Header Ads Widget

Ismerd meg az igazságot!

A társadalmat úgy alakították, hogy az embereket álomba tartsa, hogy eladósítsa és azt éreztesse velük, hogy semmi hatalmuk nincs. És arra ösztönözze őket, hogy tagadják, ami a szemük előtt történik. És mi ez? Hogy rabszolgák vagyunk.
A történelem során egyes emberek megpróbálták uralmuk alá hajtani a világot. Nagy Sándortól kezdve, Napóleonon át Hitlerig. Aki azt gondolja, hogy ma ez másképp van, azt kérdezem tőle.

Az összeesküvések elméletek gyakoribbak a mai társadalomban, mint valaha bármikor.
A sátán zsinagógája! Olyan mintha megnyitnánk egy időzárat, ami eddig eltitkolt információkhoz vezet.
Egy virtuális valóságban élünk. Teljes mértékben irányítják az elméjüket.



A tömegmédián keresztül közvetített programozás és agymosás miatt nagyon kevesen jönnek rá, hogy bizonyos láthatatlan erők milyen mértékben manipulálnak és irányítanak mindenkit.

Nem rakják össze a kirakó darabjait és nem teszik fel a kérdést, hogy miért költenek kitartóan 100 milliárdokat a propagandára.

A zene egy egész más terület ezeknek a módszereknek az alkalmazására. A popzene az egész popkultúra ilyen.

A filmek, a zene, mind tudatos üzeneteket hordoznak.Nem csak szórakoztatásról van szó. A szórakoztatás nem értékmentes dolog. Tele van ideológiai tartalommal, ami egy olyan világnézetek közvetít, amivel befolyásolhatják a nézőket vagy hallgatókat.




El kell felejteni, hogy a szórakoztatás egy ártatlan dolog, amikor ez a propaganda terjesztésének legértékesebb módszere, mert úgy tud hatni az emberek tudatára, hogy észre sem veszik.

Ez az emberek és a társadalom irányításának leghatékonyabb eszköze. Úgy tudjuk végezni, hogy az emberek nincsenek tudatában.

Mit gondolsz az Illuminatioról? Ők irányítják a világot. Van aki viccelődik ezen de azért sokan szeretnék tudni, hogy mi történik.

Volt már olyan érzésed, mintha valaki tulajdona lennél?


Nem vagy dühös, hogy úgy kezelnek, mint egy rabszolgát? Vannak olyan emberek akiket nem érdekel, mi történik. Csak a médiában hallott hírekre támaszkodnak.

Rengeted ember semmit sem tud arról, hogy miként működik a rendszer, hogy ők maguk hogyan működnek vagy, hogy ők maguk hogyan működnek. Nem értik, hogy mi is történik pontosan. őrületekben van rendszer, de a tiétekben nem sok, mert a tudatlanságotok alapján cselekedtek. Nem értitek az ellenségetek természetét, és ha nem értitek az ellenségetek természetét és nem ismeritek a fegyvereit, akkor nem tudtok harcolni ellene! Nem vagytok képesek harcolni, és ha nem vagytok készen a harcra, akkor nincs keresnivalótok a harcmezőn, ezért álltok vesztésre a háborúban. Ne mondjátok, hogy nem így van, mert én olyan pozícióban vagyok, hogy látom ki áll nyerésre vagy vesztésre ebben a háborúban.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet megfordítani, további részletek a videón!

A világ nem az aminek látszik.

Ez egy illúzió, amit a szemed elé húztak, hogy ne lásd meg a születésed óta a szemed előtt rejtőző gonoszt. Ideje felébredni az igazságra!

A sátán szórakoztató ipara agymossa a tömegeket, a világ nagy része fellázadt az Isten ellen, ahogyan Lucifer és az ő bukott angyalai is tették.

Ma a világ üdvözli "Lucifer fiát", az Antikrisztust és az Ő Új Világrendjét.
Ezt nagyon egyértelművé teszik a tömegek számára folyamatosan mutogatott szimbólumokkal.

A sátánisták és az okkultisták szeretik fejtetőre állítani a keresztet, hogy ezzel kigúnyolják Jézus Krisztus kereszthalálát.

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseidnek is!