Header Ads Widget

Nemzetközi ébresztő: a WHO 194 országban tervez alattomos puccsot! Minden idők legnagyobb puccsát hozza napvilágra a WHO jelenlegi dokumentumai.



Minden idők legnagyobb puccsát hozza napvilágra a WHO jelenlegi dokumentumainak megszövegezése. Ez az adás a WHO megállapodások titkos szövegét tárja fel feketén-fehéren! A WHO a tagállamok szuverenitását egy tollvonással szünteti meg, és saját magát hatalmazza fel! Ez a nemzetközi ébresztő adás megmutatja, hogyan lehet most leleplezni ezeket a terveket!

Tedros nem tartja be az előírásokat, ezért nem megbízható. 

1. tényellenőrzés A tagállamok szuverenitása. A rendelkezések alapján előírt egészségügyi intézkedéseket valamennyi szerződő államnak haladéktalanul foganatosítania és véglegesítenie kell. Soha nem szabadna egyetlen embernek ilyen hatalmat adni a WHO 194 tagállamában élő több milliárd ember élete és testi épsége felett. A WHO üzleti modellje. 

2. tényellenőrzés : Az adófizetők pénzéből finanszírozott gigantikus pénzügyi tranzakciók, melyek a szegényebb országokba áramlanak, végül a nagy gyógyszergyártók és a magánbefektetők zsebében kötnek ki. Itt derül fény arra, hogy a WHO és a hatalmas tőkével rendelkező haszonlesők milyen alattomos módon szerveznek államcsínyt 194 országban. A WHO 2024. május 27. és június 1. között Genfben tartandó közgyűlésén 194 tagállam küldöttei egy új világjárványügyi megállapodásról és a már érvényben levő Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok (NER) alapvető módosításáról fognak szavazni. Mivel a WHO és főigazgatója, Tedros Adhanom Ghebreyesus hatáskörének jelentős bővítéséről kell szavazniuk, szinte minden országban heves vita bontakozott ki már hónapokkal a közgyűlés előtt. Az NER 55. cikkében Tedros kötelezettséget vállalt arra, hogy a javasolt módosítás szövegét legalább négy hónappal a szavazás előtt közli valamennyi tagállammal.

Az angol „shall“ szó itt az imperatívuszt, vagyis a felszólító módot jelöli. Ebből adódóan a közzététel jogilag kötelező. Tedrosnak tehát 2024. január 27-én kellett volna benyújtania a végleges szövegtervezetet, hogy lehetővé váljon a törvényes szavazás. Ez nem történt meg 2024 márciusáig, Tedros nem tartotta be az előírásokat, ezért nem megbízható!

A kla.tv jelenlegi, nemzetközi szakértők által támogatott kutatása ezért csak a két dokumentum aktuális, jelenleg még tárgyalás alatt álló tervezetét tudja megvizsgálni. A kutatás során Németországot - a 194 tagállam egyikét - vesszük górcső alá:

2024. február 22-én, csütörtökön a német Bundestagban a CDU/CSU frakció egy indítványt nyújtott be. A címe a következő: A WHO világjárványügyi megállapodásáról szóló átlátható tárgyalások érdekében - a félretájékoztatás és az összeesküvés-elméletek ellen. A CDU/CSU a legnagyobb ellenzéki frakció, mely különböző követeléseket fogalmazott meg a WHO világjárványügyi megállapodásával kapcsolatban. Az alábbiakban ezeket a követeléseket hasonlítjuk össze a két megállapodás szerződéstervezetének szövegével. Ez a tényellenőrzés fényt derít arra - mondhatni feketén-fehéren -, amiről a WHO jelenleg zárt ajtók mögött tárgyal:

1. tényellenőrzés: A tagállamok szuverenitása

A CDU/CSU követelése:

Továbbá biztosítani kell, hogy a megállapodás végrehajtása a tagállamok nemzeti egészségügyi politikáival összhangban történjen, és hogy a nemzeti szuverenitási jogok teljes mértékben megmaradjanak.

1. tény: Az új NER 10.4 cikkében törölték azt a passzust, amely szerint az érintett szerződő állam véleményét figyelembe kell venni!

2. tény: Az új NER 1.1. cikkében többször is törölték a „nem kötelező“ kifejezést!

A WHO jelenlegi tervezetének szövege

A résztvevő államok elismerik a WHO-t mint a nemzetközi egészségügyi vészhelyzetekben a nemzetközi közegészségügyi intézkedések vezető és koordináló hatóságát, és vállalják, hogy nemzetközi közegészségügyi fellépéseik során követik a WHO ajánlásait. (NER, 13A - 1)

3. tény: Az új 13A - 1. cikk szerint a 194 tagállam kötelezettséget vállal arra, hogy követi a WHO ajánlásait! Ezek a diktatórikus szerződéstervezetek botrányosak és leleplezik a WHO valódi szándékait! A WHO nem megbízható szervezet - még akkor sem, ha az egyre növekvő nemzetközi nyomás hatására az utolsó pillanatban enyhítene a tervezeteken!

Megállapítás:

A WHO mintegy szikével kasztrálja a tagállamokat! Bizonyos szavak elhagyásával vagy hozzáadásával elveszi a szuverenitásukat, és saját magát hatalmazza fel! A korábbi nem kötelező érvényű ajánlások így nemzetközi jog szerint kötelező érvényű utasításokká válnak!

2. tényellenőrzés: A világjárvány meghirdetése

A CDU/CSU követelése:

Az is tisztázatlan, hogy a WHO főigazgatója a jövőben képes lesz-e világjárványt hirdetni, míg jelenleg csak aggodalomra okot adó nemzetközi közegészségügyi vészhelyzetet hirdethet, ami szigorú kritériumokhoz van kötve.

A megállapodás célja többek között az is, hogy meghatározza a világjárvány kihirdetésének kritériumait.

A WHO jelenlegi tervezetének megfogalmazása szerint Tedros a globális egészségügyi vészhelyzetet indokolhatja például:

  • egy új altípuson alapuló humán influenzával (NER, 2. melléklet) vagy
  • olyan fertőzésekkel, ahol nem zárható ki az emberről emberre (NER, 2. melléklet) vagy akár a környezetben történő átvitel:
  • A megállapodó felek elismerik, hogy a környezeti, éghajlati, társadalmi-gazdasági és antropogén tényezők növelik a világjárvány kockázatát (Világjárványügyi megállapodás 4.5. pontja).

1. tény: Sem a Világjárványügyi megállapodás, sem a NER nem határoz meg világos, egyértelmű előírásokat a világjárvány kihirdetésére, amelyek megakadályoznák az önkényeskedést.

A főigazgató határozza meg azt is, hogy egy nemzetközi aggodalomra okot adó egészségügyi vészhelyzet egyben világjárványnak is minősül-e. (NER, 12. cikk (5) bekezdés)

2. tény: A vezérigazgató A NER új 12. cikk (5) bekezdése és (1) bekezdése szerint Tedros a jövőben akár világjárványt is hirdethet!

Megállapítás:

Az NER módosítása és a világjárványügyi megállapodás a főtitkárnak általános felhatalmazást ad a világjárvány kihirdetésére, amely nem kötődik semmilyen mérhető kritériumhoz!

Tényellenőrzés 3: A WHO hatásköre világjárvány esetén

A CDU/CSU követelése:

A WHO-nak a világjárványügyi megállapodáson keresztül cselekvőképesebbé kell válnia, ugyanakkor hatásköreit világosan be kell határolni, és a tagállamok központi szerepét és a polgárok jogait természetesen biztosítani kell.

A WHO jelenlegi tervezetének szövege

Amennyiben a 12. cikkel összhangban megállapítást nyert, hogy nemzetközi közegészségügyi vészhelyzet áll fenn [...], a főigazgató ideiglenes ajánlásokat tesz a WHO számára. (NER, 15. cikk (1) bekezdés)

A rendelkezések alapján előírt egészségügyi intézkedéseket [...] valamennyi szerződő államnak haladéktalanul foganatosítania és véglegesítenie kell. (NER, 42. cikk)

1. tény: A WHO főtitkára egy világjárvány kihirdetésével meghatalmazza önmagát. Ezáltal vészhelyzeti teljhatalmat kap. Kiadhat úgynevezett ideiglenes ajánlásokat, de a 42. cikk szerint ezeket minden tagállamnak azonnal végre KELL hajtania!

A főigazgató vészhelyzeti bizottságot hoz létre, A főigazgató választja meg a vészhelyzeti bizottság tagjait. A tagság időtartamát a főigazgató határozza meg (NER, 48. cikk, 1+2. bek.).

2. tény: Nincsenek felettes és független felügyeleti szervek, nincs hatalommegosztás!

A WHO által a szerződő államoknak címzett, az egyes személyekkel kapcsolatos ajánlások a következő javaslatokat tartalmazhatják, többek között:

  • Védőoltás vagy más profilaxis igazolásának ellenőrzése;
  • védőoltás vagy más profilaxis előírása;
  • gyanús személyek közegészségügyi felügyelet alá helyezése;
  • karantén vagy más egészségügyi intézkedés bevezetése gyanús személyekkel szemben;
  • az érintett személyek szükség szerinti elkülönítése és kezelése;
  • gyanús vagy érintett személyek kapcsolatainak nyomonkövetése; (NER, 18.1 cikk)

3. tény: A WHO ezen ajánlásai, amelyek a NER 13A - 1.cikke és 42. cikke alapján érvényesíthetők, teljesen alááshatják az emberek egészségügyei és személyes szabadságát, és megnyitják az utat a teljeskörű kapcsolat-felügyelet előtt. az utat!

Megállapítás:

Világjárvány esetén egyik WHO-megállapodás sem rendelkezik Tedros főigazgató hatáskörének egyértelmű elhatárolásáról! Soha nem szabadna egyetlen embernek ilyen hatalmat adni a WHO 194 tagállamában élő több milliárd ember élete és testi épsége felett!

4. tényellenőrzés: Széles körű nyilvános vita szükségessége

A CDU/CSU követelése:

A kérelmezők hangsúlyozzák, hogy széles körű nyilvános vitára van szükség a világjárványügyi megállapodás céljairól és tartalmáról a tudomány, a gazdaság, a civil társadalom és a parlamentek bevonásával.

A WHO jelenlegi tervezetének megfogalmazása Globális szinten a WHO-nak meg kell erősítenie kapacitásait, hogy:

e. Felléphessen a félretájékoztatás és dezinformáció ellen (ÚJ: NER, 7e. cikk)

.... a hamis, félrevezető, téves vagy dezinformáló információk ellensúlyozása és leküzdése céljából (Világjárványügyi megállapodás 18.1.).

1. tény: A szükséges széles körű nyilvános vita megakadályozható az úgynevezett dezinformáció WHO általi elfojtásával. Az úgynevezett dezinformáció elleni küzdelemmel a WHO ürügyet kap arra, hogy elnyomja a népszerűtlen szakértői hangokat, és cenzúrázza a WHO-val kapcsolatos kritikus hangokat a közösségi platformokon. Ennek érdekében a WHO már számtalan szerződést kötött olyan közösségi platformokkal, mint a Google, a Facebook és a tik-tok, azzal a céllal, hogy kizárólag a WHO ellenőrzött nyelvezetét használják.

a. Az Egészségügyi Közgyűlés fontos kérdésekben hozott határozatait a jelenlévő és szavazó tagállamok kétharmados többségével kell elfogadni. Ezek a kérdések a következők: szerződések vagy megállapodások elfogadása

b. Az egyéb kérdésekben [...] a jelenlévő és szavazó tagállamok egyszerű többségével határoznak. (WHO Alkotmány 60. cikk)

Az eljárási szabályzat módosításának elutasítására vagy fenntartására előírt [...] határidő tíz hónap (NER, 59.1 cikk).

2. tény: A világjárványügyi megállapodás csak akkor léphet hatályba, ha a WHO Közgyűlése küldötteinek 2/3-os többsége jóváhagyja a megállapodást. Ezt követően a tagállamok mind a 194 parlamentjének meg kell vitatnia a világjárványról szóló megállapodást, és azt többségi szavazással el kell fogadniuk. A NER jelentős módosításai viszont elfogadottnak minősülnek, ha a küldöttek egyszerű többsége hozzájárul. Az NER 55.3 cikke szerint itt nem szükséges a nemzeti parlamentek jóváhagyása. Csak a szavazástól számított tíz hónapon belül van lehetőség kifejezett tiltakozásra. Ez a pont a tagállamok parlamenti demokráciáját ássa alá. A parlamentek és a civil társadalom CDU/CSU által követelt bevonását a WHO nem biztosítja a NER módosításában!

Megállapítás:

A WHO soha nem kaphat monopóliumot az úgynevezett dezinformációval kapcsolatos tájékoztatás és igazság felett, mert pontosan itt ér véget a megkövetelt nyilvános vita és ezzel a demokráciánk! A tényellenőrzésből kiderül, hogy a WHO legsúlyosabb önfelhatalmazásai a NER módosításaiban rejtőznek. Ezt számos olyan kezdeményezés is bírálja, amely fellép a WHO hatalmának kiterjesztése ellen. A következtetés tehát nyilvánvaló, hogy a WHO és főigazgatója, Tedros a parlamenti demokrácia megkerülésével akarja elérni hatáskörének masszív kiterjesztését.

A tényellenőrzés általános következtetése:

A CDU/CSU és az összes tagország demokratikus pártjai soha nem járulhatnak hozzá e ez a tervezethez a nem teljesített követelések miatt! A tényellenőrzés megerősíti, hogy a polgárok aggodalmai nem csupán összeesküvés-elméletek.

Mivel a két szerződés szövege mind a 194 WHO-tagállamra érvényes lenne, e tanulságos tényellenőrzés eredményei Németország példáján keresztül nagyon jól alkalmazhatók minden országra. Vannak azonban más nemzetközi szempontok is, amelyeket részletesebben kell elemezni:

A támogatók azzal érvelnek, hogy ez a két WHO-dokumentum kizárólag az emberek jólétéről és egészségéről szól. Közelebbről megvizsgálva azonban egy gigantikus üzleti modellre derül fény:

A WHO üzleti modellje

A WHO finanszírozásának legfeljebb 20 %-át fedezi a tagállamok hozzájárulása. A WHO bevételeinek több, mint 80 %-át harmadik felektől származó, célhoz kötött adományokból szerzi. Elsősorban Bill Gates támogatta a WHO-t több, mint 1,3 milliárd dollárral a Bill & Melinda Gates Alapítványán és a Gavi Vaccine Alliance-on keresztül (2024. márciusi állapot): Az a tény, hogy Gates a koronavírusos időszakban több százmillió dolláros nyereségre tett szert azzal, hogy 2019 augusztusában Biontech részvényeket vásárolt, arra utal, hogy ezt nem pusztán emberbaráti szeretetből tette. Ezért a WHO támogatása minden bizonnyal üzleti modell is Gates számára, hiszen Gates szerint a legjobb hozamot a védőoltásokba való befektetéssel lehet elérni!

Az üzleti modell egy másik árulkodó aspektusára mutat rá a NER 1. mellkélete:

A fejlett országoknak minősülő tagállamok pénzügyi és technológiai segítséget nyújtanak a fejlődő országoknak minősülő tagállamoknak, hogy biztosítsák a legkorszerűbb létesítményeket ezekben a fejlődő országokban..... (NER, 1.1. MELLÉKLET). A WHO üzleti modelljének új dimenzióját mutatja, hogy a WHO a jelenlegi 3,5 milliárd dollárról legalább évi 31 milliárd dollárra akarja növelni a költségvetését, és 100 milliárd dollárt kell kapnia a gazdagabb nemzetektől a világjárványokkal kapcsolatos vészhelyzetek esetén:

Az adófizetők által fizetendő gigantikus pénzügyi tranzakciók így a szegényebb országokba áramlanak, és végül a nagy gyógyszergyártók és magánbefektetők zsebében kötnek ki.

Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO-főtitkár bűnözői múltja

Tedros a Tigraiai Népi Felszabadítási Front - röviden TPLF - nevű terrorszervezetet használta fel politikai felemelkedésének állomásaként, hogy Etiópia külügyminisztere lehessen. Az Amnesty International és a Human Rights Watch neves emberi jogi szervezetek 2005 és 2016 közötti, a Tedros-kormány időszakáról szóló hivatalos éves jelentései azt mutatják, hogy ebben az időszakban rendkívül súlyos emberi jogi jogsértéseket követték el, többek között ellenzékiek letartóztatásával és kivégzésével, etnikai törzsek erőszakos kiűzésével és kegyetlen kínzásokkal. Tedros bűnözői múltjának további részleteit a Tedros akta című dokumentumfilm tárja fel. Botrányos, hogy a NER módosításáról szóló tárgyalások során még az is szóba került, hogy töröljék a NER 3.1. cikkéből az emberi méltóság, az emberi jogok és alapvető szabadságjogok tiszteletben tartásáról szóló részt. Ez is arra utal, hogy Tedros bűnözői múltja miatt teljesen érzéketlenné vált az emberi jogok tiszteletben tartása iránt.

Összefoglalás

Ez a Németországi tényellenőrzés drámai eltérést tárt fel a politikusok követelései és a tervezett megállapodások megszövegezése között. Úgy tűnik, hogy a világjárványügyi megállapodás nem több, mint egy ködfátyol, melynek célja, hogy elterelje a figyelmet a NER ügyesen elrejtett alkotmányellenes záradékairól. Itt derül fény arra, hogy a WHO és a hatalmas tőkével rendelkező haszonlesők milyen alattomos módon szerveznek államcsínyt 194 országban. Választott képviselőinket becsapják ezzel az alattomos módszerrel, mert a NER záradékokhoz nem szükséges a hozzájárulásuk, és így megfosztják őket a szavazatuktól! Ezért van az, hogy többnyire gyanútlan képviselőink most a nép segítségére szorulnak. Szinte még csak el sem kezdték felismerni azokat a veszélyeket, amelyek különösen a NER szövegeiben rejtőznek.

Ez a dokumentumfilm gyakorlati segítséget kíván nyújtani a oz, hogy hogyan figyelmeztetheti képviselőit saját országában a parlamenti demokrácia titkos aláásására.

Nemzetközi ébresztő 194 nemzetnek!

Kedves olvasó, a 194 tagállam polgárainak szabadsága súlyos veszélyben van! Ezért küldünk ma egy nemzetközi ébresztő felhívást számos nyelven.

Legyenek aktívak és ébresszék fel a felelősöket az országukban, különösen azokat, akik a régiójukat és így személyesen Önöket képviselik a parlamentben! Tájékoztassák őket a megállapodások pontos szövegéről. Az adás szövegét honlapunkon, a www.kla.tv oldalon, ezen adás alatt közöljük. Itt találja a pontos szövegeket, amelyeket ebben a műsorban dokumentáltunk Tájékoztassák politikusaikat Tedros főigazgató bűnügyi múltjáról!

A fősodratú média alig számol be a világjárványügyi megállapodás komoly veszélyéről. A WHO-val kapcsolatos kritikus információkat az úgynevezett dezinformáció ürügyén tömegesen cenzúrázzák a közösségi médiában. Ez az adás tehát nem csak egy ébresztő, hanem egy felhívás is a terjesztésére.

Ennek köszönhetően a 194 tagállam bármelyikében kitörhet egy futótűz, amely hamarosan felégetheti a WHO terveit. Terjesszék ezért ezt a nemzetközi ébresztő felhívást minél több nyelven, és távoli országokba is, ahol ismerőseik vannak!

Támogassa felhívásunkat, és küldje tovább ezt a programot MOST minél több barátnak és ismerősnek a megadott linken keresztül! Ez a felrázó dokumentumfilm a közösségi csatornáinkon is megtalálható a további terjesztés érdekében. Ily módon aktívan hozzájárul a oz, hogy a létfontosságú információk elhallgatása véget érjen. Használhatja a WhatsAppot is erre a célra! Tegye közzé ébresztő felhívásunkat olyan közösségi platformokon, mint a Facebook vagy a TikTok. A 194 nemzet minden lakója egy nagy emberi családot alkot.

Ezeknek az embereknek a közös szabadságakarata győzedelmeskedni fog minden elnyomási kísérlet felett.



Köszönjük szépen a közreműködését.


Szerző: svw. / cm. / dag.

Források/Linkek:

Generalversammlung der WHO in Genf/Delegierte

https://jimdo-storage.global.ssl.fastly.net/file/e2aa5fbb-4cb6-4164-8fc5-3691fb96eb8d/240303

- Scholz - WHO (Online-Version).pdf

https://www.ungeneva.org/en/blue-book/missions/member-states

Heftige Debatten über die Erweiterung der Machtbefugnisse der WHO

https://www.kettner-edelmetalle.de/news/wachsender-widerstand-gegen-who-pandemievertrag-expertenanhorung-im-eu-parlament-13-09-2023

https://www.derstandard.de/story/3000000192533/der-who-pandemievertrag-schuert-lockdownaengste

Antrag der CDU/CSU-Fraktion im Deutschen Bundestag

https://dserver.bundestag.de/btd/20/097/2009737.pdf

Die Ausrufung des Pandemiefalles

www.kla.tv/28261

Notwendigkeit einer breit angelegten öffentlichen Debatte

https://t.me/DieBlauenLichter/272

Gesamtfazit des Faktenchecks

Deutsch:

https://www.kas.de/de/interview/detail/-/content/hermann-groehe-im-interview

https://www.nzz.ch/wissenschaft/die-naechste-pandemie-ist-unausweichlich-ein-weltweiter-pandemievertrag-soll-kuenftig-das-schlimmste-verhindern-wie-viele-freiheiten-wollen-wir-dafuer-aufgeben-ld.1770313