Header Ads Widget

A szabadkőművesek filmeken keresztül mutatják be, mi történhet velünk, ha nem engedelmeskedünk nekik.



POLGÁRHÁBORÚ- egy film amitől frászt kaptak az amerikaiak. Egy angol rendező, Alex Garland megfilmesítette, mi várhat hamarosan Amerikára. Az amerikaiak” Putyin propagandájának” tartják, Oroszországban telt házzal megy.

A film nem fikció, hanem az állami kényszer: a Covid zárlatok, és kényszeroltások, a háborúk, a sérthetetlenné vált zsidó állam népirtása támogatásának, a Kalergi-terv megvalósításának a legvalószínűbb következményét dolgozza fel egy újságíró szemével láttatva az eseményeket. Az értékrendünkkel ellentétes ideológiák és a vallási különbözőségek ránk kényszerítése előbb polgárháborúkat, később a civilizációk háborúját válthatják ki.

A választások után az „ellenzék” nem fogadta el az eredményt és fegyveres felkelés szerveződött. 19 állam vált ki az USA-ból. A Fehér Ház figyelmeztetést adott ki a szembenálló Nyugati Erőknek és a Floridai szövetségnek. Az elnök, aki harmadik ciklusát tölti, kijelentette, hogy a felkelést gyorsan kezelni fogják. Az úgynevezett texasi és kaliforniai Nyugati Erők felkelést indítottak de nagyon nagy vereséget szenvedtek az Egyesült Államok hadseregétől. Az elnök légicsapásokat indított a lázadók ellen akiknek csapatai Washington felé indultak.

Washington DC ben az újságírókra vadásznak és lelövik őket. Amerikaiak ölnek amerikaiakat aszerint hogy melyik „oldalhoz” tartoznak. A lázadó államok csapatai juni 4-én elérik a Fehér Házat. A Függetlenség Napján. Az utcákon harckocsik, tankok és fegyveresek lőnek mindenkire aki mozog. Amerika Alkotmányában ez áll: „ Egy nemzet Isten alatt, oszthatatlan szabadsággal és igazságossággal mindenki számára. Isten áldja Amerikát”!

Egy szabadkőműves vallomása

Altiyan Childs egykori ausztrál rockzenész és egykori szabadkőműves, vállalva a halálbüntetést, egy 5 órás filmben mindent elmondott erről az évezredek óta létező és a világ eseményeit irányító titkos csoportról,- amit most Ferenc pápa bevonna az Egyházba!

Felfedte, hogy a szabadkőművesség valójában a világ legrégebbi vallása, és elárulta, hogyan tervezik a bevezetni az Új Világrendet a világ népességének drasztikus csökkentésével. 

A video ITT: 

A Healthimpactnews.com jelentése szerint akkor döntött így, miután felébredt egy száguldó autóban, amely egyenesen a téglafalnak tartott, mert a sofőr elaludt. Azt mondta, suttogást hallott a fülében, ami felébresztette, így képes volt megragadni a kormányt és elkerülni a balesetet.

Úgy érzi, kénytelen leleplezni a szabadkőműveséget, ami az aminek hittük: a világ legrégebbi vallása.

Childs szerint szinte minden jelentős ember, aki ma a világot irányítja, a politikától az üzleti életen át a szórakoztatásig a szabadkőművesség révén jutott el idáig. 5 plusz órás videója pedig azért készült, hogy meggyőzze az embereket ennek igazáról, a bennfentes szemszögéből, és hogy figyelmeztessen arra, ami hamarosan eljön: a luciferi Új Világrend megvalósítására, amely magában foglalja a világ népességének jelentős csökkentését is.

A fimből megérthetjük, miért lehetnek olyan gonoszak az emberek, és találnak ki olyan dolgokat, mint a biofegyver COVID-19-lövések, amelyek célja a világ lakosságának jelentős részének megölése, de összeköti a szálakat a világszerte elterjedt gyermekkereskedelem terén is. Megtudható, ki építette a Georgiai kőoszlopot, és mit jelentett rajta az üzenet.

A szabadkőművességnek 33 beavatási szintje van, és még sok a szabadkőművességen belül is, bár felesküdtek a halálbüntetés terhe melletti titoktartásra, valójában nem tudnak mindent, amiről a szabadkőművesség szól, mert ez egy „titkos társaság”. Akik elérik a 33. szintet, azok viszont igen, és ebből a csoportból választják ki a világ számos vezetőjét.

A videó 4 óra 35 percénél egy előzetest játszik le a „Szürke Zóna” című filmhez, amely soha nem jelent meg, mert a film producerét családjával együtt meggyilkolták, mielőtt a film elkészült volna.

A 2012-es előzetest, amelyben a rendező elrejtette az üzenetet, mi okozta a halálukat, amire számított,  még mindig fent van a YouTube-on  , és több mint 3,5 millióan nézték meg.

https://rumble.com/vhgzmp-insider-exposes-freemasonry-as-worlds-oldest-religion-and-luciferian-plans-.html

A SZÜRKE ÁLLAM

A szabadkőműves szekta világvezetőinek hatalomátvételét dolgozta volna fel egy másik film, amelynek csak az előzetese készült el. A rendezője, David Crowley, aki a filmet egy figyelmeztetésnek szánta,- a hivatalos álláspont szerint megölte a családját és öngyilkos lett,- vagy megölték érte …. A film azt a kérdést járja körül, miért hiszik azt az amerikaiak, hogy ha igazodnak a hatalomhoz, akkor mindent túlélnek, és megtarthatják a szabadságukat?

A világot a háború, a geológiai katasztrófa és a gazdasági összeomlás zűrzavara okozza, miközben az amerikaiak továbbra is a biztonság és az immunitás illúzióiba merülnek. Miközben a jogokat a biztonság kedvéért árulják, a hatalomtól duzzadó szövetségi kormány szisztematikus szabadságátvételbe kezd, hogy létrejöjjön az Új Világrend.

A militarizált körzetekbe karanténba zárt amerikaiak a zsarnoki irányításra megérett lakossággá válnak.

Félelemkeltés, terrorizmus, rendőrállam, hadiállapot, háború, letartóztatás, internálás, éhség, elnyomás, erőszak, ellenállás – ezek az új kifejezések, amelyekkel az amerikaiak létüket meghatározzák. A szomszéd a szomszéd ellen fordul, mivel a dollár értéke nullára süllyed, az élelmiszerkészletek kimerültek, és mindenki terrorgyanús.

Letartóztatások vannak. Eltűnések. Bio támadások. Azok nyilvános kivégzése, akiket még ellenvéleményekkel is gyanúsítanak. Még az amerikai földön lévő koncentrációs táborokról szóló pletykák is. Ez az ellenállás kibontakozó történetének háttere. Az amerikai milíciák gerillaharcra készülnek. A katonaságtól tömegesen szöknek ki, miközben az igazi Hazafiak megpróbálnak az Alkotmány körül tömörülni és megvédeni a szabadságot, nemzeti felkelést készítve a szövetségi erők ellen, jól tudva, hogy ez lesz az utolsó alkalom a történelemben, hogy az elnyomottak képesek szervezett ellenállásra. Ez az átmenet, a változó szövetség, a tömeges ébredés és a tömeges kivégzés ideje. Ez egy közelgő vihar, egy vasszürke reggel, amely több évtizedes túlkényelmet és önelégültséget vált ki, és az amerikaiak egy megszállt szülőföldre ébrednek. A listák ideje ez – a feketelista, a fehérlista, és azok, akik még mindig középen vannak, akik szabad akaratukból a fizikai halált kockáztatják, és akik eladják a lelküket, hogy fenntartsák tétlen gondolataikat és könnyű kényelmét. Ebben a Szürke Állapotban vitatják vagy törik össze az emberi szabadság fennmaradását. Ez a közeljövő, vagy a jelen? Jön a Szürke Állam ha akarod ha nem: – beleegyezéssel vagy hódítással!

ÚJ KORSZAK JÖN: Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel Ferenc pápa lépéseket tett a szabadkőművesség hivatalos integrálására a katolikus egyházba, meghirdetve a Vatikán és a titkos szervezet közötti “kölcsönös megértés fejlődését”.

Az NCRegister beszámolója: A Hittani Kongregáció 1983-as dokumentuma szerint a szabadkőműves elveket “mindig is összeegyeztethetetlennek tartották az egyház tanításával”. Tavaly novemberben pedig a Hittani Dikasztérium megerősítette ezt az álláspontot, idézve az 1983-as dokumentumot, miszerint “a katolikus tanítás és a szabadkőművesség közötti összeegyeztethetetlenség miatt tilos a hívők aktív tagsága a szabadkőművességben”.

Ez év elején a 85 éves Francesco Coccopalmiero bíboros a milánói találkozón A katolikus egyház és a szabadkőművesség témában tartott beszédében állítólag azt mondta, hogy szerinte az utóbbi időben a szabadkőművesség és az egyház között a megértés új korszaka köszöntött be.

“A dolgok továbbléptek, és remélem, hogy ezek a találkozók nem állnak meg” – mondta a nyugalmazott olasz prelátus az Il Messaggero szerint, amely a sajtó elől elzárt találkozón jelen lévő forrásokat idézi.

A La Nuova Bussola Quotidianának nyilatkozó források szerint az olasz páholyok mindhárom nagymestere – Stefano Bisi az Olasz Nagy Orient, Luciano Romoli az Olasz Nagypáholy és Fabio Venzi az Olasz Reguláris Nagypáholy – felszólalt a találkozón. Közülük ketten nyilvánosságra hozták beszédüket.

“Különböző árnyalatokkal mindannyian megvédték a szabadkőművesség és a katolikus hit összeegyeztethetőségét” – számolt be a La Nuova Bussola Quotidiana főszerkesztője, Riccardo Cascioli, aki olyan személyekkel is beszélt, akik részt vettek az Ambrosianeum Kulturális Alapítványban tartott találkozón.

A szabadkőművesség és a világuralmi törekvések eredete a Bibliában keresendő!?

A zsidó, keresztény, és muzulmán vallás egy tőről fakad, ami az Ószövetségben található. Részben közös eredetük és teológiai hasonlóságaik miatt sorolják őket egy csoportba. Mindhárom vallás elfogadja az Ábrahám személyében azonosítható spirituális hagyományt. Szent írásaikban és hagyományaikban sok esetben jelennek meg ugyanazok a személyek, történetek és helyek, jóllehet általában különböző megvilágításban és jelentéstartalommal.

A zsidók őseinek megjelenése Izrael,- a mai Palesztina- területén a Biblia elbeszélése alapján az i. e. 2. évezred első felére tehető. A történet szerint Ábrahám ősatya családjával és félnomád törzsek egy csoportjával kijött a mezopotámiai Háránból, és hazát keresett azon a földön, amelyet Istene mutatott neki a következőképp:

Megjelent Abrámnak az Úr, és ezt mondta neki: Én vagyok a Mindenható Isten. Járj színem előtt, és légy feddhetetlen! „És mondá az Örökkévaló Ábrámnak: Menj el országodból, szülőföldedről és atyád házából azon országba, melyet én neked mutatok. És teszlek téged nagy néppé és megáldalak, s naggyá teszem nevedet; és áldás leszel. Megáldom a téged áldókat és megátkozom a téged átkozókat. Általad nyer áldást a föld minden nemzetsége.” „ A te utódaidnak fogom adni ezt a földet”…. Megajándékozlak szövetségemmel, és nagyon-nagyon megszaporítom utódaidat. Ez lesz az én szövetségem veled: Sok nép atyja leszel! Nem neveznek többé Abrámnak, hanem Ábrahám lesz a neved, mert sok nép atyjává teszlek. Nagyon-nagyon megszaporítom utódaidat, népeket támasztok belőled, királyok származnak tőled. Szövetségre lépek veled, sőt utódaiddal is, örök szövetségre minden nemzedékükkel. Mert Istened leszek, és utódaidnak is. Neked és utódaidnak adom a földet, ahol jövevény vagy, Kánaán egész földjét birtokul örökre, és Istenük leszek.” Szárajt, a feleségedet ne nevezd többé Szárajnak, hanem Sára legyen a neve! Mert megáldom őt, sőt fiút adok neked általa; megáldom őt, és népek támadnak belőle, népek királyai származnak tőle!”

A zsidóknak megjelenő „Isten” később Jákóbnak is megjelentés ezt mondta: Jákób a te neved. De nem neveznek többé Jákóbnak, hanem Izráel lesz a neved. Így nevezte el Izráelnek. Majd ezt mondta neki az „Isten”: Én vagyok a Mindenható Isten! Szaporodjál és sokasodjál! Nép származik tőled, sőt népek sokasága, és királyok sarjadnak ágyékodból.  Neked adom azt a földet, amelyet Ábrahámnak és Izsáknak adtam, utánad pedig utódaidnak adom azt a földet.”

Mózesnek is megnyilatkozott amikor Izrael vezetésével kijöttek Egyiptomból: „Ha engedelmesen hallgattok szavamra, és megtartjátok szövetségemet, akkor, bár enyém az egész föld, valamennyi nép közül ti lesztek az én tulajdonom. Papok királysága és szent népem lesztek.”

Az „Isten” leszállt a Sinai-hegyre- a leírás szerint ez egy idegen űrhajó volt!?

Az „Isten” igéje az ígérete: Ézsaiás 61: Jelentkeznek majd az idegenek, hogy legeltessék nyájaitokat, és más népek fiai lesznek földműveseitek és szőlőmunkásaitok.  Ézs 14,2 ;   60,10  Titeket pedig az Úr papjainak neveznek, Istenünk szolgáinak mondanak. A népek gazdagságát élvezitek, kincseikkel büszkélkedhettek.

Idegenek építik várfalaidat, és királyaik szolgálatodra állnak. Bár haragomban megvertelek, de most kegyelmesen irgalmazok neked. Kapuid állandóan legyenek nyitva, ne legyenek zárva se éjjel, se nappal, hogy elhozhassák a népek gazdagságát, és királyaikat eléd vezethessék. De azok a népek és országok, amelyek nem szolgálnak téged, elpusztulnak, azok a népek egészen kipusztulnak. Hozzád kerül a Libánon dicsősége: a boróka, a kőris és a ciprusfa egyaránt, hogy szent helyemet ékesítse. Meghajolva járulnak eléd sanyargatóid fiai, lábad elé borulnak mind, akik megvetettek, és így neveznek: Az Úr városa, Izráel Szentjének Sionja. Örökre fenségessé teszlek, és örvendezhetsz majd nemzedékről nemzedékre. Népek tejét szopod, királyi emlőkön táplálkozol, és megtudod, hogy én, az Úr vagyok a te szabadítód, és a te megváltód Jákób Erőssége. Réz helyett aranyat hozatok, vas helyett ezüstöt, fa helyett rezet hozatok, és kő helyett vasat. A békét teszem meg elöljáróddá, és az igazságot felügyelőddé.

https://abibliamindenkie.hu/uj/EXO/19#23

A „Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama, Izrael kikényszeríti Amerikából az antiszemita kifejezés tartalmának bővítését, miközben ártatlan civileket gyilkol. Az amerikai képviselőház elfogadta a vitatott törvényjavaslatot, amely kiterjeszti az antiszemitizmus fogalmát Jogvédő csoportok arra figyelmeztetnek, hogy a meghatározás tovább szűkíti a szólásszabadságot, mivel a tiltakozások folytatódnak a főiskolai kampuszokon.

Az Egyesült Államok Képviselőháza elsöprő többséggel elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely kiterjeszti az antiszemitizmus szövetségi definícióját , a polgári jogi csoportok ellenállása ellenére.

A törvényjavaslatot szerdán 320-91 arányban fogadta el a képviselőház, és nagyrészt az amerikai egyetemi kampuszokon kibontakozó háborúellenes tüntetésekre adott reakciónak tekintik. Most a Szenátus elé kerül megfontolásra.

„Az igazi világosság, amely mindenkinek fényt ad, eljött a világra. A világban volt, és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg. Az övéihez jött, és a saját népe nem fogadta be.” (János 1:9-11)