Header Ads Widget

Hihetetlen pimaszsággal hazudoznak Magyarországról Soros lakájai





Egyszerűen képtelenek nem hazudni! Rááll a szájuk, hiszen erre vannak beprogramozva, ezért kapják a guruló dollárokat a tengerentúlról. Most éppen (megint) a röszkei tranzitzónáról hablatyolnak valótlanságokat Soros itteni ügynökszervezetei, és megint azt, hogy a tranzitzónába be vannak zárva a „menekültek”, akik ott „raboskodnak”. 
Lehetetlenség a Soros-hálózat minden egyes hazudozásáról hírt adni, annyi van belőlük. Egy tegnapiról viszont mindenképpen be szeretnénk számolni. A Magyar Helsinki Bizottság ugyanis az alábbi hírt röpítette világgá:
„Armin ma lett 11 éves. Születésnapját a röszkei tranzitzónában kell ünnepelnie. 512. napja van oda bezárva. Iránból menekült el édesapjával.”

Ebbe a rövidke kis szövegbe sikerült három hazugságot belegyömöszölnie Helsinkiéknek azzal a céllal, hogy üssenek egyet Magyarországon. Az ominózus Armin Soltani és apja, Abouzar Soltani ugyanis egyáltalán nincs bezárva Röszkére. Mint ahogy egyetlen gazdasági migráns, muszlim népvándorló sincs oda bezárva. A röszkei tranzitzóna ugyanis nyitott – Szerbia felé. Akinek nem tetszik, hogy ott a magyar adófizetők pénzéből ingyen ehetnek, ihatnak, alhatnak, és hogy kérelmük kedvező elbírálásáig nem léphetnek be egy szuverén állam (Magyarország) területére, azok elhúzhatják a csíkot arrafelé (Szerbia), ahonnan érkeztek. (A tranzitzónák időszaka előtt az idetévedt bevándorlók zöme nem várta meg a menekültügyi eljárás végét, hanem – miután a „jogvédők” kiokosították őket, hogy következmények nélkül megtehetik – átcsörtettek az országon Nyugat felé, mert ott több segélyt kapnak, mint nálunk. Ezután szigorított a szabályozáson a nemzeti kormány, és hozta létre a tranzitzónákat.)
Egyébként azzal a nyilvánvaló és közismert ténnyel, hogy a röszkei tranzitzóna nem zárt, már az amúgy súlyosan agyhalott és liberálnáci strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága is tisztában van: a szintén a Helsinki által képviselt két bangladesi népvándorló ügyében kimondták, hogy Magyarország nem tartotta őket fogva jogellenesen a tranzitzónában. Persze, hogy nem, hiszen bármikor visszamehettek volna oda, ahonnan jöttek. 
Abból következően, hogy nincs bezárva Röszkére az iráni Armin, az is következik, hogy nem „kell” neki ott ünnepelnie a születésnapját. Csakhogy kedves édesapja miatt, aki egyébként filmrendező, még mindig ott vannak, ahelyett, hogy visszamentek volna szülőhazájukba.
A Helsinki harmadik hazugsága, hogy Arminék „menekültek”. Ez az unalomig ismert, ezerszer cáfolt, de Sorosék lakájszervezetei által monomániásan ismételgetett propagandaszöveg. A menekült (ha tényleg valamiféle üldöztetés miatt hagyja el a hazáját, és nem a jobb élet reményében, amit már gazdasági migrációnak nevezünk) az első útjába kerülő olyan országig nevezhető menekültnek, ahol már nem üldözik őt. Miután Irán és Magyarország között számos olyan ország van, ahol bizonyosan senki sem üldözte a kisfiút és apját, ezért ők itt már nem menekültek, semmilyen jogalapjuk nincs menekültstátusért folyamodni. 
Ám alapos a gyanú, hogy Iránban sem üldözte senki a Soltani családot. Ezt nem mástól, mint magától a Helsinki Bizottságtól tudjuk, akik mindezt egy tavaly novemberi érzékenyítő irományukban fecsegték ki:
Soltaninak jó állása volt Iránban, egy egészségügyi szolgáltatónál dolgozott PR-osként és dekoratőrként. Három és fél éve úgy döntött, hogy fiával együtt elhagyja hazáját, mert olyan helyen akart élni, ahol nem kell félnie annak, akinek más véleménye van.

Értjük! Tehát annyira „üldözték” őket, hogy a papának jó állása volt… (Milyen állása lett volna, ha nem üldözik?) A „menekülés” oka pedig mindössze annyi volt, hogy „félt” más véleményen lenni… Ugyan miféle mérőműszerrel lehetne ellenőrizni, hogy Soltani tényleg félt-e, vagy csupán német életszínvonalon szeretett volna élni? (Mindenesetre ilyen félős „demokraták” Magyarországon is akadnak: ők azok, akik a diktatúrától való páni félelmükben bajszosszaroznak, O1G-znek, blokád alá vonják az Országgyűlést, rendőröket dobálnak füstbombákkal. És még csak el sem viszik őket…)

Egy kép a Helsinki érzékenyítővideójából (Forrás: Facebook)
Természetesen, a Soros-féle Helsinki Bizottság tegnapi hazudozását átvette a Soros-féle 444, amely mameluk módon leírta, hogy Armin „2018 óta be van zárva a röszkei tranzitzónába az édesapjával együtt”, sőt, ott „raboskodik” (!), továbbá Soltaniék biza „menekültek”… A Helsinki könnyfakasztó videóját is közzétették, amelyen mindenféle emberkék boldog születésnapot kívánnak szegény Arminnak, akit a náci diktatúra „bezárt”„elzárt”„rabbá tett”.
Látnivaló: Sorosék a legalantasabb érzelmi manipulációtól sem riadnak vissza, hogy elérjék céljaikat. A vén spekuláns lakájainak a járvány közepette is folytatniuk kell az érzékenyítést, a határaikat védő nemzetállamok szisztematikus támadását, a védelmi intézkedések aláaknázását. A migránspropaganda egy pillanatra sem állhat le – különben Gyuri bá nem utalja a rezsire valót.
Nem „menekültkérdés” ez, hanem szervezett népvándoroltatás, Európa lakosságcseréje, egy globális emberkereskedő maffia sátáni játszmája, amelyhez a Helsinki és a 444 húzza a talpalávalót.


pestisracok.hu