Header Ads Widget

Az országot anno porig romboló, eladósító és kiárusító, a költségvetési-gazdasági adatokat idehaza és nemzetközileg konkrétan meghamisító Fletó csicskása most üvöltve uszít Magyarország ellen (videó)








A balliberális szégyenpolitikusok nemhogy nem leplezik, hogy fullba tolják a nettó politikai hazaárulást az Európai Unió porondján, de láthatóan még büszkék is rá. Megdöbbentő videót posztolt a DK-s Molnár Csaba, aki a hazájáról, Magyarország jogállamiságáról szóló szerdai európai parlamenti vitában két percen át ordított és bömbölt az öreg kontinens minden tájáról érkezett kollégáinak, hogy micsoda mocskos machinációk mennek mifelénk. Kész szerencse, hogy a jól megszokott, mégis megszokhatatlan balliberális hazugságcunamira és csúsztatásdömpingre felhúzott hazugsághiszti közben nem szakadt rá a mennyezet!

Joggal kérdezhetik, ki az a Molnár Csaba – nos, eddigi egyetlen „értékelhető” politikai teljesítménye, hogy a 2018. április 8-i permanens bukás alkoholmámoros éjjel ő segítette ki az összegabalyodó nyelvű nemzeti elkúrót, hogy aszondja: „a kígyók kígyóznak”.

Az országot anno porig romboló, eladósító és kiárusító, a költségvetési-gazdasági adatokat idehaza és nemzetközileg konkrétan meghamisító Fletó csicskása most üvöltve uszít Magyarország ellen, és követeli, Brüsszel ne csak a sajnálatát fejezze ki, az aggodalmának adjon hangot, és egyre hosszabb jelentéseket írjon, hanem konkrétan és keményen büntesse már meg végre a kétharmados többséggel választott kormányt, azaz: hazánkat. És nem sül le a bőr a képéről!

A balliberális ellenzék tehetségtelenségét, tehetetlenségét, mondanivaló, vízió és tartalom nélküliségét jól láthatóan az erőszakosság mögé rejtené el idehaza és az uniós színtéren is. 

A nevenincs, zéró képességű gyurcsányista ebből adott ízelítőt. Politikai nímandként odáig merészkedett, hogy keleti despotának, az európai értékek között törő-zúzó illiberális elefántnak nevezte Magyarország miniszterelnökét. És még ekkor sem jutott az eszébe, hogy bölcsebben tenné, ha kikutatná, merre gurult a gyógyszere.





Ez is egyfajta Magyarországról kialakított világkép, mert hát ezek a "magyar" képviselők az EP-ben milliós fizetésekkel a zsebükben! Vajon meddig lehet ezt a megalázást és árulást eltűrni egy nemzettel szemben?

A hazaáruló DK, Momentum és MSZP EP-ben csatát nyert a magyarokkal szemben!

Az Európai Parlament szerdai ülésén vitázott a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről. A csütörtöki szavazáson 446 szavazattal, 178 ellenében, és 41 tartózkodás mellett elfogadott, NEM KÖTELEZŐ érvényű határozatában az EP elsősorban az igazságszolgáltatás függetlensége, a szólásszabadság, a korrupció, a kisebbségek jogai, valamint a bevándorlók és menekültek helyzete miatt fejezte ki aggodalmát.

Tehát Magyarországot azért támadják az EP balliberális-bevándorláspárti erői, mert a migrációs válság kezdete óta következetesen ellenáll a magyar kormány a kötelező betelepítési kvótának.


Vizsgálja az EP eljárási szabályzatát az európai ombudsman!
https://fidesz-eu.hu/hu/vizsgalja-az-ep-eljarasi-szabalyzatat-az-europai-ombudsman








Amikor legközelebb szavazni mész, és jót akarsz tenni ennek az országnak, akkor néhány alapvető dolgot ismerned kell! Részletek: https://www.napitema.com/2021/06/ennek-partok-nem-fognak-orulni-amikor.html