Header Ads Widget

Botrányosan viselkedett Magyar Péter, péntek hajnalban biztonsági őrök kidobták egy belvárosi szórakozóhelyről.



A RIPOST értesülése szerint biztonsági emberek vezették ki a Tisza-párti politikust Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett „felső tízezer” által kedvelt klubból. Ide egyébként a politikus testőrei kíséretében érkezett.

Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere, számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A RIPOST úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú.

Az alábbi videón az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei  a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust.

A RIPOST az esettel kapcsolatban kérdéseket tett fel Magyar Péternek. A válaszok megérkezése esetén cikkünket frissítjük.

Hatalmas botrányt okozott Magyar Péter részegen az egyik V. kerületi szórakozóhelyen, ahonnan végül a biztonsági őrök dobták ki – számolt be korábban az esetről a Magyar Nemzet a Ripost nyomán. Az ügyben az Index kérdéseket küldött a Tisza Pártnak és a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak is, akik válaszul arról tájékoztattak, hogy nyomoznak az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

A portálnak egyébként két szemtanú is nyilatkozott, egyikük azt mondta, a történet nem ért véget azzal, hogy a politikust kidobták a helyről, ugyanis a balhé a szórakozóhely előtt is folytatódott. Magyar állítólag azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, aztán még dulakodott egy kicsit a biztonságiakkal. 

Hozzáfűzik, a Tisza Párt alelnöke erősen ittas lehetett. A portál információi szerint a dulakodás oka az lehetett, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik vendég telefonját, aki éppen őt videózta. A férfi feljelentést tett az ügyben.

A lényeg, hogy a TISZA kiáradt és elsodort pár ezer magyar agyat. Ez az egész Magyar Péter figura, az emberek brutális becsapására lett felfuttatva, a külföldről finanszírozott nemzetellenes balliberális médiák által, amihez csupán egy totálisan lebutított tömeg kell, akik képesek mesékre és a semmire szavazni, akik mindent megzabálnak amit a médiák eléjük tolnak mint a disznók. Ők azok, akik semmilyen kiérdemelt tettek nélkül, vagy tudatlanságból vagy a nemzetgyűlölettől vezérelve bárkit támogatnak, amivel kárt okozhatnak az országnak. Igy lesznek a hazaárulókból, mesemondókból, politikusok, államfők.

A magyarpéter-mutánssal megfertőzött magyarok tünetei mára már egészen bizarrá váltak, csak reménykedhetünk, hogy egy-két pofára esés sokkterápiaként hat majd azokra, akik még menthetők. Ez a furcsa, tömeghipnózis alá került magyar csőcselék újabb és újabb groteszk meglepetésekkel szolgál.

Itt van például Magyar Péter DJ-e,  aki a Youtube-on Magyar Péter hőstetteit dalolja.



Civilek az összefogásért