Header Ads Widget

A korlátokat mi hozzuk létre saját magunknak!

Nem minden a pénz van valami, ami nem megvásárolható, viszont nélküle kártyavárakat építünk!

Voltál már teljesen kilátástalan helyzetben?
Érezted azt, hogy amit csinálsz az helyben járás, mert nem adja meg a lelki boldogságot?

Voltál már úgy, amikor azt érezted, hogy minden ellened dolgozik?
Voltál már úgy, hogy nem volt pénzed és megalázva, kiszolgáltatva érezted magad?
Voltál már úgy, hogy nem tudtál elmenni oda ahová szerettél volna, mert nem engedhetted meg magadnak?

Egy olyan világban élünk, ahol nem az egymás segítése a cél, hanem burkoltan pont az egymás eltaposása, megosztása, kihasználása, zajlik. Az oktatási és gazdasági rendszer arra épül, hogy hogyan taposd el a másikat, hogyan legyél szebb, nagyobb, okosabb mint mások a másik ember az már egy vetélytárs, konkurencia stb..

Csak hogy a konkurencia is emberekből áll, ezt viszont nem tanítják sehol, akiknek családjuk van, akik a megélhetésükért egyre többet dolgoznak, egyre nagyobb elvárásokkal, azzal a tudattal, hogy soha nem fognak anyagi biztonságot teremteni.





Az egymás anyagi kifosztása,  szembe megy az univerzum törvényével.

A gond az, hogy mindent egy lapra tettünk fel, azaz a pénzre, mindent pénzben mérünk, és ítélünk másokat és amikor a pénzt kihúzzák alólunk nem marad semmink, és nem számíthatunk senkire. Bármennyire is hihetetlen de kifosztásunk és kiszolgáltatottságunk megteremtése tudatosan történik, globális szinten.

Ma látszat mosolyok, látszat szeretet, látszat törődés, látszat jólét van, párosítva rengeteg hazugsággal, aggódással, bűntudattal, félelemmel. 

A szeretet nélküli alapra építkezés egy olyan kártyavár ami előbb vagy utóbb összedől, minden ember életében, akár anyagi, akár szellemi, akár kapcsolati szinten. Ezért van ennyi boldogtalan, kilátástalan helyzetben élő ember a földbolygón.

Nem a pénz  mint eszköz a felelős, hanem a kapzsiságra és a szeretet nélküliségre épülő életünk!




Egymás anyagi kifosztására nem lehet jövőt építeni.  Ezt neked kell időben felismerned és kiszállnod a mókuskerék fogságából.