Header Ads Widget

Hányan szaladtak neki az új rendszerváltásnak az elmúlt években? És mit értek el vele? Azt hogy nincs mögöttük nem hogy tömeg hanem szinte senki.





Hány önjelölt vezető  hülyítette az embereket és hazudoztak és ígérgettek nekik az új rendszerváltásokról amiből végül nem lett semmi? Vannak akik évtizedek óta teljesen tönkre mentek addig várták a változást és a csodát. 

Azok látják jól akik időben leszálltak erről a süllyedő hajóról és a jelen helyzetből próbálják a legjobbat kihozni, mert élni kell és naponta dolgozni kell. Abból hogy mikor fog a többség rendszert váltani, ebből nem lehet megélni. Azok pofáznak a legjobban akik ezt a rendszert SZOLGÁLJÁK A LEGJOBBAN, mert leginkább ők vannak kiszolgáltatva. 


Azok látják jól, akik időben felismerték, hogy az  acsarkodásokkal, a személyes támadásokkal, a tolvajozásokkal nem lehet összekovácsolni egy nemzetet és félre kell tenni az önérdekeket, mert különben nem lehet elérni semmi mást csak kárt tenni ÖNMAGUNKNAK. 

Azoknak kellene sürgősen a rendszerváltás, akik általában eladósították magukat és totálisan ki vannak szolgáltatva másoknak, viszont az nem érdekli őket hogy nem mindenki dőlt be az ingyen ebédnek  és az sem zavarja őket, hogy senki nem foglalkozott azokkal akik ugyan nem vettek fel hitelt de végig szenvedték a hazaárulók kártevéseit, és az sem zavarja őket, hogy a jelenleg a társadalom többsége nem akar semmilyen új rendszerváltást. AMI A LEGMEGDÖBBENTŐBB AZ AZ, HOGY AKI NEM ÉRT VELÜK EGYET ANNAK NEKI RONTANAK MINT A DISZNÓK ÉS TÁMADJÁK EZERREL. 

Nem lesz semmilyen eredménye annak sem, ha egy új párttal vagy bármilyen csoportosulással, szembe mennek  több millió emberrel, akik nemzetben gondolkodnak és már valamilyen pártot támogatnak, hosszú éveken át. Azért nem mert minden ember valamilyen szinten megtalálta a helyét és nem akar mást. Az hogy ki mikor akar mást azt nem egy leendő vezető fogja eldönteni. Mindenesetre az uszítás és a gyalázkodás nem vezet sehová csak vakká tesz.

A tudatlanság és az önérdek mibe sodorja ismét ezt az országot? Egyre jobban felszalámizzák a lehetőségeinket és nem hogy új rendszerváltás nem lesz, hanem hazánk sem, csak meg kell nézni a GY.F pár ténykedéseit. AZOK AZ IDŐK ELMÚLTAK AMIKOR PRÓBÁLKOZHATUNK ÉS KÍSÉRLETEZHETÜNK BÁRMIVEL!

Ennek a lebutított csordának köszönhető az összes létező pusztítás ami érte ezt a nemzetet 2010 előtt, hogy a hazaáruló banda a csőd szélére sodorták ezt az országot és ELADÓSÍTOTTAK MINDENT ÉS MINDENKIT. Évtizedekig fizetni fogjuk még a kártevéseiket. A nyakunkra hozzák újra és újra ezeket a nyilvánvaló hazug, nemzetpusztító, idegen érdekeket szolgáló ballib hazaáruló bandát, akiknek egyetlen céljuk van, a feltöltött kassza kiürítése, majd pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájuktól hitelt venni fel és a lakossággal visszafizettetni. Nem titkolt globális tervük felszámolni a nemzetállamokat a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni, mindezt megfűszerezve egy fajkeverő mingráns pusztítással.

Ma amiben dönthetünk az 2 dolog, vagy visszahozzuk a nemzetgyalázókat vagy a nemzeti pártokat támogatjuk. Bármilyen minőségi változás csak a nemzeti pártokon belül lehetséges.