Header Ads Widget

Dráma a Jobbikban: 24 órát adtak Bundi Andinak, hogy takarodjon, vagy kidobják


A HVG információ szerint kizárnák Varga-Damm Andreát a Jobbikból, mivel a párt parlamenti frakciója megszavazta azt a törvényt, amellyel felhatalmazták a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot arra, hogy gyakorlatilag mindent megtudhasson egy adott állampolgárról.

A törvényjavaslat témafelelőse volt Varga-Damm, aki még Vona Gábor elnöksége alatt került a Jobbikba és közismerten jó viszonyt ápolt Simicska Lajossal is, aki akkoriban a párt támogatója volt.

Közben az ATV megkapta a Jobbik közleményét, amelyben 24 órát adnak a képviselőnek mandátumra visszaadására.

Jakab közzé is tette a közleményt:


Óriási műsor megy Jakab Péter Facebook oldalán.

Mint ismert, a Jobbik ultimátumot adott Varga-Damm Andreának, 24 órája van, hogy visszaadja a mandátumát.

Kedden a Jobbik is megszavazta Semjén Zsolt törvényjavaslatát, ami miatt később bocsánatot kért a párt a témafelelőst hibáztatva. A törvényjavaslat témafelelőse volt lakásmaffiás ügyvédnő, aki még Vona Gábor elnöksége alatt került a Jobbikba és közismerten jó viszonyt ápolt Simicska Lajossal is, aki akkoriban a párt támogatója volt.

Jakab Péter ki is fakadt a Facebook oldalán, közölte:

Nincs alku az Orbán-rezsimmel! 

Jákob Varga-Damm Andreát hibáztatja a dühös hangvételű posztjában.

Azonban itt jött a fordulat. Varga-Damm szimpatizánsai szétszedik a párt elnökét, mondván, hogy az ügyvédi kamarából kizárt politikusnő a legjobb emberük (WTF)…

Mutatjuk a hozzászólásokat:

Még a párt debreceni alapszervezetének vezetője is kommentelt, aki még februárban hagyta ott a csicskapártot.

Mint ismert, február 28-i sajtóközleményében Kőszeghy Csanád Ábel volt önkormányzati képviselő, választókerületi elnök, Hajdú-Bihar megyei alelnök megírta

az országos tisztújítás óta a Jobbikban kizárólag békétlenséget, leszámolásokat, a baloldalnak való megfelelési kényszert tapasztalták, és kitért arra is, a diktatúrákat idéző besúgóhálózaton túl kontraszelektált kiválasztást tapasztaltak a kirúgások miatt megüresedett pozíciók betöltése során.

Vadhajtasok.hu