén.



Donald Trump – Aki Epstein vagy Maxwell kérésére "nem" kapott masszázst.




Frissítés (1858ET): A Jeffrey Epstein-aktákat feloldották. Ahogy az várható volt, Bill Clinton volt elnök kiemelt szerepet kap - mint John Doe #36 (ha még egy jó pillantást szeretne vetni erre - az első a számos Epstein-dokudömping közül, nézze meg a The Reactionary-t).


Amint azt Techno Fog ügyvéd és újságíró megjegyezte a The Reactionary-tól...

"Az alperesen [Ghislaine Maxwell] és Epsteinen kívül Clinton volt elnök kulcsfontosságú személy, aki információval szolgálhat az alperessel és Epstein úrral való szoros kapcsolatáról."

Sőt, Bill állítólag "fiatalon szereti őket"...



Az egyik Epstein-vádló felsorolta George Mitchellt, Jeal Luc Brunelt, Bill Richardsont, Marvin Minskyt is, és több más személy nevére sem emlékezett.





Azt is megtudtuk, hogy Virginia Giuffre vádló azt vallotta, hogy egy naplót vezetett tele Epsteinnel kapcsolatban álló férfiak nevével, csak azért, hogy máglyán elégesse.



És ne veszítsük szem elől, hogy Epstein működése valójában miről szólt...



Jó összefoglaló:



Csak a News tartalmazza az összes fájlt itt.

Jeffrey Epstein munkatársainak korábban ismeretlen nevét tartalmazó dokumentumokat szerdán hozzák nyilvánosságra, miután egy New York-i szövetségi bíróság elrendelte a bírósági dokumentumok feloldását, írja a CNBC.


A jelentések szerint több mint 150 embert neveztek meg a beadványokban, akik közül néhányról korábban kiderült, hogy kapcsolatban áll a halott pedofilnal, akit holtan találtak egy New York-i börtönben, miután letartóztatták szövetségi gyermekkereskedelem vádjával.

"A dolgoknak ma el kell kezdődniük" – mondta Edward Friedland, a bíróság kerületi vezetője a CNBC-nek.

A dokumentumokat egy manhattani szövetségi bírósági perrel kapcsolatban nyújtották be, amelyet Epstein áldozata, Virginia Giuffre indított Ghislaine Maxwell, Epstein korábbi barátnője és "asszonya" ellen, aki lányokat toborzott Epstein és barátai kizsákmányolására.



Csak Epsteint és Maxwellt vádolták meg büntetőjogilag a lányok és fiatal nők hosszú távú bántalmazásával kapcsolatban New Yorkban, az Amerikai Virgin-szigeteken és másutt. -CNBC

Ennek ellenére Loretta Preska bíró 30 nappal meghosszabbította több név, köztük egy "Doe 107" néven azonosított nő nyilvánosságra hozatalát annak érdekében, hogy felülvizsgálja állítását, miszerint hazájában fizikai sérülés veszélyének van kitéve, ha nevét nyilvánosságra hozzák. Forrás