Header Ads Widget

Szeretet és szabadság, két legértékesebb kincsünk a létezésben.

A szeretet és szabadság utáni vágy minden emberben benne van, azonban óriási félre értések vannak ezzel kapcsolatban, társadalmi és vallási szinten egyaránt. A szeretet adakozó jókedv, és nem azért ad, hogy elvárjon cserébe, hanem azért mert ez neki jó. A szeretet nem szabályozható törvényekkel és vallási dogmákkal.  

Senki nem szereti a törvényeket, viszont a törvények biztosítják a jogainkat. Törvény csak ott kell ahol nincs rend és törvényekkel a rendet még soha, senki nem tudta helyreállítani. A vallási dogmák a 10 parancsolatra épülnek, viszont Mózes azonnal megszegte mikor lejött a hegyről mert több ezret levágatott. Mi közünk van nekünk ehhez az Istenhez aki gyilkoltat? Semmi, sem nekünk sem Jézusnak! Jézus:"Eltörlök minden törvényt szeressétek egymást." Ezt azért mondta mert tudta, hogy a szerető Istennek nincs törvénye ott rend van. Viszont Jézus azt is kifejezte, hogy az ő Istene teljesen más: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." A vallási és a politikai törvények azért kellenek, hogy megosszanak, bűntudatba tartsanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.



Tudtad, hogy Jézusnak semmi köze a mai Kereszténységhez? 





Hiába olvasta valaki a bibliát, hiába járt hittan órára, hiába jár misére, vagy hiába vallja magát valaki hívőnek és jár akár minden nap templomba, Jézus Krisztus tanairól sajnos ki kell mondani az égvilágon semmi fogalma nincsen.  Nem csak a hívőknek, hanem a papoknak sem, nem csak a papoknak, hanem a professzori végzettséggel rendelkező teológusoknak sincs, mert nekik a világnégyzetük tiltja, hogy a titkos szövegeket elolvassák, ők csak a cenzúrázott anyagból indulnak ki és ők maguk is egy csomó kérdésre nem tudnak választ adni.